mandag 30. mai 2011

Hest er best.....

 ...uten protest? Det er i alle fall mye arbeid med hest, så derfor er det kanskje enklere å ha dem på veggen;)
I helgen tapetserte vi en vegg på rommet til storebror, det var ikke helt enkelt, med diverse luftlommer som bare dukket opp....heldigvis forsvant det meste av dette i løpet av natta! Tidligere var det sort tapet på denne veggen. I tillegg har vi malt vinduskarm,taklister,vegger og tak her inne.
Det mangler fortsatt lampe i taket, og gulvlistene glimrer med sitt fravær. Planen er å legge nytt gulv her- sånn etterhvert..og siden det begynner å demre for meg at oppussing tar mye lengre tid enn man tror- så blir det nok slik en stund fremover nå. Takk for alle hyggelige kommentarer fra dere. Ønsker dere en fortsatt fin mandag, her er det meldt godt vær denne uka= herlig!!

mandag 23. mai 2011

Landliv.....

 Det er stille inne på bloggen min for tiden, men i dag har jeg fri og solen skinner! Før vi flyttet gikk jeg til innkjøp av noen nye hagemøbler. I dag tok jeg dem med på en liten fotoshot nede ved elva. Jeg har kjøpt georginer, men ikke rukket å plante dem enda. Jeg har plantet en syrin, men det tar jo flere år før de blomster, derfor var gleden stor da jeg oppdaget syriner i et hjørne av hagen. Både hvite og lilla, men de lilla har ikke begynt å blomstre...gleder meg til å plukke inn duftende buketter. Innvendig så holder vi på med stua, taket er malt, nytt gulv er lagt av min far, vinduer og vegger er malt...nå mangler vi lister på gulv og i tak, litt maling her og der- og tapet på de veggene som skal ha det. Egentlig skulle jeg ha denne tapeten, men den passer ikke med fargen på veggene- så da blir det en annen.

lørdag 7. mai 2011

Nytt hus...

 ...og nytt kaos kan man nesten si. Huset er fra åttitallet og det har sin andel av umalt  furu. Vi er i gang med å male taket i stua, en ganske omfattende jobb...men det blir nok bra til slutt. Det er ikke så farlig om vi søler litt- for gulvet skal byttes ut og veggene skal males. Vi har veldig stor tomt- så jeg kan ha så mye hage som jeg bare vil (og orker..)det er litt hage her fra før, men jeg har ikke funnet en eneste rose... Det kommer nok noen roser her etterhvert, gjerne i litt gule nyanser også. Håper dere koser dere i det fine maiværet- nå er det tilbake til malerkosten og sperregrunningen for min del;)