tirsdag 1. mai 2012

I dag....

 ...kan jeg lukke opp altandøra og nyte at våren er her! Jeg kan være sjeleglad for at vi ikke hogde ned det rare treet i hagen som vi ikke skjønte hva var. Det er et japanskt kirsebærtre som ikke blomstret i fjor på grunn av frosten..(takk Margith!) Så kan jeg undre meg litt over hvorfor jeg valgte et tapet til stuen med nettopp blomstrende kirsebærgreiner på...før jeg ante at den ekte saken stod rett utenfor stuevinduene;)

12 kommentarer:

 1. Fantastisk flott! Så vakkert med den tapeten og den skjønne vårdagen utenfor. Herlig blomstring, og skjønt vær hos deg i dag.

  Her nord har vi sludd i dag. Utrolig kjedelig, hadde forventa meg godvær, men har hatt godt vær over ei uke, og da blir det værskifte. Men, ordentlig nedtur... Nyt godværet du som har det. :)

  SvarSlett
 2. Så nydeleg!!

  Vi også nyt sola- herleg :-)

  klem

  SvarSlett
 3. Ingen tilfeldighet den historien du forteller om treet...det betyr nok at du har kommet til det huset du skulle bo i, og den plassen var nok ment til deg.

  SvarSlett
 4. Så vakkert!!

  Ha en fin kveld!

  :-)

  SvarSlett
 5. Å så utrolig godt at du ikke fikk det hugget ned. Vi har et i hagen vår også, vanligvis pleier det å blomstre på denne tida, men det ser ut som blomstringtida kommer litt senere i denne våren. Skjer nok fort nå som sol og varme er på vei hos oss. Denne dagen har vært nydelig!

  Nydelige bilder og så fantastisk flott tapet!

  Tusen takk for hilsen hos meg. Håper du har hatt en fin 1.mai dag. Sola har strålt her hos oss og ungene har vært ute og lekt hele dagen. Jeg har ligget under dyna med feber, men tenker det blir flere solskinnsdager å nyte:) Er endelig blitt litt bedre og tar meg en liten bloggrunde:)

  Klem Tonje

  SvarSlett
 6. så utruleg flott dykk har det utanfor! tre er noko av det finaste eg veit.

  då me var i gamlehuset i går, skulle eg sjekke kva for maling eg har brukt på bordet mitt ...men det klarte eg å gløyme. eg trur det er ein Drygolin beis, slik ein eigentleg skal bruke ute. dersom du er interessert, kan eg sjekke ordentleg. samstundes må eg sei at eg ikkje er heilt fornøgde med den, då det er lett å lage riper. men om ein tar ein strøk lakk øverst, blir det jo hardare...

  ser ut som at du og har hatt ein solfylt dag, herleg!

  SvarSlett
 7. Så flott! Deilig utsikt :)
  Klem, Lillian

  SvarSlett
 8. Deilig med naturen rett utenfor stuevinduet!
  Og nå fikk jeg litt sug i magen når jeg leste du var på nippet til å hugge det ned! Yiaiks!

  SvarSlett
 9. Så vakkert! Både bildene, treet og historien rundt det.

  SvarSlett
 10. Lekker tapet. Håper godværet holder seg en stund til.
  Klem Tove

  SvarSlett
 11. Så vaaaaakre bilete! eg fekk nesten hakeslepp! Og så utruleg flaks at de beholdt treet! :) nydeleg <3

  SvarSlett
 12. så flott utsikt, og godt dere ikke fikk huget det ned, for nydelig var det med sin blomstring....
  Her også blomstrer trærne som bare det, det er så nydelig å se på...
  ha en fin uke
  klem victoria

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.