onsdag 28. november 2012

Det lille rommet....

 ...med svært dårlig fotolys- i alle fall på denne tiden av året! Det ble en mini-oppussing av toalettet. Før var det hvite vegger, et annet speil og ikke minst en annen lampe. Vasken her er orange- det har jeg ikke sett hos noen andre- og da passet det vel fint med en rosa lampe til ? Veggene er malt med pure&orginale i fargen potatoskin. Jeg har etterhvert tenkt å ha noen fliser over vasken, men det finnes også en egen "sealer" som man kan ha over malingen som gjør at den skal tåle litt vannsøl..

lørdag 24. november 2012

Completely unstyled...

 ...på en særdeles tåkefylt lørdag....hadde kanskje gjort seg med litt lokal tåke innendørs som kunne tilslørt det verste rotet også. Men i morgen får vi middagsgjester, så da er det vel bare å begynne å rydde og kanskje lage ferdig desserten i kveld. Det siste bildet er fra mitt fargerike prosjekt, for hva gjør man når man flytter inn i et hus med orange vask på toalettet? Litt maling og en skikkelig pink lampe ble svaret for min del. Satser på litt bedre fotolys i morgen så skal det nok komme flere bilder fra det lille rommet;) Fin lørdag til dere med eller uten tåke.


mandag 19. november 2012

Litt fargerikt....

 på en ganske så grå novemberdag.  Jeg holder på med noen interiørprosjekter som også er litt fargerike. Satser på å få det ene ferdig denne uka- så skal dere få se etterhvert;)

fredag 16. november 2012

Fin fredag...

....til dere. I går kom tallerkenhylla opp igjen, den har blitt malt sort siden sist, men er ellers den samme gamle.

onsdag 14. november 2012

Hverdagsliv...

Livet består av flest hverdager, kanskje ikke like spennende alltid...og heldigvis for det- for hverdagene er undervurderte. Jeg tror de fleste som opplever store omveltninger og skiftninger i livet savner hverdagene aller mest. Storebror er i barnehagen og mannen er på jobb. Lille A er i full gang med å utforske verden- og alt er så spennende og nytt for han. Oppvasken står og godgjør seg og roper svakt på meg- men jeg motstår fristelsen til å ta den enn så lenge. Kjøkkenbordet har fått ny farge på seg- jeg syntes rett og slett at det ble for mye hvitt der inne. Kjøkkenet har også vært en tur innom Nib sine fine nye sider. Fin onsdag til dere alle;)

tirsdag 6. november 2012

Vinnerlykke og kos....

 Jeg har vært så heldige å vinne et fint-fint putetrekk inne hos Husfruas Memoarer, ekstra gøy siden Hulda sin blogg er en av dem jeg har fulgt lengst her inne. Hulda tryller frem de vakreste stemninger, både gjennom bilder og ord...så trenger du å drømme deg litt bort og fordype deg i god stemning bør du absolutt ta turen innom henne;) Når jeg har tid synes jeg det er fint å kose meg med et interiørblad (lantliv og elle interiør er mine favoritter for tiden), litt håndarbeid ( et nytt kjøkkenhåndkle underveis ) og en god kopp te (egentlig drikker jeg mest kaffe- men te er liksom hakket mer kosete...)så kan vi glatt overse at det ikke er fullt så koselige omgivelser utenfor bildet- men heller ganske rotete- men sånn er livet;)