fredag 9. mai 2014

Ommøblering i stua.

 
 Liker du- som meg- å flytte litt rundt på ting i hjemmet ditt? Trangen til å ommøblere kan komme plutselig over meg. Og når jeg da etter en stund har fått flyttet litt rundt på møbler og andre ting..kjenner jeg ofte på en liten lettelse. Luften kan nesten kjennes litt friskere ut..og det er nesten som rommet blir litt lysere også. Fin fredag til dere som fortsatt titter innom bloggen min;)8 kommentarer:

 1. Kjekt å ommøblere!
  Du inspirerar :-)

  God helg klem

  SvarSlett
 2. Alltid gøy å snu litt rundt på møbler og pynt :-)
  Det gule og hvite gulvteppet ditt var forresten kjempefint!!!
  God helg!
  Trude C.

  SvarSlett
 3. Jeg har det også slik! De store møblene er det dessverre ikke så lett å flytte på pga romløsning, men småmøbler og annet ymse er stadig på vandring:) ser at du har en butterfly-stol..kan jeg spørre om den er ok å sitte i? Jeg har sett på en som er ganske stor for å være en slik stol, håpet er at den skal kunne funke som tv-stol for mannen i huset. Jeg liker bloggen din! Kult med noen som skiller seg ut:) Hilsen Elisabeth

  SvarSlett
 4. For noen skjønne bilder og farger - nok en gang. Deilig stemning hos deg! Og heldige du som har muligheter for å ommøblere. :)
  Takk igjen for at jeg fikk vise bilder fra deg i Åpent^hus. Dessverre få som legger igjen spor, men innlegget ligger høyt på "seertoppen" :)
  Og ja - vil gjerne treffe deg når anledningen måtte by seg!
  stor bloggvennklem herfra

  Åpent^hus
  <3

  SvarSlett
 5. Yes, kjenner meg veldig godt igjen! Blir rett og slett i godt humør av å flytte litt på ting, det gir meg energi.

  SvarSlett
 6. what a beautiful space and use of color!

  SvarSlett
 7. Utrolig stilig tapet dere har i stuen =)
  Jeg likte den veldig godt!

  SvarSlett
 8. Du har en flott stil, og jeg liker at du bruker mye farger og fine tapeter for å få en personlig hjemmekoselig stil :) Jeg lurte på om jeg kunne spørre om hvilken fargekode du har på veggfargen din i stuen (den blågrønne(?) bak den hvite sofaen) samt den fine grønne mintfargen du har malt olapulten i? Skal male et helt hus snart så kjekt med inspirasjon!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.