lørdag 30. juni 2012

Føtter og peoner.

 Som interiørblogger føler jeg meg nesten forpliktet til å vise frem peoner, og det er kanskje ikke så rart at disse blomstene finnes i ett eller annet innlegg- på et eller annet bilde- i de fleste interiørblogger. Føtter er også populære å vise frem- det gir liksom det lille ekstra i interiøret ? Som blogger vet du aldri hvem det er som leser bloggen din- eller hva de legger merke til. Men jeg fikk i alle fall denne kommentaren fra min søster "jeg ser du har begynt å ta bilde av føttene dine- tror du det er så veldig orginalt" (etterfulgt av en hånlig latter...) nei- orginalt er det ikke- men samtidig finnes det bare et sett av mine føtter- så slik sett er det veldig orginalt...og jeg kan heller ikke helt forklare hvorfor ikke bare jeg- men flere med meg- synes det er bryet verdt å ta bilde av føttene sine. I det minste blir det jo et spennende perspektiv. Viser du frem føttene på bloggen din- hvorfor/hvorfor ikke? Selv har jeg bare vist frem føttene siden 2012- peoner derimot har jeg vist frem helt siden jeg begynte å blogge...disse er fra hagen og jeg bare elsker fargen på dem. Stolen skal inn på kjøkkenet om noen uker....ha en fin lørdag der ute- her skal kjøkkentaket males...

onsdag 27. juni 2012

Agurknytt...

 ....fra kjøkkenet. Nå har snekkerne lagt plater på veggene, isolert taket og lagt nytt tak. Før var taket flatt-og bestod av plater men nå følger det stuetaket og er i tre. Jeg har begynt å male taket (det skal ha to strøk med sperregrunning og to strøk med maling etter det...) vi må også sparkle og male veggene...neste uke blir den store gulvuken...det blir spennende.....Så satser jeg på at agurkplanten fra plantasjen skal pryde kjøkkenbenken om noen uker...i beste agurknytt-tid;)

mandag 25. juni 2012

Jeg satser på...

 ...store kontraster i interiøret. Det må gjerne være mest mulig ribbet for min del....så lenge man kan spe på med en liten blomsterkvast;) Som dere ser er kjøkkenet revet...nå kan det i grunnen bare bli bedre....får vi håpe....

søndag 24. juni 2012

Hva ser du?

 .....vakre blomster i en liten mugge- eller er det andre ting som blir lagt merke til?
 ...et sovende barn....eller kaoset rundt senga?
 ....en vakker boks...eller at kaffen blir servert på badet?

 ..Hurdalsrosa  i vinduskarmen...eller mangel på gulv i rommet? Kanskje dere skjønner grunnen til at det er kaos i heimen- og hvilket rom som skal til pers?

torsdag 21. juni 2012

Lykke.... ....å få være sammen med den lille hjerteskatten vår. Tre måneder- men det kjennes ut som om han alltid har vært her. Lykke- å se roseknopper klare til å springe ut.....mye å glede seg over utendørs nå;)

tirsdag 19. juni 2012

Blå duk...

 ....fra Kid ble med oss hjem. Blått er min favorittfarge for tiden;)

mandag 11. juni 2012

Nesten.....

 ...ferdig med restegarnteppet mitt, nå gjenstår det bare å feste trådene- men det får bli siden. Vi skal ut og reise litt, så det blir stille og rolig på bloggen en stund fremover. Teppet skal være i lekehytta til storebror- som enda ikke er kjøpt inn- men jeg er dypt inne i planleggingen av interiøret for det. Håper dere nyter sommeren;)

tirsdag 5. juni 2012

Sommerveranda...

  Det er jo veldig mye en kunne ha gjort utendørs- også varierer det jo veldig hvor mye man faktisk rekker å få gjort. Så langt i år har vi fått ny singel i oppkjørselen, vi har plantet (hm- ofte er vi=mannen ser jeg...) to kirsebærtre,to epletre, to blåbærbusker,en bjørnebærbusk,to syriner, laget et lite jordbærland,sådd i grønnsakshagen- og jeg har fått luket litt ugress, så har mange snegler av den brune sorten fått et hardt møte med en saks (vi klipper dem i to og graver dem ned (vi=mannen)) Vi har en liten overbygd veranda og den har jeg vasket og beiset helt alene- riktignok med litt ujevne strøk- men hva gjør vel det...så lenge jobben er gjort.