søndag 2. august 2015

Sommeren 2015...

...er forhåpentligvis ikke helt over enda-men her er noen instagramglimt fra vår sommer sålangt. Vi har fått to søte små pusekatter siden sist, jeg er blitt enda mer glad i roser og drømmer om en rosehage i tilknytning til drivhuset(som faktisk er underveis nå!!)

3 kommentarer:

 1. Fine glimt frå din kvardag!

  August er også ein sommar måned. .
  Så det er lov å håpe :-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Fine bilder. Kanskje blir det litt mer sommer. her på Vestlandet hadde vi trengt en Indian summer nå på slutten
  Klem

  SvarSlett
 3. Kjære deg! Først og fremst, tusen tusen takk for utrolig koselig kommentar inne hos meg for en tid tilbake. Hjelpes, som dagene flyr og det har tatt aaaalt for lang tid å svare på din utrolig hyggelige forespørsel. Klart vi må få til et treff med deg og meg og Gunvor. For en knallgod ide! Her har hverdagen så smått startet opp på jobb igjen etter endt permisjonsperiode. Tar visst litt tid å komme seg tilbake i god gammel gjenge, kjenner jeg. Kan vi ikke ha som mål å få det til en gang utpå senhøsten? Her er det allerede en del helger som er booket fremover. For ikke å snakke om alt vi skulle ha gjort av oppussing og arbeid før de kommer fra Rom123 for å lage hjemmehosreportasje. UGH UGH! Var dette med å senke egne krav og prestasjoner da. Ikke så lett når en er estetiker til fingerspissene og stadig har noen halvferdige prosjekter over det ganske så hele. Hvordan er det ellers med deg? For noen nydelige bilder av babyen. Et vidunderlig lite menneske. Så perfekt skapt! Håper du har gode dager, og at det er vel med dere alle. Min mailadresse er beate.bauer.bb@gmail.com, så kan vi jo mailes nærmere der angående dato for mulig treff her nede etterhvert. Innmari god klem fra Beate

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.