tirsdag 2. september 2014

September...

 ....er her igjen. Fortsatt er det grønt og fint ute- men høstfargene begynner å komme. Selv om den er litt vemodig så er høsten en fin tid også. Inne har jeg begynt å tenne lys igjen om kveldene, det gir en egen ro det også. Shoppestoppen er et tilbakelagt stadium- og jeg klarte faktisk å holde den- hvis jeg ser bort fra at jeg kjøpte noen sommerklær helt på tampen av shoppestoppen...Det var en lærerik prosess- og jeg tenker meg virkelig godt om før jeg kjøper noe, selv om mannen sikkert ikke er enig i det alltid...
 Lenge har jeg kjent på behovet for et litt nettere bord til den hvite sofaen..og etter mye tankearbeid falt valget på dette brettbordet fra hay. Det er forøvrig det aller første jeg har fra Hay- så der tok det sin tid før jeg diltet etter alle de andre interiørbloggerne...ikke først ute med det siste med andre ord.
 Fortsatt like glad i olapulten min...
 og nå er det lenge siden jeg har vist bilder fra kjøkkenet- eller kanskje ikke? For over to år siden kjøpte jeg noen brukte thonet-stoler og de er fortsatt like fine synes jeg. Den lekre marmorklokka er ekte redesign som jeg var så heldig å få da jeg var på besøk hos fine Revinyl.. En meget kreativ kvinne som bor i et nydelig funkishus.
 Rosene synger på siste verset- men hva gjør vel det?

13 kommentarer:

 1. Så lekre bilder!! :) Jeg får aldri nok av det flotte kjøkkenet deres. ;)
  Nyt den fine septemberdagen!
  klem

  SvarSlett
 2. Alltid trivelig å se inspirerende bilder fra kjøkkenet ditt. (",)

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig hos deg, og gode rolige farger.
  Salongbordet er knallfint :) Stilig med brettet istedet for rein bordplate.

  Fortsatt fin uke til deg.
  :) Inger


  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig med noe nytt. Farger må jeg ha- men gjerne rolige farger som du skriver;)

   Slett
 4. Så herlige glimt frå huset ditt!

  Nattaklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det går lenge mellom hvert innlegg- desverre- det var jo så gøy å blogge i gamledager;)

   Slett
 5. De nydeligste bildene!! Jeg synes høsten er fin, fargene, lyset, mørke kvelder i sofaen med teppet og tente lys.. Skal nytes.. :-)

  SvarSlett
 6. har et litt delt forhold til høsten- men veldig kos å tenne lys inne og gå litt i hi;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.