mandag 1. april 2013

Snorkedress....

 til lille A. Både garn og oppskrift er fra Pickles. Den er strikket med dobbel tråd i merinogarn, veldig mykt og tøyelig garn- som desverre ser ut til å loe litt. Jeg har strikket den i størrelse to år- her gjelder det å tenke langsiktig. Akkurat nå er den jo en god del for stor- men helt grei å bruke når han skal sove ute i vogna. Det er også veldig kjekt at den har små "lommer" som man kan brette over føttene og hendene. Neste strikkeprosjekt som ferdigstilles satser jeg på blir til meg selv- strikker du mest til deg selv eller til andre? Håper dere har hatt en fin påske. Her har vi hatt nydelig vær og snøen begynner endelig å smelte- herlig;)

12 kommentarer:

 1. For en nydelig dress og superfiine bilder;)

  -malla-

  SvarSlett
 2. Denne så ut å være en skikkelig go-dress.Selv strikker jeg ikke så mye. Får så lett smerter i skuldrene,men hekler mere. merkelig nok går det bedre. Sikkert for at det er mindre prosjekter liksom. Bare en lapp...også en til..Du er flink.
  Klem

  SvarSlett
 3. Ååå nydelig dress og i så fine farger:))herlig medheimestrikka:)

  SvarSlett
 4. Å, så fin! Og superlurt å kunne brette over føttene og hendene! Godt den er litt for stor, ikke litt for liten!

  Jeg lager mest til alle andre, men tror jeg skal strikke meg en ny lue, når jeg bare er ferdig med Marius jakken til det eldste barnebarnet! Kjøpte nydelig garn i Danmrk for 2 år siden, så det er visst på tide!

  Ha en flott etter-påske uke!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 5. Så fiin dress! Elsker fargene!
  Fin uke til deg :)
  Klem Ane

  SvarSlett
 6. Superfin!!! herlege grønfargar!

  Ynskjer deg ei herleg ny veke!

  SvarSlett
 7. Lille A er heldig! :)

  Jeg er nok mest en syer, ikke en strikker. Det er noe med den der tålmodigheten og de maskene som faller av strikkepinnene som vissnok ikke er for meg. Selv om jeg ikke helt gir opp håpet om at en dag, en vakker dag, så plutselig strikker jeg både rett og vrang. Derfor finner jeg optimistisk fram strikkepinnene med jevne mellomrom.

  God kveld til deg!

  SvarSlett
 8. Helt herlig! Gla helg! I :)

  SvarSlett
 9. Så fin snorkedress! Veldig fin fargekombo synes jeg

  SvarSlett
 10. Åh den var fin, nydelige farger!

  SvarSlett
 11. Næmmen åh! Jeg angrer SÅNN på eget fargevalg på snorkedressen vår som straks er klar når jeg ser denne skjønne versjonen! Rett og slett nydelig :) Ha en fin vår!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.