mandag 25. mai 2009

From Ralfefarfar with love
Ralfefarfar har det ikke stått mye om på bloggen...enda det er han som har gitt bloggen navn.
Her ser dere noe av grunnen til Ralfefarfars fravær på bloggen..
Han er særdeles lite bloggifiserbar. Det er nesten umulig å få tatt bilde av han siden han hele tiden er i bevegelse mot kameraet.
I tillegg så var jeg redd for at jeg hadde mistet hele katten. For Ralfefarfar var borte i hele to døgn...
Han er ikke kastrert enda, så han kunne jo ha begynt å legge ut på langtur..og siden det er både ørn og gaupe her...kunne noe fælt ha tilstøtt han...Kanskje kunne han være innesperret i en garage...nysgjerrig som han jo er....
Eller kanskje naboen hadde skutt han??(akkurat det var vel litt drøyt men man hører jo så mye rart...)

Jaja..i alle fall fikk jeg til slutt vite at kråka hadde lagt han for hat..(han hadde sikkert tatt egg eller unger..) og jaget han avgårde. Så ble det en gåtur med roping i området der han forsvant..og tror dere ikke at han dukket opp..like hel!!

Mange lurer på hvorfor man kaller en katt for Ralfefarfar... Da vi fikk han hadde vi ikke klart for oss hva han skulle hete...jeg tenkte litt på lurifaks, gråpus,jens petrus.....men for det meste så sa vi bare mjauen- enkelt og greit for en toåring å si...

Men han burde jo få et ordentlig navn..
Men så- en mørk og stormfull natt (kanskje..husker ikke heelt hvordan været var), hadde min mann en merkelig drøm....Oioi...i denne drømmen er katten vår med. Den bor hos en eksentrisk kunstner. Mannen min ser på katten. Katten har et skilt rundt halsen. På skiltet står navnet til katten: Ralfefarfar. Mannen min må se en gang til (i drømmen) for å forsikre seg om at det virkelig står Ralfefarfar på skiltet..men det gjør det jo...Etter dette så heter han Ralfefarfar..navnet skjemmer ingen...hahaha...

Så må jeg tilslutt rette en stor takk til Nanni som viste meg veien til fotomonasje....så gøy og så enkelt...Hurra for Nanni!!!

15 kommentarer:

 1. Så skjønn han er. Synes du fikk tatt mange fine bilder. :)

  SvarSlett
 2. Herlige fotomontasjer og herlig historie om navnet til katta, haha...så kult!!
  Tenk at jeg kunn videreformidle litt data... happy to...!
  Nå er det kvelden,
  prekæs!
  Klem fra Nanni

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Tusen takk for veldig koselige ord på bloggen min. Dei set eg veldig pris på.
  Veldig koselig blogg du har, og nydelig heim.
  Ønska deg ein fin dag.
  Klem

  SvarSlett
 4. Hehe, morsom historie..
  Takk for hyggelig hilsen. I dag går det i ferskpresset juice og te med masse honning og sitron.
  Skal til legen om litt. Får se hva han sier i dag.
  Ha en finfin dag.
  Klem klem

  SvarSlett
 5. Hei, så koselig at du stakk innom bloggen min! ser av vi er ganske ferske begge to.. Blir nesten fra meg ev glede når noen vil følge bloggen min, har jo bare 3 følgere så langt:) Skal hilse lille prinsessa mi. Håpet på at hun skulle komme på denne datoen, jeg er selv født 16 februar. Det var bare så vidt det gikk, hun kom nemlig 23.55.....
  Legger meg til som følger på din blogg også, ve fersikngene må jo støtte hverandre. Blir nok koselig å følge deg:)
  Høres sikkert.
  Klem.

  SvarSlett
 6. Se her ja, du fant blogg bakgrunn du også, kult!! Jeg er i det turkise hjørnet for tiden, så det ble fargesterkt på meg.
  Filmen The Lake House, den er bare vakkert, men ei venninne av meg måtte se den fire ganger for å forstå den, hehe... den er litt frem og tilbake i tid.. Og da jeg fant en slik postkasse, var det bare den jeg måtte ha. Men ingen brev fra mystiske menn har dukket opp her, bare regnigner og reklame.. Kanskje man kan sette opp et slikt der man ber postmannen ikke levere regninger..??? Det hadde vært no´!

  Så vi er delvis navnesøstre, vi... hehe, koselig. Nanni er kallenavn fra da jeg var liten. I forrige årtusen.

  Ha en deilig bloggekveld videre! Og ja, Theogutten er så trofast, han er mammas gutt og passer veldig på, er så trygg og fin med ungene og trygg å ha i huset, synes jeg.
  Klemmer fra Nanni :)

  SvarSlett
 7. Ser jeg har langt fremskreden dysleksi her, men sitter med laptopen på fanget og ser nyheter, så det går litt rundtitull her :o)
  Sorry ;)

  SvarSlett
 8. Stilig navn på stilig katt!

  SvarSlett
 9. Og så må jeg bare kommentere meg selv som dataguru...hehe, det må jeg nesten printe ut, assa!! Tuuusen takk. Det er nok første og siste gang jeg får høre. Jepp!

  SvarSlett
 10. Ahaaa, spennende med Mystiske Brev! Jeg lurte selv på om jeg hadde litt småsplittet personlighet her i en kommentar, da skrev jeg som jeg og Nanni og jeg måtte passe litt på Nanni i en og samme setning... jaja, et lite alter ego eller hva det nå heter... :)

  Hugs from The datananniguru!

  SvarSlett
 11. Hihi, så morsomt innlegg.. Jeg har faktisk lurt på det tidligere, hvor du har navnet ralfefarfar fra!; ) Mysterium oppklart!!

  Så skjønn katt du har, godt han dukket opp igjen! Man blir så glad i pg knyttet til dyrene sine.. Selv måtte jeg avlive hunden min i mars, og det går ikke en dag uten at jeg tenker på han..

  Ønsker deg en super kveld, AL!: )

  Klem fra A-L ; )

  SvarSlett
 12. Hei på deg min venn!

  Jeg ler litt når jeg leser om Ralfefarfar, han virkler som en herlig kar, dyr er så herlige. Å for en festlig fortelling om hvorda han fikk navnet sitt:)

  Ha en flott kvedl. klem fraa meg

  SvarSlett
 13. Takk for hilsen i bloggen min. Trodde Kid var over hele Norge. Smeltet veldig for katten din da, den var nydelig. Ønsker deg og dine en god pinse.

  SvarSlett
 14. Så herlig historie!! Og et riktig fint navn for en nydelig pus! Fin blogg du har!

  Solrosa

  SvarSlett
 15. For en nydelig katt og for et herlig navn!:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.