mandag 30. august 2010

Etterlysning!!!

Først av alt- tusen takk for gode ord fra dere!! Det varmer virkelig! Selv om jeg ikke er helt i slaget for tiden- så leser jeg selvfølgelig interiørblader...og noen hjem er jo bare mer inspirerende enn andre. Dama på bildet bor på Nesodden i et gjenvinningshus kan man vel nesten si. Jeg falt pladask for kjøkkenet. Camilla Jensen som hun heter har gitt ut flere kokebøker- og de har jeg tenkt å skaffe meg etterhvert. Men det som gnager meg for tiden er den utrolig nydelige vannkokeren!! Ellers så er jo vannkokere flest noe man vil gjemme innerst i skapet- men denne var et skikkelig smykke. Den ligner jo egentlig mest på en elegant kaffekanne i sølv!! For å muntre meg selv opp så kjøpte jeg siste utgave av interiørmagasinet- fylt med lekre kjøkken. På side 225 får jeg øye på samme vannkoker- men med sort håndtak!!! Så lurer jeg på- er det noen av dere som tilfeldigvis har mastergrad i verdens vannkokere og kan tipse meg om hvor man får tak i disse lekkerbiskene?? Tilslutt noen bilder fra egen stue- ikke så mye spennende som skjer der, men jeg har da fått et skap fra ikea på plass. Kjøpte det i sommer etter å ha blitt medlem i ikeafamiliy. Har litt forskjellig glassting i det- kaffekoppene kjøpte jeg også i sommer for kr 40. En fin pris spør du meg;)Sofaen har fått noen nye puter fra Åhlens. Jeg har faktisk begynt å male igjen- men selvfølgelig ikke på noe av det som allerede er påbegynt. Det gjelder å starte på flest mulig ting- men dette er et overkommelig prosjekt som dere skal få se etterhvert!!

17 kommentarer:

 1. Heisann! Så kjekt med nytt innlegg av deg! Nydelig stue du har - virkelig gjennomført og tøft!

  Desverre har jeg ikke mastergrad i vannkokere så kan ikke svare deg på hvor man får tak i en slik lekkerbisken!
  Håper du finner ut av det snart!

  Bra du har begynt å male igjen! Kjenner meg godt igjen i det å ha mange prosjekter på gang samtidig! Selv holder jeg fortsatt på med evighetsprosjektet camingvogn!

  Ha en fin fin ettermiddag.
  Håper solen også skinner på ditt hode!
  Klem,I

  SvarSlett
 2. ..tips gjerne videre om du får snusen i den vannkokeren. jeg ønsker også en slik (herme, herme:O)koselige glimt fra stuen din! Klem J.

  SvarSlett
 3. Å ja den var fiin!:-)
  - tips oss gjerne om du finner det ut;-)
  Du har det jo kjempe-fint selv du da!
  Ha en fin start på uken,
  klem Hege.
  Ny adresse til bloggen(laang historie..!):http://lavilledemille.com/

  SvarSlett
 4. Koselig stue! og de koppene og tallerkene er bare så søte:)
  lykke til med alle prosjekter. Jeg har bare et maleprosjekt gående her. veldig gøy når man er i mål;)
  klem

  SvarSlett
 5. Kan ikkje hjelpe med den flotte kanna, men fin er den.
  Nydelege bilete av koppar m.m.

  Ha fin veke!

  SvarSlett
 6. Hvis jeg hadde visst hvor den vannkokeren kommer fra, hadde jeg hatt en selv. Den var jo fantastisk fin. Du kan jo sende en mail til magasinet du så den i, og spør om de vet hvor den kommer fra. Lag gjerne et innlegg om den hvis du får napp.

  SvarSlett
 7. hei,
  må si som de andre her,vet desverre ikke hvor den vannkoker kommer fra,men sååå fin den er.
  nydelig i din stue..spent på hva det er du maler nå.
  ønsker deg en fin kveld,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 8. Falt for bildene fra stua di, så lekkert. De putene i sofaen likte jeg også, nesten bolsterstriper på dem, jo. :) Nydelig! Skapet gjorde seg godt der du har satt det. Og skjønne kopper. Gode bilder du viser. Falt også for det øverste, kjøkkenbildet. Så lyst og lekkert!

  SvarSlett
 9. Helt enig, dette bør noen vite noe om. Tipper det blir avsetning da.... Tøff og fin stue du har.....skapet var kjempefint. Jeg er også spesielt flink til å starte prosjekt, og mannen er sepsielt flink til å avslutte dem. Ha en herlig uke, her kokes det saft.....og mannen er på butikken og kjøper sukker.....den sukkerklumpen...klem

  SvarSlett
 10. Kan dessverre ikke hjelpe deg med den vannkokeren, jeg heller! Men stilig, det var den!! Er nok flere som kunne tenkt seg en slik ;-) Stua di så også stilig ut; deilige farger, synes jeg! Lite teppet! :-) Har flere maleprosjekter på gang samtidig jeg også... Men i dag hadde jeg ingen malelyst som helst gitt, - " i morgon, i morgon"... ;-)

  SvarSlett
 11. Heisann:)
  Nå har jeg sitte og lett på nettet overalt..men finner ikke den.Ser nesten ut som den kan være gammel den hun har.Ligner de gammeldagse kaffekjelene med strømledning..
  Koselig i stua di....
  kos deg og håper du finner...
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 12. Kjøkkenet til Camilla Jensen er lekkert,
  men synes du har de like fint hos deg.
  Flotte bilder!
  Vannkoker fra Alessi er jo vakker, var det den?
  http://www.glassoginterior.no/default.pl?showPage=605
  Lykke til!
  Klem : )

  SvarSlett
 13. Heisan...

  stilig kjøkken du viser ...
  jeg elsker te...og en slik vann koker hadde vel vært mitt i blinket da... tar veldig gjerne i mot tips om du får vite noe om vann kokeren..

  Så koselig du har i stuen din.. likte skapet ditt jeg...og skjønne kopper 0)

  ha en fin dag.

  klemmer 0)

  SvarSlett
 14. Dette kjøkkenet er eg òg begeistra for! Veit dessverre ikkje merket på vannkokaren, men denne ser jo også litt søt ut:
  http://www.cuisinart.com/discontinued/tea_kettles/rk-17.html
  Veit ikkje korleis støpselet er i forhold til norske, men...

  Lykke til med jakta uansett! :)

  SvarSlett
 15. Lekker vannkoker. Fine bilder fra stua di. Artig å fa tak i kopper til så koselige priser.
  Klem

  SvarSlett
 16. Du har det så nyelig!Og det kjøkknet du har bilde av er og flott.
  Ønsker deg god bedring!klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.