mandag 14. desember 2009

Adventskalender: En engel ved min side...

Dette vakre englebildet fant jeg da jeg tilfeldigvis var innom Fretex. Jeg har lenge ønsket meg et slikt bilde til storebror. Bildet er merket av tidens tann, men sjarmen er der fremdeles. På baksiden er det stempel fra et rammeverksted i Kristiania, det må derfor være fra før 1924, da ble Kristiania til Oslo! I påvente av at rommet til storebror skal bli ferdig, står det på et gammelt bord i stua og pynter opp. Nå skal jeg opp på rommet til storebror og vaske vegger og gulv- og i morgen kommer kanskje malerkosten frem? Ønsker alle som er innom en fortsatt fin adventstid.

22 kommentarer:

 1. å, for et vakkert-vakkert bilde du har funnet!
  ..man kan gjøre noen varp på fretex ja!
  lykke til med vaskingen og malingen av rommet til storebror..jammen er du flink!
  mange gode klemmer fra meg

  SvarSlett
 2. for et utrolig fint og skjønt bilde du har fått tak i.

  vil helt sikkert gjøre seg på rommet til storebror.

  klem jeanette

  SvarSlett
 3. For et fantastisk nydelig bilde! Litt pussig faktisk. For jeg fortalte akkurat Andrea om at en engel alltid passer på henne; hjemme, ute og i senga. (Hun er litt redd for reven Rappo...) Så dette bildet hadde illustrert det veldig fint for henne! :) Skal vise det til henne i morgen!

  Ha en god mandagskveld! :)

  Klem, cecilie!

  SvarSlett
 4. hei kjære deg,
  så nydelig et bilde du har funnet,er det ikke deilig når en finner ting en har letet etter.likte dette så godt,såå flink du er som vasker å skal male,deilig å komme igang med sånt.skulle malt jeg å,men venter litt.
  ønsker deg en fin fin kveld.klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. Heisann!

  Så uttrolig vakkert bilde du har funnet til storebror!

  Helt imponert over at du svinger malerkosten så nærme jul;)

  Ha en fin kveld, kjære du!

  klem, I

  SvarSlett
 6. Nydelig bilde!
  Ønsker deg mange gode dager og en fin førjulstid;)

  SvarSlett
 7. Et slikt et var jeg på jakt etter å ha over min sønns seng da han var mye syk... fant flere hos min svigerinne, Livs Lyst , men hun hadde ingen og låne bort!! ;O(
  Fretex neste skjønner jeg :O)))) Men finner nok ikke et sånt så lett. Det er nok meningen du skulle ha dette ;O) Utrolig nydelig.
  Og ditt" kamera" gjør underverk igjen!!!! ;O)
  Er det ikke gøy med et ordentlig kamera???
  Klem Birgitte

  SvarSlett
 8. ååååhhhh... for et funn!!!
  kan man være så heldig på fretex..?!

  godt det var du som fant det,- unner dere det virkelig...
  go klem, magny

  SvarSlett
 9. Så heldig du var der.Et nydelig bilde.
  Ha en rikig fin førjulstid.
  Klem

  SvarSlett
 10. For et nydelig bilde - ønsker meg et slikt jeg også :) Det vil nok ta seg flott ut på rommet til gutten din.

  SvarSlett
 11. Det var et nyydelig bilde!! Et skikkelig funn :o)

  Klem J.

  SvarSlett
 12. Nydelig bilde...der var du heldig:)
  Klemmer fra meg....

  SvarSlett
 13. Utrolig fint bilde!! Har og alltid øynene åpne for sånne godsaker. Men er ikke så ofte det er tid til bruktbutikker om dagen gitt..får ta det igjen i januar ;-)
  Ble veldig fornøyd med skjørtet ja! hehe..vi har nok utviklet et veldig bra forhold jeg og symaskinen min til 1200,- fra coop obs! Den er mer enn god nok! Lærte meg til og med å sy i glidelås når jeg var på sykurset!! Helt ny verden som åpnet seg da ;-) klemmer

  SvarSlett
 14. nydelig bilde, vakkert! har både en fretex og kirkens bymisjon i nærheten og jeg har virkelig gjort noen kupp innimellom :)
  ha-ha, du husker pelargonia episoden her hjemme ja...fnis...har nok lært litt av det så det er KUN 3 svibler å spore her hos meg siden de er kjent for å være allergifremkallende. har kjøpt noen avskårne et par ganger den siste tiden og de er så flotte, står lenge også.

  nattaklem fra meg som snart skal krype til køys :)

  SvarSlett
 15. Ja disse gamle englebildene er helt skjønne,selv har jeg et som jeg fikk etter min mor.Det er jeg veldig glad i.
  Ha det godt!

  SvarSlett
 16. Så hyggelig at du la igjen en kommentar på bloggen min! Slik fant jeg deg.

  Det er et fint engelbilde du har fått tak i. Riktig nostalgisk. Og for en fin adventskalender du har sydd! (Øvelse gjør mester, tror ikke du skal være redd for symaskinen...)

  Ser at du har opplevd å miste et barn. Det er trist. Det er godt at du forteller andre hva som er viktig når man sørger. Det er så mange som er redde for å ta kontakt. Men det er jo nettopp det man trenger, at noen bryr seg.

  Jeg ønsker deg en god førjulstid, selv om den sikkert blir spesiell for deg og dine.

  SvarSlett
 17. Å for et nydelig bilde du har fått fatt i..en skatt:)) Lykke til med vaksing og maling av rommet, kjekt for han å få nytt rom til jul!

  Stor klem fra meg

  SvarSlett
 18. For et nydelig englebilde!!! Vet du, jeg kom også nettopp over et englebilde hos Fretex! Morsomt ;) Mitt er svart-hvitt da, tror jeg må la det være en kalenderluke.

  Nydelig tittel...en engel ved min side...

  Takk fo rat du er innnom meg pg legger igjen små spor...jeg setter sånn pris på det...og blir veldig glad og takknemmelig.

  Jeg tenker på deg!

  Stor klem fra meg.

  SvarSlett
 19. For et skjønt bilde;o), og det er jo så vakkert når de blir merket av tidens tann... Moro at det var så skikkelig gammelt.
  Nå begynner jeg å få hode over vann, og det er deilig. Kanskje jeg til og med får gjort noen prosjekter før jul, og pynta og vaska litt også på toppen av det hele;o)))
  Ha en god siste uke.
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 20. Et nydelig bilde du har funnet!!!
  Man finner litt skatter på Fretex ja :o)

  Ha en fin førjulsuke :o)

  SvarSlett
 21. Så deilig å ha deg tilbake i bloggeland igjen ;) Har vært innom " og sett etter" deg. Håper du har fått slappet godt av. Julen i år blir nok spesiell for dere. Husker godt den første julen etter min mor gikk bort. Det ble en annerledes, men allikevel god jul. Bildet du har funnet på Fretex vekker tilbake minner fra min barndom. Da hadde vi et slikt englebilde stående på soverommet. Nydelig er de!

  Ønsker dere en fin førjulstid.

  Klem IfraLahell

  SvarSlett
 22. Et nydelig englebilde til storebror! Skaper nok et rom med en frdelig atmosfære det bildet der! En riktig skytsengel! Ha det fint i førjulstiden! Klem fra bestemor!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.