lørdag 11. september 2010

Soverom: Bruktfunn og klesskapfornyelse.

Her er flere bilder fra soverommet. For noen dager siden kjøpte jeg en gammel pinnestol i en bruktbutikk. Jeg fikk den ikke til å passe helt inn på kjøkkenet (da måtte jeg ha malt den i så fall). Tilslutt endte den som nattbord på soverommet. Damen på butikken mente at den kanskje kunne bli fin hvis jeg malte den- men jeg tror den skal få være slik den er - hva synes dere? Lampen i taket er også ny- den kjøpte jeg i sommer på Habitat i Edinburgh. Det er jo egentlig ingen lampe- men laserskåret folie til å vikle rundt en lyspære. Jesusbildet er et bruktkjøp fra i sommer- jeg liker veldig godt motivet og fargene på det. Jeg har jo trodd at det i dag ikke er så mange som har Jesusbilder på soverommet- men etter å ha tittet inne på NIB på alle de fine soveromsbidragene- så har jeg oppdaget at det faktisk er ganske mange!! Vi har skap fra ikea med frostet glass i dørene- de erget meg i lengre tid- for rotet vises jo gjennom dørene. Etter å ha festet blondegardiner og satt på noen nye knotter ble det litt mer harmoni. Håper dere har en fin lørdag. Her er det skikkelig indian summer;)

21 kommentarer:

 1. ..enda flere flotte bilder fra soverommet ditt :o) en fin og passe slitt stol.. syntes den passet godt inn akkurat slik den var. Ville ihvertfall hatt den slik såpass lenge at du er sikker på hva du vil gjøre.
  God helg! Klem J.

  SvarSlett
 2. Hei hei
  Soveromsbildene dine er rett og slett nydelige. Og den stolen var rålekker som den er. Jeg ville ikke malt den. Den muligheten har du jo alltids senere.
  Ha en fin dag
  Klem Tove

  SvarSlett
 3. Heisan!!! Jeg hadde også Jesus på soveromsveggen, men fant ut at han var noe hemmende for andre ting som ofte forbindes med soverom, he-he. Stolen er jo så nydelig, slik den er Gammel og slitt. Før om tiden, ble stoler ofte brukt som nattbord for mannfolka. Der hvor de la fra seg klær og lommeuret. Gubben min har en gammel stol som nattbord, som hans Bestefar også brukte som nattbord for kanskje 50-60 år siden:DDDDD Det er koselig når livet går i sirkler, og man ender opp i sine forfedres fotspor. Og Jesusbilder var jo ganske vanlig på soverommet før om tiden, vil jeg tro:DDDDDD klemz

  SvarSlett
 4. Nå måtte jeg virkelig titte etter to ganger, for jeg har akkurat maken pinnestol. To stykker som jeg arvet etter en gammel onkel. Har valgt å beholde dem umalte, synes det har sin sjarm. Jeg har mine to i stuen, men blir ikke brukt som stoler.

  Kari :-)

  SvarSlett
 5. Nydelig stol, nydelig lampe, nydelig soverom!!!
  Ha ei fin helg!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 6. Jeg falt for senga,orker ikke disse svære rammemadrassene. Jeg ønsker og lett kunne vaske under senga og lufte madrassene. Soverommet ditt virker så svalt og godt.

  SvarSlett
 7. Blir aldri lei av å se :-)
  Nydelig!
  Riktig god helg,
  klem Hege.

  SvarSlett
 8. Flotte bilder fra soverommet, ville beholdt stolen som den er, ful av sjarm og passet godt inn, har selv noen pinnestoler som får stå rundt spisebordet i sin orginaldrakt, har ikke hjertet til å male de....
  Ha en nydelig helg
  klem victoria

  SvarSlett
 9. Fint soverom! Du kombiner alt så flott, både med tanke på farger og møbler. Tror jeg ikke ville malt stolen - den passer jo så godt inn slik den er.

  Ha en god helg! Klem

  SvarSlett
 10. sa rolig og harmonisk rom. her kan man finne fred og ro! Behold stolen slik en stund. enig i at den er fin som den er!

  SvarSlett
 11. Tenk så fine kjøkkenstoler de laget før i verden.Din er fin som den er hos deg. Den blir sikkert lekker i en annen malt farge også,men her står den fint som den er. Nydelige bilder av soverommet. Så heldig du var å finne et Jesusbildet da.
  Klem og god helg

  SvarSlett
 12. Woah, det er alltid like deilig å titte innom bloggen din. Like fine bilder og en stemning som er til å ta å føle på, helt fantastiskt! og et hjem som bare.. ja.. få har!

  SvarSlett
 13. Du har et utrolig flott soverom..og den stolen din var kejmepfin...

  herlige detaljer..

  Nyt helgen =)

  SvarSlett
 14. hos deg synes jeg stolen var superfin akkurat som den er!
  soverommet er jo som en drøm..
  du har så særpreg, ser med en gang at det er raflefarfar. både interiør og foto.
  god helg
  klem

  SvarSlett
 15. Flotte bilete frå soverommet igjen. Liker verkeleg godt fargane du har valgt, så harmoniske på ein måte...
  Trur nok eg ville beholdt stolen som den er inntil vidare i alle fall... til du er sikker på kva du vil med den....
  Ha ei fin fin helg vidare.
  Klems

  SvarSlett
 16. Knallstilig stol:)) En sånn kunne jeg også tenkt meg, og beholdt den akkurat som den er:))
  Lekker taklampe, og ideen med garderobeskapet er genial:))
  Flotte bilder fra soverommet, du er så flink å få det til å bli så bra:)) Heier på deg i Nib-utfordringen!!
  Ha en fortsatt fin helg!!
  Klem Anita

  SvarSlett
 17. Ser at de fleste er enig med meg, behold stolen som den er :) Synes den passet så fint inn med sin gamle sjarm!
  klem Laila

  SvarSlett
 18. Her var det mange vakre bilder....håper du beholder stolen som den er, nydelig syns jeg. Ha en fin fin uke....klem

  SvarSlett
 19. Nyydelige bilder fra soverommet ditt! Her må det være godt å soven om kvelden, og våkne opp om morgenen... likte godt grønnfargen på veggen!

  Ønsker deg en fin ny uke, stor klem fra meg

  SvarSlett
 20. Kjempeflott soverom, kjære venn. Tenk om jeg kunne hatt det så ryddig og stilfult på mitt soverom! Der havner bare alt jeg ikke vet hvor elles jeg skal putte:o)
  Stolen ville jeg ha beholdt som den er:o)
  Ha en flott uke.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 21. Gratulerer med ny stol! Det er maken til min gule, og de er jo kjempelekre, da! Likte den slitte patinaen på denne - du må la den være akkurat slik! Og så passet den jo så godt inn på soverommet ;-)
  Grtulerer også med hederlig omtale hos NIB; det fortjente du virkelig!
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.