tirsdag 25. februar 2014

En måned med shoppestopp...


 er over og fem måneder gjenstår. Vi har akkurat vært på en miniferie i Sverige, og siden vi har shoppeamnesti i utlandet var det min første mulighet til virkelig å shoppe som en gal. Noe jeg da gjorde til gangs...bilen var så fullstappet på vei hjem at den nektet å starte, og lommeboka var skrapet...Neida- dette var langt fra sannheten... Shoppestoppen har foreløpig gått veldig bra, men jeg har meldt meg inn på et treningsenter for første gang i mitt liv. Dette har skapt noen utfordringer siden skapet ikke akkurat bugner over av treningstøy. Så da vi var i Sverige benyttet jeg muligheten shoppeamnestiet gav og kjøpte meg et par joggesko og en yogamatte. Jeg har også tenkt over hvordan jeg vil shoppe når shoppestoppen er over. Jeg har lyst til å være en etisk bevisst forbruker og kjøpe f.eks klær som er produsert mest mulig miljøvennlig. Jeg vil heller kjøpe klær som koster litt og varer lengre, enn klær som blir ødelagt er kort tids bruk..men jeg synes dette med klær er ganske vanskelig å få oversikt over. Hvis noen har noen gode tips her tar jeg gjerne imot. Vi har også begynt å abonnere på økologisk frukt og grønt annenhver uke, og ellers prøver vi å kjøpe mest mulig økologiske varer i butikken...og så ser jeg at de har mye bedre utvalg i Sverige..så håper jeg dette vil bedre i Norge også etterhvert. Jeg har også klart å lese ferdig en bok jeg har hatt liggende i flere år om feng shui...og et resultat av det er ryddigere skap med færre ting og tang. Nå har jeg flere kasser med ting som skal leveres på en bruktbutikk..gleder meg til å få tingene ut av huset. Fortsatt har vi nok rot å ta av- men jeg føler at prosessen er i gang og at nettopp shoppestoppen gir motivasjon for å holde på. Selvfølgelig skal jeg handle både klær og ting til huset igjen, men det å vite at akkurat nå er pauseknappen på gir rom og ro for andre ting.
 ..shoppestopp = ryddig skrivebord

mandag 17. februar 2014

Bare noen bilder....

 knipset litt rundt i huset på morgenkvisten. Endelig er det litt lysere dager, det gjør godt for både kropp og sjel merker jeg. Nå har jeg hatt shoppestopp i en måned og det kommer et eget innlegg om det snart. Det er mange tanker som farer gjennom hodet i den forbindelse, tanker som jeg har lyst til å dele med dere. Ønsker dere en fin mandag- med eller uten shoppestopp;)

fredag 7. februar 2014

På besøk....

...i fantastiske villa villakulla. Her bor Hilde og hennes skjønne familie. Hilde har egen blogg, den finner du her.Tusen takk for at jeg fikk knipset noen bilder hos deg Hilde;) Riktig fin fredag til dere alle.

mandag 3. februar 2014

Tapet på kjøkkenet..

 ....er veldig fint og stemningsskapende synes jeg. Vår tapet heter Edvin og er fra Sandberg. Den fins i flere fine farger, vi har en lyseblå variant. Når vi engang flytter inn i det gamle huset jeg drømmer om (jeg elsker gamle hus- og mannen kunne tenkt seg et helt nytt hus for å slippe vedlikehold og oppussing..motsetninger tiltrekker hverandre heter det jo..)så kunne jeg tenkt meg denne i en lysegul variant i gangen..ser det levende for meg her jeg sitter;) Jeg hadde såvidt begynt å samle på gamle rammer før kjøpestoppet innhentet meg. Denne fant jeg frem fra skuffen og satte en bit av en tapet i- en veldig enkel og gratis fornyelse. Kunne du hatt tapet på kjøkkenet?