søndag 17. april 2016

Tapet på lekerommet....

 ....og litt annet. På lekerommet har det skjedd ting siden vi flyttet hit for fem år siden. Den gang var det sliten parkett på gulvet, umalt listverk og en klassisk åttitallsbue viste vei inn til rommet. Først malte vi tak og listverk-inkludert buen. Etter hvert har en verandadør blitt byttet- og buen blitt erstattet av en glassdør. Taket har også blitt skiftet, og nå er takplatene blitt erstattet av panel. Noe av det første jeg gjorde her var å male veggene i fargen Risør, en farge jeg brukte i det første barnerommet til størstemann her. Gulvet malte jeg i fargen Morgendis. Selv om jeg fortsatt synes Risør er en nydelig farge- opplevde jeg at det ble litt lillaskjær i den når den kom opp på veggene her inne. Lyset i et rom har jo mye å for hvordan man opplever farger. Det kom også opp en fin elefant laget av gammel tapet. Den er nå en saga blott, erstattet av en ny tapet. Tapeten har jeg satt opp helt alene på to vegger i rommet. Og etter å ha ryddet i malingsspannene fant jeg rester etter den blåfargen som er inne på barnerommet. Så da ble det samme blåfarge på lekerommet også. Tapeten kjøpte jeg på Rusta til en rimelig penge- så dette ble en billig fornyelse. Gulvet malte jeg for en stund siden- og vittig nok oppdaget jeg at det er samme farge i tapeten som er på gulvet. Så måtte det selvfølgelig ommøbleres litt når jeg omsider var ferdig;)


2 kommentarer:

  1. Det blei veldig flott! Har også opplevd at farger ser annerledes ut enn man hadde tenkt, bare fordi de er mot nord i stedet for øst. Lys har mye å si!

    SvarSlett
  2. Vakkert!
    Fekk lyst å pusse opp stove ;-)

    klem

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.