tirsdag 22. januar 2013

En ufo har landet.....


....en liten kjole som jeg begynte på i september i fjor har endelig forlatt de uferdige objektenes rike...Den skal etterhvert ut på en liten reise til en annen kant av landet, jeg må bare finne veien til postkontoret først;)Kjolen er strikket i to ulike garnkvaliteter. Soverommet har fått lister både oppe og nede, og klesskap har også kommet på plass...nå venter jeg bare på noen nattbord -så skal dere få se litt mer derfra etterhvert.

14 kommentarer:

 1. Det var en vakker kjole! Flink du er:) Herlige bilder og fiin tapet♥

  SvarSlett
 2. Har kikket på de siste innleggene dine her, og faller helt for den skjønne tapeten. Vårlig og vakkert. Så fint med de grønne møblene også. Vakker kjole du har laget, som også passer inn i interiøret. Blir glad av bildene dine, friske og fine.

  www.huldals.blogspot.com

  SvarSlett
 3. Så utrulig nydelig den kjolen var,falt heilt pladask for den og då fint når den henger der på stolen,vakkert og så koselige kanina da:))
  Hat sikkert sagt det før men den tapeten din er så fin!

  Fin kveld til deg !
  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Den kjlen var søt. Det er så deilig å få ferdig sånne prosjekter som er neeesten ferdig lenge, men så bare blir liggende o påvente av den siste finishen. Håper du kommer deg avgårde til Posten snart da. (",)

  SvarSlett
 5. Nydelege!
  Og bileta er også det :-)

  klem

  SvarSlett
 6. Nydelig kjole!! Heldige foreldre som skal få kle opp ei lita snuppe ;-)
  Lenge siden jeg har sagt hei nå, men jeg har vært her. Bare listet meg rundt, hehe.
  klem fra meg

  SvarSlett
 7. den kjolen var skjønn
  tror kanskje jeg burde ha litt dårlig samvittighet fordi jeg ikke strikker til mi lille...

  takk for hilsen inne hos meg
  har kommentert det ettetrykkelig i tidligere innlegg, men føler for å si det igjen, til deg: jeg ELSKET retrobadet slik det var. Men standarden var elendig. Gulvet måtte tas opp fordi der hadde vært lekkasje osv. Så der var lite å redde, dessverre. Fortsatt lei meg for det.
  Men å lage et nytt som ligna på det gamle ble ikke så lett, så da ble det helt anerledes i stedet. Valgene ble safe, og mest funksjonelle. For at vi skal kunne like det og leve med det i mange år (ikke lysten på så mange flere husprosjekter nå.. )

  fin onsdag til deg
  beste hilsener
  fra
  Åpent^hus

  SvarSlett
 8. Bra med ufoer som blir ferdigstillt.Jeg har to ting på gang, og falt desverre for noe nytt garn i dag. Ble kjøpt...Kjolen du har strikket er bare skjønn.
  Klem

  SvarSlett
 9. Så utrolig skjønn kjole:)!!!

  Tapeten er også knallfin. Liker så godt huset deres. Blir litt misunnt på det tvers igjennom fine og koselige huset deres!;)

  klem

  SvarSlett
 10. Så nydelig kjole :)

  Ha en trivelig helg :)

  SvarSlett
 11. Så skjønn kjole!♥
  Jeg har også noen sånne halvferdige prosjekter liggende. Foreksempel den bittelille sparkebuksen til lillebror som nå er 3,5 år...
  Ha en god helg!

  SvarSlett
 12. Hei, Nydelig kjole! Fin fredag! klem Siv:-)

  SvarSlett
 13. Så knallsøt en liten kjole, og så flink du er som blir ferdig med ting! Her har jeg begynt på bunadsbrodering til en niese, litt stresset for at jeg ikke blir ferdig. Kjenner meg så til de grader igjen i det du skrive rom travledager. Selv om jeg e rhjemme, guri, har jammen fulle dager her. Skulle gjerne fått avgårde noen eposter i ny og ne også....

  Syns soveromstapeten din er så fin, favoritten min. Ja, og kjøkkentapeten din. For ikke å snakke om hestene... Har plane rhe rom å bytte soverom, og lage walk-mini-in med eget bad, dele av oppe, om du skjønner? Får se. Mannen ikke udelt positiv, hihi, litt lei av å bytte soverom hvert år tror jeg ;) Får se om han ikke kommer på gli ;)

  Håper alt er bra. Tenker på deg / dere ofte jeg ;) God klem!

  SvarSlett
 14. Fantastisk kjole og fantastisk tapet!!!!!!!!!
  Nå fikk jeg skikkelig vårfølelse her og nesten så jeg lukter den litt syrlige søte liljekonvallen:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.