tirsdag 18. september 2012

En titt inn på barnerommet.

 Vanligvis er det langt fra ryddig der inne, men i dag ble det tid for litt rydding og en runde med støvsugeren. Inne på pinterest er det mange som har pinned(eller hva det heter) bilder fra rommet til storebror. Hestetapeten er det visst mange som liker- og jeg har fått mail både fra London og New York med spørsmål om hvor tapeten er fra. Hvis noen skulle lure så er den altså fra Sandberg og heter Collette.
10 kommentarer:

 1. Nostalgisk og kjempeflott barnerom! -og veldig fine farger. Dette er du god på! :-)

  SvarSlett
 2. Veldig trivelig barnerom. Falt for måten du har satt sammen møbler og ting på. Lekkert, rett og slett. Koselig den lille benken med lekene i. Flott stylet, og fine vinklinger på bildene.

  SvarSlett
 3. Hei! Så fint barnerom! Eg såg eit gammalt blogg innlegg av deg, der du hadde skrevet om blink huset Vang. Har søstera di bygget dette huset? Har du evt. bilder av huset eg kunne få sett? Me ska bygge samme huset :-) er godt i gang med planlegging no. Send meg ein e-post om du vil (lene_grrr@hotmail.com)

  SvarSlett
 4. Veldig fint!
  Ha en fin ettermiddag :O)

  SvarSlett
 5. Utrolig fin den tapeten. Helt spesiell! Ser at vi har samme lekefly faktisk :)

  SvarSlett
 6. Tapeten er fin, og det er hele rommet. Her må han trives.
  Klem

  SvarSlett
 7. Så heldige gut som har dette tøffe rommet !
  flinke du !
  klem fra Eli:)

  SvarSlett
 8. Gratulerer så mye me finaleplass! Har allerede stemt på deg :) Elsker stilen din, leken og ledig. Synes mange av de andre er så "katalogaktig" og ikke fult så sjarmerende.... Men hver sin stil :)
  Lykke til!!!!

  Klem <3

  SvarSlett
 9. Jeg skjønner godt at barnerommet er "pinna" mye, jeg har alltid likt det. Vi har et likedan elgbilde på hytta, men det mangler dessverre ramma. God helg! (",)

  SvarSlett
 10. Vilket fint barnrum!

  Trevlig helg!

  Annelie

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.