onsdag 13. mai 2015

Ut i vår hage...

 .....er månedens utfordring inne hos NIB. Den har de i samarbeid med plantasjen. Siden terrassedekket fungerte som kosested for sneglene og andre skapninger, har vi nå revet det bort. Under var det temmelig mosegrodd og masse barnåler var på god vei til å bli til jord.Etter en skikkelig vask ble det allikevel ikke så ille. Antagelig blir det lagt ny mebran og støpt på et nytt lag med betong- skulle gjerne hatt skifer- men det blir fryktelig dyrt-så vi får se hva vi finner på her ute etterhvert. Våren har ikke vært så veldig varm og solrik så langt-og det store utelivet i hagen har latt vente på seg. Vi har en ganske mislykket kjøkkenhage- og nå er planen at vi skal sette et drivhus der i stede og ha en liten kjøkkenhage i forbindelse med drivhuset- så gjenstår det å se om vi klarer å gjennomføre da....ting tar som kjent tid;)

5 kommentarer:

 1. så utrolig fint! litt trols og mystisk stemmning i bildene.. herlig!

  SvarSlett
 2. TROLSK, skulle det stå:)

  SvarSlett
 3. Herregud for noen fantastisk fine bilder! Flink er du! klem:)

  SvarSlett
 4. Herlig hage i herlig miljø! Synes terassen så veldig bra ut nå også, inklusiv matte, potteplanter og møblement, eksklusiv snegler. (",)

  SvarSlett
 5. åååå, herlighet for noen fantastiske bilder!!!
  nydelig!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.