mandag 4. mai 2009

Huff og huff!!

Slik ser rommet til storebror ut nå....
Ikke så veldig DELIKAT...
Gulvet er et ganske så ekkelt belegg som skal imitere tre...men det lurer ingen for å si det sånn.
Her har det engang stått en sikkert vakker jernovn- som desverre ikke fins mer. Det er slått plater over det orginale tregulvet. Har i min store visdom kommet frem til at det kan være lurt å male veggene- før jeg tar og river opp gulvet...

En nydelig reiseseng drar virkelig opp helhetsinntrykket på dette fantastiske rommet...lekkert sammen med kurvstolen(har tenkt å male den hvit...) Men hvilken farge skal jeg ha på veggene....hadde egentlig sett for meg en lysere grønnfarge, men begynner å helle mot blått. Gulvet vil jeg male i en lysegråfarge.
Skal ta bilder av stoffene jeg har kjøpt inn til gardiner og puter senere....
Nå håper jeg på å komme ordentlig i gang ganske snart...Her stod det noen grusomme skap som ble fjernet....og da viste det seg at det ikke var malt bak dem- ei heller var det samme gulv under dem....er det ikke fint med litt kontraster i interiøret da??!! En ting er sikkert- det kan umulig bli verre, og forhåpentligvis blir det mye,mye bedre!!!

3 kommentarer:

 1. ja da har du jo nok å gjøre i allefall. Jeg har farget en ny runde med ull-lekkert!

  SvarSlett
 2. Følg med følg med---kommer til å legge inn nye bilder underveis....

  SvarSlett
 3. Hei og takk for koselig kommentar på bloggen, hjemme hos meg, liksom ;o)
  Lurte veldig på dette Ralfefarfar-navnet og smilte godt da jeg så katten, for en nydelig fyr! Her hjemme har vi hunden Theo ~ mammas gutt og trofaste beskytter :)

  La meg til som følger hos deg, så er jeg her :)
  For å linke, lagrer du bare bildet på egen pc, går på innstilinger, legge til ny gadget, velge den som håndterer bilder, trykke og kopiere inn. SÅ kopierer du adressen og legger inn der det er felt for det. Jeg har prøvd og feilet litt, men begynner å skjønne endel..

  Jeg kan linke til siden din, så blir du synlig på bloggen min :)

  HA en fin dag og koselig at du er med på Den Store Konkurransen ;o)

  Klem fra Nanni

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.