søndag 27. mars 2011

Barnerom: Det begynner å bli fullt.....

 Det begynner å bli fullt på rommet til storebror. Han fikk et lekefly fra oss til bursdagen, og en tegnetavle fra ikea. Med litt ommøblering ble det akkurat plass, men det skal bli godt å komme i eget hus snart og få en slutt på tilværelsen med pappesker. Hyllen er et bruktkjøp som egentlig har fire tilhørende krydderkrukker. Planen er at jeg skal få plass til et lite barnehjørne på kjøkkenet- og da skal hyllen opp der. Jeg blir veldig inspirert av dette fine lekehjørnet!

tirsdag 22. mars 2011

Blå hund....

 ......på rommet til storebror. Det var en av gavene fra oss. Jeg så denne hunden på en flyplass for lenge siden, men kjøpte den ikke..og siden angret jeg på det. Men jeg fant den heldigvis igjen på nettet, er veldig svak for disse kosedyrene i cordfløyel(?)...supermyke og gode...

søndag 20. mars 2011

4 år!

 ...noe av helga har blitt brukt til å markere at storebror har fylt fire år....det er ganske utrolig at han har blitt så stor, og litt vemodig også...av og til så lurer jeg på hvor tiden blir av? Bursdagskaken falt i smak hos små og store- pavlova med sitronkrem, pisket krem, mango, blåbær og pasjonsfrukt. Jeg leter allerede etter en anledning til å lage den igjen;)

lørdag 19. mars 2011

Atter en gang....

 ...er det på tide å tenke på gangen. Ja, ikke riktig enda, men om noen uker flytter vi til huset vi har kjøpt! Det er en yttergang der som etterhvert skal få en make-over. Det blir disse flisene på gulvet, og en blafrende tapet på veggene. Tapeten har jeg bare en prøve av- så den må jeg få tak i etterhvert...

lørdag 12. mars 2011

Eat my muffin!

I stede for å lage gulrotkake har jeg laget gulrotmuffins. Akkurat samme oppskrift, men med kortere steketid. Nå blir det lørdagspizza her, regner med at vi ikke er de eneste som har det;)

fredag 4. mars 2011

Kjøkkengulv...

 Når vi overtar huset er planen å få nytt kjøkken. Kjøkkenet blir det rommet som vi forandrer mest på, med ditto utgifter...Kjøkkeninnredningen som står der nå er ikke gammel- men alt for minimalistisk og stram til at jeg kan trives med den. Disse marrokanske flisene skal vi ha på gulvet.Jeg var ganske spent på fargen før jeg fikk de, men jeg tror det blir veldig bra, ser for meg at et lyseblått Smegkjøleskap blir fint til disse flisene;) Det er fliser på gulvet fra før- men disse må jeg ta bort- det er ikke varmekabler under. Er det noen som har erfaring med varmekabler på kjøkkenet? Er det noe dere vil anbefale- eller kan man klare seg uten? Ellers så er det travle tider med ny jobb, og det blir lite tid til bloggingen- så jeg er en dårlig bloggevenn for tiden! Ønsker dere alle ei flott helg. Vi skal til Bergen, gleder oss til det;)

tirsdag 1. mars 2011

Gamle kjøkkenbilder...

Jeg skal ha nytt kjøkken når vi flytter- så jeg spekulerer voldsomt for tiden... Bildene er fra mitt gamle kjøkken. Alle er fra 2010-untatt det under her- det er fra 2007- før jeg visste hva en blogg var for noe. Da var planen å sy Marimekkogardiner til kjøkkenet- det ble det aldri noe av;) Benkeplata malte jeg med bengalakk, det ble en utrolig forskjell! I morgen skal mannen hente en eske av flisene vi skal ha på kjøkkenet- er såå spent;)