torsdag 16. juni 2011

Hengekøye....

....har kommet på plass. For første gang i mitt liv har jeg altså kjøpt en hengekøye. Det er utrolig herlig å ligge slik og sveve over bakken, særlig hvis man kan bla litt i siste Lantliv samtidig. For tiden er dette svenske bladet min store favoritt blant interiørbladene. Hadde vært gøy å høre hvilket interiørblad dere ikke kan klare dere uten! Hengekøyen er fra Åhlens, jeg satser på mange fine sommerdager i den;)

18 kommentarer:

 1. Det der ser ut som et drømmested! Og hengekøyen var fin. Sånn vil jeg også ha!

  SvarSlett
 2. Så herlig hengekøye... Kan tenke meg at det er deilig å ligge i den ja... He he den hermitikkboksen har jeg også et par stykker av, den er kjempe flott og ikke minst smaker marmeladen helt nydelig...
  Har to blader jeg ikke klarer meg uten nemlig Danske Boligliv og LinvingEct men har også sansen for elle interiør....
  klem victoria

  SvarSlett
 3. Herlig med hengekøye! Den er koselig å se på når den ikke er i bruk også :) Akkurat nå abbonerer jeg på Bolig pluss og 123 Rom, men jeg kikker stadig på nye blad :)

  SvarSlett
 4. DET SER HELT FAAANTASTISK UT (OBS..caps lock). Jeg har så lyst på en hengekøye,men har ikke riktig plass til å henge den op. nydelige bilder.

  SvarSlett
 5. Koselig blogg du har, og veldig
  koselig å titte innom her hos
  deg ღ Har alltid ønsket meg en
  hengekøye, men ikke blitt ennå.
  Flotte bilder og skulle gjerne
  ha ligget i en slik en vakker
  sommerdag ღ Ønsker deg en flott
  dag videre, klem fra Mette

  SvarSlett
 6. En herlig hengekøye har du fått deg. Åhlens har veldig mye fint. Mitt favoritt blad om dagen er Isabellas. De har litt hage, litt interiør og litt mat. Mye gode retter som er litt rustikk. Det liker jeg.

  SvarSlett
 7. Lantliv er definitivt mitt favorittblad også. Vi fikk hengekøye på hytta i fjor sommer....herlig.

  SvarSlett
 8. Ei slik ei har eg også kjøpt meg, men ho er ikkje komen på plass enno. Lekre bilete! Nyt slaraffenlivet i køya i sommar.

  SvarSlett
 9. Det så herlig sommerlig ut!
  Deilig plass du har der!!
  Jeg koser meg veldig med Isabellas og BoligDrøm - mange lekre bilder å drømme seg vekk i:)

  SvarSlett
 10. Helt herlig med hengekøye! Har det på hytta, og der blir den mye brukt!
  Nå tror jeg nesten jeg må ut og kjøpe meg et frukttre til, og plante det i passelig hengekøye avstand til epletreet jeg plantet i fjor..
  Dette så jo så lekkert ut!
  klem Laila

  SvarSlett
 11. Mine favoritter i bladhylla er forresten Drømhem og Tradgård, Lantliv og Isabellas..
  Vanskelig å velge bare et!
  klem Laila

  SvarSlett
 12. ÅÅå så utrolig deilig. Jeg har alltid ønsket med hengekøye. men nytt hus= ny hage= ingen trær, hihi.
  Jepp den nye Riviera Maison ligger midt i sentrum. I nordre gate. Koselig om du tar turen innom hos meg med det samme da :-)

  God helg til deg og dine.

  Klem fra May Britt

  SvarSlett
 13. Er alltid så redd for at den ikke vil holde meg...vips så ligger jeg på bakken. Men ingen problemmer med å skulle ønske meg en krok som dette alikevell. Du gjør det jo så utrolig koseligt ;O)

  Er det ikke utrolig hva kvinnen på ENGLEGAARD har klart å gjøre??
  Det turkise rommet var et syn. Du skulle ha vært der ;O))) Jeg har lagt inn et nytt innlegg, med vaskerommet osv...i dag. Min datter følger flittig med der hun bor, på bloggen. Så jeg oppdaterer litt ofte i perioder her ;O)

  Regner det like mye hos dere som her? Jeg skal ordne inne. Malingsspannene står klare.. så her er det bare å sette igang. ;O)
  Skal vise deg når det blir litt mere ferdig ;O))
  Ønsker deg også en fin helg.
  Klem fra meg
  B

  SvarSlett
 14. Rom123 i mitt hjerte... ;)
  Jeg har også fryktelig lyst til å henge over bakken, men her er det ingen trær som egner seg! Får plante noen da... så blir det hengekøye om 30 år...

  SvarSlett
 15. En vipp på badet er tingen vettu;) Superfornøyd med både bord og krakk. Rart man kan føle lykke av å kjøpe seg noe fint....hi hi...Portalen har jeg kjøpt i Halden, hos Dags marked som har butikker her :http://www.dagsmarked.no/butikker.htm

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 16. herligherlig!: )

  norske elle interiør klarer jeg meg ikke uten. det gir meg masse inspirasjon..

  finfin helg til deg min venn,
  klemmer

  SvarSlett
 17. For noen utrolig flotte bilder! Herlige farger!

  Jeg er skikkelig interiørbladjunkie, og jeg abonnerer på Bonytt, BoBedre og Rom123. Dessuten havner det titt og ofte andre interiørblader opp i handlekurven når jeg er i butikken. Det danske BoligMagasinet er vel favorittbladet mitt tror jeg.

  SvarSlett
 18. Har ingen trær å feste hengekøya i, men har jo alltid drømt om en!!! Svenske Landliv og danske Isabella er mine favoritt-blader:DDD Klemz Grethe

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.