onsdag 28. mars 2012

Kulør: Hjemme hos.....

...oss. Det er en stund siden jeg ble spurt om jeg kunne være med på dette- og resultatet har ligget ute en stund også- men her er i alle fall linken hvis dere vil ta en titt. Neste prosjekt her hjemme blir kanskje soverommet vårt- det er egentlig ganske fælt- og nå er halve klesskapet forsvunnet ned trappa også. Planen er å skifte gulv og bak senga skal denne tapeten opp, så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre med de andre veggene...og det hele kommer sikkert til å ta laang tid. Har veldig lyst på denne lampa i taket også- men har ikke funnet noen butikker som selger den, må kanskje ta en tur til Sverige?

tirsdag 27. mars 2012

Ranukler.....

...må være noe av det vakreste som fins. Disse fikk vi fra min svigerinne i anledning lillegutts ankomst til verden. Nå har de snart stått i to uker- og de synger på siste verset. Men skjønne det er de- helt til siste slutt.

mandag 26. mars 2012

Bursdag....

Denne helgen hadde storebror barneselskap, forrige helg (da han egentlig hadde bursdag) feiret vi med familie. Han var full av forventning til ungene fra barnehagen skulle komme- og det var også vi- siden dette er første gang vi har hatt barneselskap. Det var livlig og gøy å få så mange skjønne barn på besøk. Fremgangsmåte for pompongene i taket fant jeg her, jeg brukte en pakke med silkepapir på hver pompong. Vimplene med 5 på fant jeg her- du finner to forskjellige fargevarianter og ulike tall.
Pynten på sugerørene fant jeg her. Jeg laget også gele i diverse kopper (hadde bringebær i bunnen av koppene) som jeg lot ligge ved hver kuvert - ideen fant jeg i et gammelt boligliv.

søndag 25. mars 2012

Vårtegn: Blåveis...

For noen dager siden oppdaget jeg at blåveisen hadde begynt å blomstre i hagen vår- eller kanskje jeg skulle si skogen. Det kommer i alle fall først blåveis der- og senere dukker det opp liljekonvall. Så må jeg bare si tusen takk for alle de fine ordene fra dere. Lillegutt og jeg koser oss sammen.Garnet dere ser har jeg brukt i diverse babyprosjekter, skal vise dere etterhvert. Rart å tenke på at det snart er påske, eggeglasset malte storebror i barnehagen i fjor- og jeg fikk allernådigst lov til å ha blomster i det.

mandag 19. mars 2012

Lille A....


 
....kom til verden for en uke siden. Det kjennes fint og litt sårt å bli mamma igjen. Det er mange tanker og følelser som har svirret rundt i hodet underveis i svangerskapet, alle forberedelser har blitt gjort med et forbehold. Etter å ha mistet et barn - kjennes det nesten uvirkelig å få et nytt barn. Da Benjamin var like gammel som lille A er nå var vi på sykehus og ventet på en livsnødvendig hjerteoperasjon og alt var helt annerledes enn det jeg hadde forestilt meg underveis i svangerskapet , der tanken aldri streifet meg at barnet kunne være alvorlig sykt. Denne gangen har det nesten vært vanskelig å tro at vi kunne få et friskt barn, og jeg kjenner meg uendelig takknemlig over at vi har fått det. Sorgen og gleden de vandrer tilhope- og etter at sorgen har vært vår følgesvenn gjennom flere år - merker jeg at gleden har kommet tilbake til oss igjen.

søndag 4. mars 2012

Interiør underveis- når man tar over et hus som andre har valgt.

Hvem er du- sånn interiørmessig? Siden vi jo egentlig holder på å pusse opp sakte men sikkert- så kan jeg ikke si at alt her hjemme virkelig er meg. Stue og spisestue er ganske ferdige, mens kjøkkenet har en lang vei å gå før jeg føler det blir meg(selv om det hjalp veldig med nye hvite fronter). Uansett så er noen ting på plass som jeg føler er meg: Tallerkenhylle med gammelt blå-hvitt porselen, bambifigurer, gamle vaser i opalinglass, mitt kjære gamle kjøkkenbord, litt glade farger og litt klassisk design- og en dæsj ikea;) Så håper jeg at vi i løpet av vår og sommer kan få et kjøkken som er helt meg (og forhåpentligvis akseptabelt for resten av familien også- for det er jo ikke bare jeg som skal trives her hjemme...)

fredag 2. mars 2012

Bambilampe......

 kom i posten i går. Jeg har lett etter denne lampen en god stund, og nå er den altså her. Selvfølgelig måtte den få posere sammen med resten av Bambisamlingen. Hyllen er blitt vasket, og jeg har fått ryddet og sortert litt i lekene til storebror. Ønsker dere ei riktig fin helg- her skinner sola og det er vår i lufta = herlig;)