fredag 29. januar 2010

Jesus

Jeg har fått øynene opp for gamle bilder. En naturlig fortsettelse etter englebildet på rommet til storebror, må vel være et gammelt Jesusbilde. Jeg var ganske spent da det kom i posten, men jeg ble ikke skuffet. Jeg synes faktisk at bildet utstråler ro og fred, og det kjennes godt å ha det i huset. Det vakte minner hos mannen min også som husker et makent fra bedehuset i hjembygda si. Foreløpig står det på sjenken i spisestua, men det skal opp på veggen etterhvert. Ønsker alle en riktig god helg;)

torsdag 28. januar 2010

Blomstrende bruktkjøp...


Denne fine bollen med gullhanker kjøpte jeg i Kristiansand på en bruktbutikk der. Den er fra Stavangerflint. Jeg synes slike gamle boller/terriner er nydelige til å ha blomster i...som primula. Nå har snøen lavet ned her i hele dag...det er vakkert, men jeg hadde faktisk et bittelite håp om at våren var på vei. Men så feil kan man altså ta;) Tusen takk for hyggelige kommentarer- og awarder!! Ønsker alle en fortsatt fin kveld!

tirsdag 12. januar 2010

Barnerom; Gardiner,gyngehest, barnebilder, slagbenk.



 Her kommer siste runde med bilder fra barnerommet. Gardinene er sydd av linstoff fra ikea. Jeg sydde jo gardiner til rommet hans i sommer, men de er ganske vårlige, og derfor fant jeg ut at det ble bedre med noen "rolige" gardiner nå. Klikk her for å se gardinene jeg sydde i sommer. De tre barnebildene er trykk som jeg har kjøpt på nettauksjon hos fineart for lenge siden. Den lille slagbenken er fra Oliver furniture. Oppbevaringsplassen i den blir brukt til alle bøkene til storebror. Han er glad i bøker- og puslespill;) Gyngehesten er et bruktkjøp. Har fått kommentarer fra flere som husker den fra sin egen barndom- det er jo veldig koselig å høre;) En liten pute har jeg også sydd til rommet, den kommer snart på bloggen. Tusen takk for alle hyggelig kommentarer- det setter jeg stor pris på;) Ønsker alle en fortsatt fin kveld!
 

fredag 8. januar 2010

Barnerom; seng og lekemøbler

Her er enda flere bilder fra barnerommet. Veggene er malt med fargen risør, den ble veldig fin sammen med det grå gulvet. Sengen er fra Olivier Furniture, den kan trekkes ut-og gi sengeplass til en ekstra. Kjekt hvis man får andre småfolk på besøk. Storebror synes det er stas med stor seng, selv om han har skjønt at nå kan han selv stå opp når han vil....Gyngestolen er god å ha når vi skal lese bøker sammen.Lekemøblene er fra ikea, de har jeg malt med maling blandet med konditorfarge, til pynt har jeg limt på glansbilder med decopaugelim. Teppe under dem er også fra ikea. Ønsker alle en fin helg! Og tusen takk for alle gode ord om rommet til storebror!

torsdag 7. januar 2010

Barnerom - igjen;)

Her er flere bilder fra barnerommet. Klikk her for å se hvordan det så ut før. Tallerkenhyllen er fra Oliver Furniture, de har veldig mye fint! Den blå kommoden (ikea) er kjempestor (ble litt overrasket over hvor stor den faktisk er ja..)- den har plass til mye. Storebror fryder seg over sitt nye rom, akkurat nå er han og pappaen oppe og leker der. Jeg skal ta med meg hekletøyet og kaffekoppen og gå opp jeg også! Jeg hekler et sengeteppe til senga hans, tror han synes det er litt stas at mammaen lager ting til han. Har sydd en liten pute til han også. Ønsker dere en fin kveld!

onsdag 6. januar 2010

Barnerom: smakebiter..


Her er noen små smakebiter fra storebror sitt rom. Denne blå bilen står og pynter opp i tallerkenhyllen som rommer litt av hvert. Kaninen under er med i en vakker bok av Beatrix Potter. Englebildet er på plass over senga til storebror. Og under tallerkenhyllen står et gammelt bord, duken som ligger på har jeg brodert for lenge siden, men nå først fant jeg et sted å ha den. Blåveisene på den minner meg om at våren er underveis- selv om det slett ikke føles slik for øyeblikket...Abc-plakaten er kjøpt hos Fryd + Design, jeg synes den er kjempesøt, har en til med tallene- men den må først få en ramme på. Flere bilder fra barnerommet kommer snart;) I dag kom rom123 i posten, så nå skal jeg kose meg med det- og en varm kopp te....håper dere også holder kulda ute!

mandag 4. januar 2010

Kalle kanin.

Denne kaninen har jeg sydd selv. Før storebror skulle flytte inn på rommet sitt, fant jeg ut at han trengte nye gardiner. Dette til tross for at jeg faktisk sydde gardiner til rommet hans i sommer (og til tross for at jeg har symaskinskrekk), men disse synes jeg passer bedre når det blir litt mer vårlig ute. Derfor sydde jeg et par gardiner til i lin. Det ble litt stoff til overs, og i en bok fant jeg mønster til en lettsydd kanin. Når det står at noe er lettsydd tenker jeg at dette må selv jeg kunne klare. Det ble da en kanin tilslutt- men det tok sin tid med å klippe ut mønster og deler- sy sammen og stappe kroppen full av vatt...men den ble ferdig;) Nå har den flyttet inn på rommet til storebror og ser ut til å trives med det! Takk for alle hyggelige kommentarer om rommet til storebror- flere bilder kommer snart;)


lørdag 2. januar 2010

Et lite glimt...

...inn på rommet til storebror! Endelig ble det innflyttingsklart, og i dag har vi flyttet inn seng og møbler. Flere bilder kommer senere, jeg kan lage mange innlegg om dette rommet;)

Ønsker alle en fin lørdagskveld!