fredag 18. desember 2009

Adventskalender: Et lite glimt ..

..fra rommet til storebror. I dag ble siste strøk malt på veggene! Vi har hatt besøk i hele dag og venter helgebesøk i dette øyeblikk, så jeg er i tvil om jeg vil bli ferdig med gulvet før etter helgen. Det blir i alle fall ferdig til slutt;) Fargen på veggen heter Risør, veldig fin synes jeg da...og gulvet blir grått. Stolen er selvfølgelig en klassiker fra ikea som jeg har malt med mine konditorfarger, så den er ikke helt hvit altså. Et lite glansbilde er festet i det ene hjørnet.

De små julekulene har jeg kjøpt for å ha på mitt lille minijuletre som jeg ser på alle blogger, det eneste problemet er at jeg enda ikke har rukket å lete etter noe minitre. I dag var det faktisk hvit jul her i noen timer- før regnet kom og tok den stemningen med seg;) Ønsker dere en fin kveld!

15 kommentarer:

 1. god kveld vennen.
  å nydelig det bli på storebror sitt rom,
  ja liker fargen risør veldig godt jeg å,
  å med grått gulv blir dette toppers herlig.
  så fint du har pyntet stolen etter maling strøk,
  du har virkelig sansen,
  ønsker deg en fin keld med besøk.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Risørblå kjenner jeg til ;o)
  Malte gjesterommet på landet i den fargen, og er veldig fornøyd!
  Utrolig flotte bilder...
  Synd regnet tok vekk snøen!! Her skal det snø i natt/i morgen - og regnet bør holde seg langt unna frem til julen er over..
  Klem J.

  SvarSlett
 3. Det var en fin farge på veggen dere hadde valgt!
  Og fine julekuler, jeg har røde som jeg har fått av min farmor.
  Ha en riktig god helg,
  klem Fredrikke :o)

  SvarSlett
 4. Da har du kommet et godt stykke på vei med rommet :)
  Så fint at det ble en hyggelig avslutning med koret. Og så har dere et flott vårprogram! Mitt kor er også et blanda kor, (med meg som dirigent). Vi er litt flere enn dere, men ikke så veldig mange - rundt 25 sangere når alle kommer. I vår skal vi ha en konsert sammen med Sigmund Groven, det gleder vi oss til! Ha en fin helg med besøket ditt :)

  SvarSlett
 5. Så fint det ble med Risør.Lyst og lett.Lykke til videre med oppussing.God fredagskveld til deg

  SvarSlett
 6. Herlige bilder! Så nydelig!!

  Gøy med forandring! :)

  God helg!

  Klem, cecilie

  SvarSlett
 7. Deilig veggfarge. Storebror er heldig som får sånn et fint rom. Spennende å se resultat!

  SvarSlett
 8. nå sitter jeg og nyter dine vakre bilder og synger av full hals sammen med min gamle "venn" bjørn eidsvåg som holder konsert på nrk. jeg sang i kor i ungdomsåra (huff, det hørtes nesten ut som jeg hadde nådd pensjonsalderen jo..fnis...)og hans sanger var SÅ digg å synge så alle tekstene sitter som spikra enda! liker spesielt de gamle tekstene og sangene hans..

  den fargen så nydelig ut! bildene er som vanlig bare til å nyte...mmmm- herlig :)

  på søndag skal mamma og jeg på konsert i kulturkirken jakob, gleder meg. har hatt lyst til det i flere år men har ikke fått surret meg til det før i år. skal høre solveig slettahjell og tord gustavsen, tipper det blir ren nytelse som går langt inn i sjela :) skal hente takkekortene til bryllupet i helgen også så får jeg prøve å få de fleste klar slik at jeg kan levere til de som for julegaver fra oss iallefall...

  åååå nå synger eidsvåg sangen "en tåre renner fra ikonet"...liker den. nei nå får jeg se å runde av, jeg er skravlesyk merker jeg så jeg kunne nok bare fortsatt og fortsatt...hi-hi..

  mange varme klemmer fra meg

  SvarSlett
 9. å fy fillern den kommentaren ble fryktelig lang...så lang at jeg ble flau...;)

  SvarSlett
 10. Så nydelig rommet ble:-)
  Gleder meg til å se fortsettelsen!
  Ha en fin helg min venn, klem Hege.

  SvarSlett
 11. Det blir et lyst og trivelig rom. Vi har lysegrå gulver her også, og er veldig fornøyd med fargevalget. Nå har vi lav takhøyde, og følte det ble mer luftig med en gang :)

  Ønsker deg en fin adventshelg :) Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 12. Hei på deg!

  Nydelig farge på veggen, varm og fin!

  Jeg tar meg en bloggpause i julen. Er derfor innom for å ønske dere en fredelig julehelg og et riktig godt nyttår!! Stor juleklem fra meg

  SvarSlett
 13. Så herlige stemningsfulle bilder du viser i dag! Rommet blir nok helt nydelig :)

  SvarSlett
 14. Hei, du!!!! Så fin farge på veggene! Håper alt er bra med deg og dine og at du får en riktig fon og hvit jul!

  Klem fra Solrosa

  SvarSlett
 15. Hei...her kom jeg virkelig i julestemning..masse vakre og inspirerende julebilder...Takk for titten og god jul til deg fra Maliva

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.