søndag 17. april 2016

Tapet på lekerommet....

 ....og litt annet. På lekerommet har det skjedd ting siden vi flyttet hit for fem år siden. Den gang var det sliten parkett på gulvet, umalt listverk og en klassisk åttitallsbue viste vei inn til rommet. Først malte vi tak og listverk-inkludert buen. Etter hvert har en verandadør blitt byttet- og buen blitt erstattet av en glassdør. Taket har også blitt skiftet, og nå er takplatene blitt erstattet av panel. Noe av det første jeg gjorde her var å male veggene i fargen Risør, en farge jeg brukte i det første barnerommet til størstemann her. Gulvet malte jeg i fargen Morgendis. Selv om jeg fortsatt synes Risør er en nydelig farge- opplevde jeg at det ble litt lillaskjær i den når den kom opp på veggene her inne. Lyset i et rom har jo mye å for hvordan man opplever farger. Det kom også opp en fin elefant laget av gammel tapet. Den er nå en saga blott, erstattet av en ny tapet. Tapeten har jeg satt opp helt alene på to vegger i rommet. Og etter å ha ryddet i malingsspannene fant jeg rester etter den blåfargen som er inne på barnerommet. Så da ble det samme blåfarge på lekerommet også. Tapeten kjøpte jeg på Rusta til en rimelig penge- så dette ble en billig fornyelse. Gulvet malte jeg for en stund siden- og vittig nok oppdaget jeg at det er samme farge i tapeten som er på gulvet. Så måtte det selvfølgelig ommøbleres litt når jeg omsider var ferdig;)


4 kommentarer:

 1. Det blei veldig flott! Har også opplevd at farger ser annerledes ut enn man hadde tenkt, bare fordi de er mot nord i stedet for øst. Lys har mye å si!

  SvarSlett
 2. Vakkert!
  Fekk lyst å pusse opp stove ;-)

  klem

  SvarSlett
 3. And despite aaa grade replica watches competition from smart watch manufacturers it is high end timepieces that are luxury breitling replica driving the growth of the Swiss industry. According to the organisers of Baselworld replica replica hermes handbags store watches priced $4000 and over make up two-thirds of the Swiss watch louis vuitton replica handbag industry. In this month’s WISH magazine we feature 31 fake rolex watches swiss replica watches from Baselworld.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.