onsdag 31. mars 2010

Barnerom: Et pust av vår..

Dagene er lysere, og det meste av snøen har forsvunnet. Gardinene som egentlig var ment til barnerommet har kommet opp. De passet fint til sengeteppet syntes jeg. Da jeg kjøpte stoffet til gardinene kjøpte jeg også en meter av to forskjellige metervarer som passer til- et med striper og et med blomstermønster. jeg har sydd nytt trekk til sitteputen på den lille slagbenken. To små puter ble det også, en liten duk til nattbordet, og tilslutt en sittepute til den lysegrønne stolen. Og så må jeg ikke glemme Kalle Kanin- han har fått et nytt skjerf;) Kaninlampa er fortsatt en favoritt. Bokstavklossene fant jeg på nytt&nyttig av alle steder. Esken som hører til har jeg malt gul (takk til Moa for fargekode!!) Ikke glem gi-vekken min- i morgen trekker jeg en verdig vinner! Ønsker alle en riktig god påske!

lørdag 27. mars 2010

Hjemmestrikket kjøkkenhånduk og litt blå-hvitt porselen.

Kjøkkenhånduken til gi-vekken min er ferdig. Denne gangen har jeg også heklet en kant rundt med musemasker. Asjettene og tefatene er av mine senere bruktfunn. De er fra porsgrund, utrolig vakre.  Hvis du vil vinne kjøkkenhånduken er det slett ikke for sent å bli med på gi-vekken. Trykk her for å være med! Tusen takk for alle kommentarer- det setter jeg stor pris på. Jeg har fått et spørsmål fra Reidun uten blogg: Rammene til sommerfuglbildene er kjøpt på ikea- det er de største Ribba-rammene (70 * 100 cm).

fredag 26. mars 2010

Kjøkkenterapi...


 
I går oppdaget jeg noe merkelig. Jeg kom endelig hjem etter en lang og slitsom dag. Så titter jeg innom  bloggen min. Alt er som før- bortsett fra at jeg ser at jeg har hatt mange besøk til meg å være. Ikke hadde jeg laget noe nytt innlegg heller....mystisk. Jeg begynner virkelig å lure, har naboen oppdaget at jeg har blogg og klikket seg inn noen hundreganger for å snuse litt rundt?? Takket være google finner jeg svaret. Noen har laget en post om kjøkkenet mitt på Apartment therapy. Sjekk ut denne linken hvis du vil lese. Det er jammen en litt snodig opplevelse å plutselig kunne lese om kjøkkenet ditt, sett med andres øyne. Nå vet jeg i alle fall at jeg har et kjøkken som er "rustically chic" og med en "color combo" som er litt uventet;) På kjøkkenhyllen med påskeliljer i står en bolle som jeg også fant på bruktbutikken. Fant tre slike i ulike størrelser. Ønsker alle en riktig fin helg!!!

torsdag 25. mars 2010

Jeg måtte bare...

...ta noen flere bilder av tulipanskogen, og det skjønne rådyret som bor der....

mandag 22. mars 2010

Spisestue: I tulipanskogen...

For noen dager siden var jeg innom en bruktbutikk. Det er ikke så ofte jeg har anledning til å besøke slike butikker, og noen ganger finner jeg ingenting heller. Men- denne gangen var jeg heldig. Først gikk jeg på en av disse hvite vasene, 20 kroner kostet den;) Så ser jeg et lite rådyr!! 40 kroner kostet det- og enda fant jeg flere fine ting. Jeg kjøpte den egentlig til storebror, men jeg låner den en liten stund først......Jeg husker veldig godt første gang jeg så slike opalinvaser(eller lysestaker). Det var i Rom123- en flott boligreportasje fra kvinnen bak bloggen fryd+design. Det var utrolig inspirerende å se bildene derfra, absolutt en av mine favoritter! Her laver snøen ned igjen, men det blir vel vår igjen. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer om stuen! Her er det litt for mye å gjøre for tiden-men jeg måtte bare vise dere mitt herlige bruktfunn;) Ønsker alle en fin start på uka! og ikke glem gi-vekken min! Det ligger en link til den på toppen av siden.

onsdag 17. mars 2010

Stue: Ny skjenk og bilder.

