mandag 30. mai 2011

Hest er best.....

 ...uten protest? Det er i alle fall mye arbeid med hest, så derfor er det kanskje enklere å ha dem på veggen;)
I helgen tapetserte vi en vegg på rommet til storebror, det var ikke helt enkelt, med diverse luftlommer som bare dukket opp....heldigvis forsvant det meste av dette i løpet av natta! Tidligere var det sort tapet på denne veggen. I tillegg har vi malt vinduskarm,taklister,vegger og tak her inne.
Det mangler fortsatt lampe i taket, og gulvlistene glimrer med sitt fravær. Planen er å legge nytt gulv her- sånn etterhvert..og siden det begynner å demre for meg at oppussing tar mye lengre tid enn man tror- så blir det nok slik en stund fremover nå. Takk for alle hyggelige kommentarer fra dere. Ønsker dere en fortsatt fin mandag, her er det meldt godt vær denne uka= herlig!!

17 kommentarer:

 1. Det var en veldig fin tapet!!! :) Og så koselig det blir på rommet hans! Håper du får en fin uke og lykke til videre med oppussingen!

  Hilsen Solrosa

  SvarSlett
 2. Nyyyydelig!
  heldige gutten...og mamma'n;-)
  Klem Tone

  SvarSlett
 3. Så stilig med den hestetapeten! Den gjorde seg godt sammen med den blåmalte veggen. Virkelig et nydelig rom. Du tar bildene så godt at jeg føler nesten at jeg står i rommet jeg også. :)

  SvarSlett
 4. Så flott det ble! hest er nok best på veggen, synes jeg ;-)

  Ønsker deg en fiiin kveld !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 5. Nydelig tapet og flott farve...
  Ønsker deg en fin kveld
  Klem Tove

  SvarSlett
 6. For en supersøt tapet, er det lov å spørre hvor du har kjøpt den?!?

  SvarSlett
 7. wooow - dette var kult!!
  du er så utrolig flink til å være litt vågal med farger og mønstre... liker det SÅ godt!
  Klem J.

  SvarSlett
 8. Så flott det ble!! Oppussing tar dessverre mer tid enn man tror ja, så man får vel bare smøre seg med tålmodighet og prøve å holde humøret oppe. Det BLIR jo så bra :-D

  Klem

  SvarSlett
 9. Stilig og modig tapet!! Me like:)

  SvarSlett
 10. At oppussing tar tid er vel jeg et godt eksempel på hehehehe, du husker jo gulvet i gangen ;) Men nå skal vi hente inn etpar anbud, så da blir det kanskje klart til jul ;)

  Hestene ble kjempeflott!!!!! Kjenner at blått er veldig fint også ;) Jammen bra de luftboblene forsvant. Var en endel styr med å fåtapeten opp her og, men heldigvis ikke min jobb ;)

  Klem ;)

  SvarSlett
 11. Kjempefint! Gøy med en tapet som ikke henger på annenhvert gutterom.
  Har utrolig lyst til å tapetsere litt rundt her jeg også, men kjenner jeg blir litt nervøs når du nevner de luftboblene... Ser for meg at det blir mer enn "et par " hvis jeg skal prøve meg.
  Ha en fin kveld.
  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 12. Så flott tapet, og kjempe fine bilder av rommet... Og ja oppussning tar tid, vi har bodd i huset vårt i 2 år nå og holder ennå på....
  Ha en fin uke
  klem victoria

  SvarSlett
 13. Det er sikkert at det tar tid. Men så blir det utrolig fint hos dere og da. Jeg holder på for fullt i kjelleren nå. Skal snart vise deg hvordan det blir... For se her nå...nå finner du meg her : mineblom.blogspot.com
  Nå kan vi blogges igjen ;O)
  Gleder meg ;O)
  klem

  SvarSlett
 14. Han har virkelig fått seg et lekkert og lekent rom gutten din. Det er rett og slett en egen ro over interiøret ditt, jeg liker det!

  SvarSlett
 15. hei igjen :o) takk for koselig hilsen!
  Jeg tror det går ganske greit med magnoliaen. den står fint i "nye" bedet - og min har også fått nye knopper. Jeg er utrolig spent på om den overlever vinteren. Syrinene mine trives godt! den ene har faktisk 2 blomster på seg!! Den andre vil nok ikke blomstre i år, men den har vokst betraktelig :o) blir spennende å se hva som skjer med plantene våre i løpet av året :o) Vi får holde hverandre oppdatert! Klem til deg.

  SvarSlett
 16. Så sprek og flott tapet! Er sikker på at storebror er kjempefornøyd - og hest er helt sikkert best;o) Visst er det jobb. Har vokst opp med hest og vet det krever en del. Men de på veggen krever vel heller lite etter de først er komt opp;o))))
  Ha en flott morgendag, vennen.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 17. What a nice blog! Thanks for the read!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.