søndag 12. desember 2010

Sauefjøs..... Storebror insisterte på at vi skulle ta med oss et pepperkakehus fra butikken. I dag har jeg funnet ut at  montering av pepperkakehus ikke er min greie. Pipen kom aldri på plass, og dermed blir det i kaldeste laget for seigmenn. Sauer derimot- tåler litt mer! Fluesoppen bør de nok ikke spise- giftig som den jo er. I dag står pinnekjøtt på menyen- gleder meg;) Håper dere har en fin søndag!

14 kommentarer:

 1. Fint med pepperkakehus og små søte sauer! :-) Liker godt fluesoppene til pynt jeg og ;-)

  SvarSlett
 2. He he herlig peppwekakehus, det skal vi lage i dag også fra butikken, men er far i huset som skal montere det, og vi jentene skal pynte det...
  klem victoria

  SvarSlett
 3. Her står pepperkakehuset klar for pynting. Litt rar type i år....hi hi...like mye styr hvert år ;) Møblene er ferdigmontert. Tok en og en halv dag. Viser bilder når jeg har fått ryddet på rommet til lillemor. Vi har mange planer der, så det er moro å holde på. Kanskje ikke det lureste før jul...men. Kos deg med pinnekjøtt. Høres godt ut....mmmmm...

  SvarSlett
 4. Det ble et herlig pepperkakesauehus!
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 5. Det gjelder å finne løsninger :) Koselig sauefjøs! Ønsker deg og dine en fin 3. advent.

  Klem Sylke

  SvarSlett
 6. Pepperkakehus er vanskeligere enn det ser ut som altså. Brente fingre, knust tak, melis som renner, brente deler.... Been there done that.
  Sauefjøs var en veldig god og veldig søt løsning. ;)
  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 7. Så koselig med en sau ved pepperkake huset.. en skikkeig bonde stemning hos deg...

  God søndag..

  klemmer 0))

  SvarSlett
 8. dette ble da veldig skjønnt, pipe eller ikke pipe...
  klem,magny

  SvarSlett
 9. Et sauefjøs er vel ikke å forakte?!! Det ble jo et skikkelig koselig krypinn til sauene; de må jo ha et sted å bo de også ;-)
  Vi har også kjøpt inn pepperkakehus; men det store overskuddet til pynting kom ikke i helga... Så da får vi ta det en annen dag istedet ;-)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 10. ... det må da være det søteste pepperkake-sauefjøset jeg har sett...
  ♥ herlig!
  ..fortsatt fiiin kveld -
  klem

  SvarSlett
 11. Så artig med pepperkakefjøs då... ;-) Vart jo riktig så stemninsfult og fint med sau og fluesopp utanfor! Eg spiste pinnekjøtt fredagen, julebord. Smakte fortreffeleg, men no trur eg eg må vente til julaftan med neste porsjon... Må liksom ikkje "ødelegge" julemiddagen med å ha det for ofte synest eg... Men, det er godt då... Så nesten litt synd å ha det så sjeldan, men det er vel kanskje difor det er så godt også... ;-)
  Ha ei fine ny veke!
  Klems

  SvarSlett
 12. Her skal det også pyntes, men må vente til storjenta kommer hjem, tradisjon for henne. En så koselig ting å gjøre sammen. Den elefanten under var bare sååå søt altså. Ha en herlig uke....klem

  SvarSlett
 13. Love to follow your blog, allways nice pictures :-)
  Now I start my own blog, if you like...
  http://meukisleuk.blogspot.com/

  Greetz Jolanda.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.