søndag 1. januar 2012

2011 i bilder fra bloggen.

 
Januar: Tid for pakking,vasking og flytting. Vi flytter midlertidlig inn i en leid leilighet mens vi leter etter vårt eget sted å bo. Storebror sitt gamle rom kommer til finalen inne hos NIB.
Februar: Ralfefarfara lever som innekatt i vår midlertidige ventestue. Vi har kjøpt hus og er spente på hvordan det blir å flytte nok engang.
 
Mars: Jeg legger planer for det nye huset, og disse flisene blir kjøpt inn. De skal være på kjøkkenet- men foreløpig ligger de og venter i eskene sine. Gleder meg virkelig til den dagen da de er på plass;)
 
April: Tid for vakre vårblomster og tid for flytting. Vi overtar huset i påska.
 
Mai: Vi maler tak,lister, vegger,vinduskarm og setter opp tapet på en vegg inne på rommet til storebror. Tidligere var det sort tapet på den veggen- så forandringen blir stor.
Juni: To hjertebankstoler fra eames flytter inn. Det er kommet nytt gulv i stua, tak og vinduer er malt. Men fortsatt mangler det litt -som tapet på noen vegger og gulv og taklister.
Juli: Sommeren regner nesten bort, men det er fint innimellom. Jeg kjøper en hengekøye for første gang  i mitt liv. Og jeg planter roser- det fantes ikke i hagen fra før. Jeg planter hurdalsroser og flere forskjellige austin roser.
 
August: Enda flere stoler, katten har satt sine spor på de andre, og jeg kjøper inn disse stolene produsert av Nordal. Det er kommet opp tapet på to vegger i stua, de andre veggene er malt med fargen skyggeblå- og gulvlistene er på plass.
 
September: Tid for å høste, det smaker godt med tomater fra egen hage- og jeg drømmen om et eget drivhus.
Oktober: Vi tar bort en stor og ruvende kjøkkenøy, og inn kommer det gamle kjøkkenbordet. Nå har vi også fjernet de fleste røde frontene, og til våren satser vi på å pusse opp hele kjøkkenet.
 
November: Slik ser spisestua vår ut første søndag i advent-helt på tampen av måneden.
Desember: Gulvet på rommet til storebror blir malt grått- og det kommer opp gulvlister. Det blir spennende å se hva vi får gjort med hus og hage i 2012.

13 kommentarer:

 1. ...flott oppsummering av et vakkert år inne hos deg!
  Gleder meg til å følge deg i 2012 :)

  - Ida Susanne

  SvarSlett
 2. Dette har jeg vell sagt "hundre" ganger før....men stilen din er så fin og unik. Moro å få inspirasjon og se dine vakre bilder.
  Nyttårsklem fra meg.

  SvarSlett
 3. Fantastik fint dere har det! :-) Godt nytt år! Klem fra Anita

  SvarSlett
 4. Godt nyttår til deg!
  Koselige bilder fra heimen din

  gleder meg til å følge bloggen din i 2012

  Klem til deg

  SvarSlett
 5. Hei og godt nytt år. Du tar fine bilder av vakkert interiør. Liker så godt kombinasjonen skyggeblå, gamle møbler, saker og ting. Mvh Stilleben

  SvarSlett
 6. Flott oppsummering av året som har gått.
  Godt nytt år til deg og dine
  Klem Tove

  SvarSlett
 7. Ja dette siste året har det sannelig skjedd mye for deg. Flytting og midlertidig bolig.det ser ut som om dere har fått det trivelig i nytt hus.Sakal bli kjekt å følge deg videre i det nye året.
  Klem

  SvarSlett
 8. Så mange nydelige bilder:) -Og en virkelig inspirerende blogg!

  Lurte på om Eames stolene er i glossy eller matt?

  Har lust på de samme:)

  GOD start på det nye året ønsker jeg deg!

  SvarSlett
 9. Hei Anonym;) Mine stoler er produsert av vitra og er matte, men jeg vet at de også blir laget i orginalversjon-glassfiber- regner med at det er mer glans i disse- sjekk ut futuraoslo.no

  SvarSlett
 10. Takk for tips!!:)

  SvarSlett
 11. Flott kavalkade....ønsker deg et godt nytt år....klem

  SvarSlett
 12. Så mye vakkert..du er såå utrolig flink.
  Godt nytt år til deg og. Du har et spennende år forran deg nå ;O))
  Gleder meg over å se hvor fint dere har fått det, og over det som kommer til å skje fremover. Er ikke hjemme om dagen, og får ikke mailet deg.. Er ikke i form, kort sagt. Men ting skal bli bedre. Måtte bare komme meg en liten tur inn til deg her for å gi en liten lyd fra meg ;O) Håper alt står bra til ;O)
  STOR KLEM FRA MEG, B ;O))

  SvarSlett
 13. Nydelig hjem du har. I mine øyne har du et veldig harmonisk hjem på grunn av fargevalget. Og hagen din er så sjarmerende. Godt 2012!

  Klem fra Unn :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.