onsdag 9. september 2009

Yttergang

Nå har høsten festet sitt grep, her hos oss har det blåst friskt i noen dager nå. Jeg har innsett at pelargoniaen må berges. To pelargonier med små røde blomster har fått plass i yttergangen. Her henger også eames sin klassiske "hang it all"- den ble egentlig laget for at barn skulle bli inspirert til å rydde opp etter seg. Det var jo godt tenkt;)

Gangen er ganske liten, men jeg har fått plass til en hemnes skohylle. Det er jo veldig greit å ha en sitteplass når man skal ta på sko og klær på storebror. Veggkurvene er fine til å oppbevare skjerf, luer og andre småting i.Dette bildet henger også i yttergangen. Det har egentlig tilhørt min bestemor. Jeg har ett til med et annet motiv på også, men det har ikke fått veggplass enda. Jeg ser det er mange som lager flotte bildevegger, og det har jeg også lyst til å prøve meg på med tid og stunder.

Bilen til storebror må være med den også;)

Skohornet er fra Menu, og det er genialt. Nå vet jeg alltid hvor det er, og jeg kan til og med forandre på fargen inni- her er det grønt, men det fulgte også med oransje og sort innlegg.

23 kommentarer:

 1. Koselig gang,
  og genielt skohorn!!!!
  Her i huset hører jeg minst en gang for dagen :
  "Hvooooor er skooohornet???"
  Nå skal jeg snart på klubb med barndomsvenninner!
  Det er alltid så kjekt å mimre tilbake til den gang da!
  God kveld til deg. Klem J.

  SvarSlett
 2. så koselig gang....førsteinntrykket er viktig igrunn.. ha en vakker aften

  SvarSlett
 3. Hei hei :) har visst vært litt fraværende jeg de siste dagene. Hadde min andre dag i ny jobb idag, og da blir en jo litt ekstra sliten når det er så masse nytt. Helt ny bransje, som jeg aldri har vært innom...så da blir det masse nye ord og utrykk og slikt! Og igår startet jeg på sykurs!! Kanonmorsomt! I regi av en av damene bak butikken som heter Sukker på baklandet, om du kjenner den. Vi skal til slutt (etter 8 uker) ha sydd oss et skjørt. virket som kjempebra opplegg, "læreren" ga beskjed om at hun kom til å være veldig streng og nøyaktig, og det passer fint for meg..trenger å lære meg litt teknikk ;-)

  Urbanretroshop-innlegget hadde du gjort utrolig fint da!! hadde ikke fornventet noe sånt! Så veldig fint gjort, ble kjempeglad når jeg så hvor fllid du hadde gjort deg! Og tallerkenhylla di da!! den har jo blitt nydelig, noen uker i byen har gjort den godt ;) så utrolig fint det rosa figgjo-fatet, jeg har jo et sånn i blått, men synes nesten det rosa er enda litt finere! Du vet, eller du vet sikkert ikke det, men jeg er faktisk fra Egersund...så kjenner veldig godt til Egersund fayance.. min bestemor jobbet faktisk der og på et tidspunkt. Men hun døde dessverre lenge før min interiørinteresse var i gang, og derfor "forsvant" nok mange godbiter for meg!

  Langt innlegg fra meg ikveld! Sånn går det når jeg har vært "borte" noen dager og samboeren ser landskamp, hehe! Håper du får en fortsatt fin kveld!! klemmer

  SvarSlett
 4. Haha, så morsomt at du trodde jeg var østlending!! så rart hva man forestillier seg om personene etter å ha blitt kjent gjennom bloglandia! Men det er nok skarre-r på meg ja..verden er ikke så stor, så det er jo godt mulig de kjente hverandre! hvem vet ;-)
  Er fint i egersund ja, men kunne nok ikke tenkt meg å bo der faktisk...er litt "lite" og småbyaktig på sitt vis. Men absolutt en fin by å være på besøk i ;-)
  Min bestemor var sydame, og min tante er sydame, så føler jeg har litt å leve opp til, må liksom ta mitt ansvar og føre sygleder vidrere i familien..hehe. Vi snakkes! klem

  SvarSlett
 5. Å for en artig knagg du har i gangen din..blir glad av sånne fargeklatter! Syntes du har en munter entre...her ville jeg likt å komme på besøk! Bildene var så nostalgisk og fine også.

  Min første bil var en hvit folkevogn..hi.hi

  Tror som deg at vi snart må ha en tur i hagen og redde pelargoniene før høststormene setter inn for alvor. Da regner de bort her hos meg hvertfall.