 
Helgen ble brukt til å skru sammen et ikeamøbel. Jeg får være glad jeg ikke jobber som montør, for det hadde blitt dyrt!! Skjenken Trollsta har erstattet en stor seksjon. Jeg ble aldri fornøyd med seksjonen, alt for ofte ble den full av rot. Nå står den oppe loftet. Bildene er fra hagendornhagen, ingenting er som sommerfugler. Lampa er fra Ellos- den passet fint til resten. Stua føles helt ny nå;) Ofte er det ikke så mye som skal til.
Ønsker dere en fin kveld;)

tirsdag 16. mars 2010

Stue: Et lite glimt...

...av noe nytt som har kommet inn i min stue. Lampen fra Ellos har også fått sin endelige plass. Jeg ble veldig fornøyd med forandringene som er gjort- rommet ble helt nytt!! Ønsker alle en fortsatt fin dag;)

mandag 15. mars 2010

Gi-vekk tid hos Ralfefarfars paradis!

 
Så er stunden kommet for en liten gi-vekk gave hos meg. Her er det du kan vinne: En smykkehenger fra Lisbeth Dahl, en søt liten ramme fra samme Dahl, en artig boks med tre rom & et hjemmestrikket kjøkkenhåndkle ( som er under produksjon..) Reglene er slik. legg igjen en kommentar under - og du får et lodd. Dere må gjerne lån et bilde og lage link til konkurransen, men det blir ikke ekstra lodd. Jeg prøver å holde det litt enkelt for min egen del. Blogging er en kjempefin hobby-tusen takk for awarder jeg har fått i det siste. Jeg setter stor pris på dem-selv om jeg ikke legger dem ut lenger. Tiden strekker ikke alltid til- så da vil jeg heller prioritere å bruke tid på å kommentere- og det er ikke alltid jeg får tid til det heller. 
Jeg foretar en høytidelig trekning 1. april- og det er ingen aprilspøk;) Konkurransen er åpen for alle- med, eller uten blogg.
Ønsker dere en god start på uka.

lørdag 13. mars 2010

Spiseplass: Kjøkken

Spiseplassen på kjøkkenet har forandret seg endel. Gullbordet ble hvitt- og nå venter stolene som hører til- på malerkosten. Jeg er ganske lei av å male nå- i det siste har jeg malt en stol og fire bord...så tanken på fire stoler til frister ikke enda;) Jeg har vært på jakt etter et teppe til kjøkkenet- helst ett i blått- og gjerne i plast. Det gule plasteppet er fra House Doctor og er kjøpt fra Nettpynt (takk til Erteblomsten som tipset meg om dette...). Det hadde jeg egentlig tenkt å bruke ute om sommeren- men jeg synes det frisket veldig opp på kjøkkenet, så det blir nok liggende der foreløpig.  Så er jeg- som mange andre svak for porselen  i blått og hvitt. Her om dagen fikk jeg tre små fat med "kinesisk" mønster til samlingen, de passer så fint sammen med de to tallerkenene jeg har med blå fasan.

fredag 12. mars 2010

Spiseplass : Spisestue

Her er spisetuen vår. Jeg har fulgt med på utfordringen fra NIB- og her er  ett av mine bidrag. Det er faktisk ganske gøy å se hvordan folk har innredet spiseplassene sine. Bordet har jeg nettopp malt hvit. Det er et spisebord fra ikea i heltre-eik. Vi har hatt det noen år nå, og jeg synes rommet ble mye lysere med hvitmalt bord. Nye gardiner har jeg også nettopp sydd. Stolene rundt har vi fått helt gratis. De tror jeg skal få være slik de er- kanskje trekker jeg om setene en vakker dag...
Lampen over bordet skal vel forestille en slags løvkrone, den er veldig vakker når lyset er tent  i den. Så har jeg kjøpt billige påskeliljer på plantasjen. Jeg synes det er herlig med litt gult inne nå;)
Ønsker alle en fin fredag.