lørdag 30. juni 2012

Føtter og peoner.

 Som interiørblogger føler jeg meg nesten forpliktet til å vise frem peoner, og det er kanskje ikke så rart at disse blomstene finnes i ett eller annet innlegg- på et eller annet bilde- i de fleste interiørblogger. Føtter er også populære å vise frem- det gir liksom det lille ekstra i interiøret ? Som blogger vet du aldri hvem det er som leser bloggen din- eller hva de legger merke til. Men jeg fikk i alle fall denne kommentaren fra min søster "jeg ser du har begynt å ta bilde av føttene dine- tror du det er så veldig orginalt" (etterfulgt av en hånlig latter...) nei- orginalt er det ikke- men samtidig finnes det bare et sett av mine føtter- så slik sett er det veldig orginalt...og jeg kan heller ikke helt forklare hvorfor ikke bare jeg- men flere med meg- synes det er bryet verdt å ta bilde av føttene sine. I det minste blir det jo et spennende perspektiv. Viser du frem føttene på bloggen din- hvorfor/hvorfor ikke? Selv har jeg bare vist frem føttene siden 2012- peoner derimot har jeg vist frem helt siden jeg begynte å blogge...disse er fra hagen og jeg bare elsker fargen på dem. Stolen skal inn på kjøkkenet om noen uker....ha en fin lørdag der ute- her skal kjøkkentaket males...

mandag 25. juni 2012

Jeg satser på...

 ...store kontraster i interiøret. Det må gjerne være mest mulig ribbet for min del....så lenge man kan spe på med en liten blomsterkvast;) Som dere ser er kjøkkenet revet...nå kan det i grunnen bare bli bedre....får vi håpe....

søndag 24. juni 2012

Hva ser du?

 .....vakre blomster i en liten mugge- eller er det andre ting som blir lagt merke til?
 ...et sovende barn....eller kaoset rundt senga?
 ....en vakker boks...eller at kaffen blir servert på badet?

 ..Hurdalsrosa  i vinduskarmen...eller mangel på gulv i rommet? Kanskje dere skjønner grunnen til at det er kaos i heimen- og hvilket rom som skal til pers?

torsdag 21. juni 2012

Lykke....



 ....å få være sammen med den lille hjerteskatten vår. Tre måneder- men det kjennes ut som om han alltid har vært her. Lykke- å se roseknopper klare til å springe ut.....mye å glede seg over utendørs nå;)

mandag 11. juni 2012

Nesten.....

 ...ferdig med restegarnteppet mitt, nå gjenstår det bare å feste trådene- men det får bli siden. Vi skal ut og reise litt, så det blir stille og rolig på bloggen en stund fremover. Teppet skal være i lekehytta til storebror- som enda ikke er kjøpt inn- men jeg er dypt inne i planleggingen av interiøret for det. Håper dere nyter sommeren;)

tirsdag 5. juni 2012

Sommerveranda...

  Det er jo veldig mye en kunne ha gjort utendørs- også varierer det jo veldig hvor mye man faktisk rekker å få gjort. Så langt i år har vi fått ny singel i oppkjørselen, vi har plantet (hm- ofte er vi=mannen ser jeg...) to kirsebærtre,to epletre, to blåbærbusker,en bjørnebærbusk,to syriner, laget et lite jordbærland,sådd i grønnsakshagen- og jeg har fått luket litt ugress, så har mange snegler av den brune sorten fått et hardt møte med en saks (vi klipper dem i to og graver dem ned (vi=mannen)) Vi har en liten overbygd veranda og den har jeg vasket og beiset helt alene- riktignok med litt ujevne strøk- men hva gjør vel det...så lenge jobben er gjort.