  Ha en fortsatt fin uke, klem

  SvarSlett
 6. Det var virkelig en glad gang ! Det bildet kjenner jeg godt det hang i mitt barndomshjem.
  Her føler man seg velkommen inn. Klem !

  SvarSlett
 7. For en fastlig gang du har ! Den knaggen var utrolig kjekk, for ikke å snakke om skohornet ;-)

  Nydelig den tallerkenhyllen din i innlegget under, her var det masse fine fat !

  Ønsker deg en deilig kveld !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 8. Vilken härlig hall och vilken härlig blogg alltså! :)

  jag älskar den där hängaren, tycker att det är det snyggaste man kan ha i en hall. Gillar din stil väldigt mycket!

  ha det fint!

  SvarSlett
 9. heia ,- takk fro hilsen...
  så gøyal knaggerekke!!!
  og så flott det gamle bildet fra bestemora di...
  elegant-....

  klem og fin kveld videre...

  SvarSlett
 10. Så mange herlige detaljer i en koselig gang! Stilig med litt farger som brekker av! Tøft! :)

  Ønsker deg en fin uke videre!

  Klem, cecilie

  SvarSlett
 11. For en trivelig gang du har! Slike veggkruver skulle jeg også hatt. Har sett etter de men ikke funnet. Det blir så mye dill som ligger og henger overalt i gangen, så det hadde vært kjekt å fått det unna :)

  Ønsker deg en fin kveld! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 12. Denne knaggrekka di var bare skikkelig lystig!! Har ikke sett en sånn før:o) Koselig gang du har! Så fine bilder-ekstra kos når de har en historie fra familien.
  Ha en fin dag i morgen.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 13. Herlig gang hos deg! Til å bli glad av!
  Og nei errugæern!!! man kan da ikke gå med svart kameraveske i hvit blondeveske ;o)
  Men nå må jeg kanskje... det er dyrt å kjøpe nytt kamera hvert halvår, gitt...
  Tudeluu... snakkes!
  Travelt her, hverdagslivet...
  klem

  SvarSlett
 14. Digger den knaggen!! Uglene fant jeg i kjelleren for en stund tilbake, det var noe Anders hadde hatt meg seg hjemmefra. Så pyntet de opp på Olivias rom en stund, ,men nå har jeg rappet de!!Synes de er ille søte!! Gleder meg til å se møbelprosjekt i pastellgrønt!! Ha en fin dag, klem AK;)

  SvarSlett
 15. Koselig med kommentar hos meg! Takk! :)

  Kokkeklærne er kjøpt på sprell.no, samme er pizzaen. :)

  Klem, cecilie

  SvarSlett
 16. Tusen takk for koselig kommentar. Joda- det går stadig fremover med kjøkkenet. Nå venter vi på benkeplaten- Den første vi fikk var feil på målene. I tillegg har veggene på badet kommet opp, og i løpet av dagen er de forhåpentligvis oppe også på vaskerommet. På loftet er plasten snart oppe i taket- så joda det går fremover, men det er enda et stykke igjen.
  Flott yttergang du har, og kjempe kul bil...
  Kos Yvonne

  SvarSlett
 17. Skikkelig fin gang;o)
  En liten utfording det der, å få en liten gang både fin og praktisk;o) Men det har du klart utmerket godt;o)
  Ha en flott dag.
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 18. Så koselig og praktisk du har innredet din gang!!! Kjempefin knagg!
  Ha en fin torsdag!
  Klem Anita

  SvarSlett
 19. Takk for koselig kommentar!:o) Visst kan du får oppskrift på tøflene mine - skal prøve å få lagt ut en forklaring i løpet av helga. De er så herlige med at de er raske å strikke, praktiskå bruke og er skikkelig gode og varme:o)
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 20. Takk for hyggelig hilsen, kanskje jeg kan legge laminat i gangen på det nye huset da :)Liker fliser, men tror det blir litt for mye når gangen er så stor. En veldig koselig gang dere har, så fint med hvitmalt panel...I love! Og det skohornet var lekkert og utrolig praktisk!

  SvarSlett
 21. Så fint! Jeg digger det klesstativet! Det er så kult med farger. Håper du har en bra torsdag og at den bare blir bedre!

  Sol

  SvarSlett
 22. Så koselig gang dere har! Er det alltid så ryddig på knaggene tro? Her er det lag på lag med jakker til enhver tid.;) Likte godt skohylla di! Og bildet du viser hadde herlige farger. Det minner meg om et mamma og pappa hadde engang.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.