mandag 30. august 2010

Etterlysning!!!

Først av alt- tusen takk for gode ord fra dere!! Det varmer virkelig! Selv om jeg ikke er helt i slaget for tiden- så leser jeg selvfølgelig interiørblader...og noen hjem er jo bare mer inspirerende enn andre. Dama på bildet bor på Nesodden i et gjenvinningshus kan man vel nesten si. Jeg falt pladask for kjøkkenet. Camilla Jensen som hun heter har gitt ut flere kokebøker- og de har jeg tenkt å skaffe meg etterhvert. Men det som gnager meg for tiden er den utrolig nydelige vannkokeren!! Ellers så er jo vannkokere flest noe man vil gjemme innerst i skapet- men denne var et skikkelig smykke. Den ligner jo egentlig mest på en elegant kaffekanne i sølv!! For å muntre meg selv opp så kjøpte jeg siste utgave av interiørmagasinet- fylt med lekre kjøkken. På side 225 får jeg øye på samme vannkoker- men med sort håndtak!!! Så lurer jeg på- er det noen av dere som tilfeldigvis har mastergrad i verdens vannkokere og kan tipse meg om hvor man får tak i disse lekkerbiskene?? Tilslutt noen bilder fra egen stue- ikke så mye spennende som skjer der, men jeg har da fått et skap fra ikea på plass. Kjøpte det i sommer etter å ha blitt medlem i ikeafamiliy. Har litt forskjellig glassting i det- kaffekoppene kjøpte jeg også i sommer for kr 40. En fin pris spør du meg;)Sofaen har fått noen nye puter fra Åhlens. Jeg har faktisk begynt å male igjen- men selvfølgelig ikke på noe av det som allerede er påbegynt. Det gjelder å starte på flest mulig ting- men dette er et overkommelig prosjekt som dere skal få se etterhvert!!

torsdag 26. august 2010

Jeg gir katten....

...for tiden!! Her er det lite overskudd til blogging dessverre...det er full stans i alle maleprosjekter-ting går rett og slett veldig tregt for tiden. Jeg sådde erteblomster i våres- med håp om å plukke inn bugnende buketter..kom nok ikke helt i mål der- men noen få har rukket å blomstre nå på tampen av sommeren. Så en liten minibukett fikk jeg da i tallerkenhylla. Glassvasen kjøpte min mann på loppis i sin spede ungdom;)

torsdag 19. august 2010

Tusen takk!!

Tusen takk til alle dere som var så snille at dere stemte på meg;) Det setter jeg stor pris på skal dere vite!På bildene er mine siste bruktfunn- små mokkakopper- og to suppetallerkener i blå fasan fra egersund . Her har vi hatt noen flotte sommerdager- og flere av rosene blomstrer i hagen. Jeg har blitt skikkelig begeistret for roser- særlig de fra David Austin.
Flammentanz og Austinrosen: Leonardo da vinci. Flammentanz var i hagen fra før- da vinci har jeg plantet i år.
J. Cartier og New Dawn. J.C plantet jeg for noen år siden- den remonterer og blomstrer veldig sent på høsten. New Dawn er ny av året-nydelig rosafarge synes jeg.
Denne var her fra før- den dufter nydelig- jeg tror det er en historisk rose (den remonterer ikke), den minner meg litt om Maidens blush som jeg også har plantet i år. Jeg håper fortsatt på masse sol, slik at rosene virkelig får kommet til sin rett!
I neste innlegg skal dere få se hva jeg fant som premie til "sjarmerende sommer".

søndag 15. august 2010

Barnerom: Litt forskjellig

Vi er tilbake etter en svipptur til søta bror. Den som fikk mest igjen for turen var nok storebror. Han fikk med seg hjem et piano, en hest, en gravemaskin, en barbafamilie, en bambi, en papegøye og jammen dukket det ikke opp en kurvstol også!! Heldigvis var ingenting av dette i naturlig størrelse- da hadde nok bilen vært for liten...men kurvstolen kunne gjerne ha vært større...Til og med på Sveriges største bruktbutikk hadde de ingen kurvstol i voksenstørrelse!! Lampen i taket er kjøpt på loppemarked her hjemme- den kostet hele fem kroner- og det syntes jeg jammen den var verdt også;) Tusen takk til alle dere som har stemt på meg- dere er bare såå snille!! Hvis noen skulle få lyst på et lignende piano så har de makent inne på Sprell, de har faktisk et lite miniflygel der også for de som ikke liker rødt;)
Til anonym: Teppet er fra ikea- og det heter Tårnby.

fredag 6. august 2010

Sommerinteriør- utfordring fra NIB


Det mest sommerlige interiøret hos meg, finner man ute på verandaen. Den har ikke alltid sett slik ut- men jeg er fryktelig dårlig på før-bilder. Bare se for dere et umalt og skittent gulv-vedsekker og tomme melkekartonger med mer...Etter å ha gitt gulvet tre strøk med grå maling ble det en stor forandring. Det ble mye lysere- og lettere å holde rent. Gulvet er åpent- slik at fluer har vært et stort problem og medvirket til at vi ikke har brukt veranden noe særlig. Nå har mannen min festet insektnetting under- og det hjalp. Lysekronen kjøpte jeg i sommer og pusset den tilbake til sin fordums glans. Kafestoler og bord er fra Fermob- og de er gode å sitte på- samt enkle å slå sammen. Jeg har satt diverse urter og andre planter på en gammel benk, ser at den engang har vært blå. For litt over en uke siden stod jeg utenfor en bruktbutikk- jeg hadde fått øye på en nydelig vase i vinduet- men til min skuffelse var butikken stengt akkurat den dagen. Jeg visste vi skulle tilbake dit om en stund- men jeg regnet med at vasen da kom til å være borte. Tror dere ikke at den stod og ventet på meg? Den er i hvitt pressglass- og jeg synes den bare er såå vakker!! Noen ganger er man heldige. Salg hadde de på KID også- så Loveputen ble med hjem derfra. Jeg må bare si at jeg nyter min lille veranda nå-det er så hyggelig å sitte der med et interiørblad og litt håndarbeid og bare drømme seg litt bort;) Ønsker alle en riktig god helg!! Tusen takk for alle hyggelig kommentarer om kjøkkenet;) Benken er malt med sort bengalakk- og fargen på veggene heter isvann.