tirsdag 7. juni 2011

Kjøkken....
Kjøkkenet her er rødt høyglans fra ikea...men selv om rødt er kjærlighetens farge- så  blir det litt for rødt for meg...Uansett så er det hyggelig å dokumentere hvordan det engang har vært, og jeg kommer sikkert til å bli kjempelei mens vi pusser opp, og undres over hva vi egentlig gjør...Det jeg savner i dag er mer benkeplass og mer plass til oppbevaring. Kjøkkenøya fungerer som oppsamlingsstasjon for alt som ikke har en fast plass- og det er ganske mye for tiden. I tillegg tar den veldig mye plass. Vi skal legge nytt gulv med varmekabler under, det skal bli kjøkkenbenk under vinduene- og vi skal rive taket- under er det samme tak som i stua...i det hele tatt en omfattende jobb..satser på å være ferdig til jul?

11 kommentarer:

 1. Så mange fine bilder av fint kjøkken...
  som garantert blir enda finere når du har vært i gang og pusset opp ;)
  Gleder meg til etter-bilder allerede hi, hi.
  Og sier meg enig at dette blir litt for rødt ;)
  Lykke til...
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Det blir litt av et prosjekt! Gleder meg til å følge med videre :)

  -Amalie

  SvarSlett
 3. Jeg er ikke i tvil om at det kommer til å bli vakkert uansett hva du gjør. Oppussing tar tid og ja, man blir ganske lei innimellom. Men så blir det så flott til slutt. Kos deg i prosessen også.

  Ha en fin dag, venn.

  SvarSlett
 4. Det blir nok kjempeflott når dere blir ferdig.
  Så mange fine bilder under her...
  ha en fin sommerdag...her pøser det ned...
  klemklem

  SvarSlett
 5. Så utrolig fint det var. Men skjønner deg når det gjelder skap-plass osv.. Og under oppussing drar jeg meg selv i håret innimellom, blir gal av rot og støv. men når alt er ferdig så er det så utrolig deilig!
  Håper alt er bare bra! Stooor klem

  SvarSlett
 6. Hei!
  Synest dette var et veldig fint kjøkken, men skjønner at det kan bli litt for mye rødt.
  Vi er midt i oppussing av kjøkken her, og det går sååå sakte, selv om mannen bruker nesten hvert ledige minutt. Vi har revet vegger, bygget opp igjen, og nå står gulv, tak og nye vinduer for tur. Mens den nye kjøkkeninnredningen ligger flatpakket i stuen og venter...
  Det er mye jobb, men gled deg til sluttresultatet og alle de koselige stundene dere får sammen på det nye kjøkkenet. Og så varme i gulvet da. Herlig!
  Klem fra Sølvi, einstovelogeinsko.blogspot.com

  SvarSlett
 7. Hei..
  ja det er det jeg gjør også,bærbar data og da får jeg ikke hele bildet inni skjermen:)
  Så det er nok derfor jeg lurer....det skulle vært en størrelse mellom....kan jo selvfølgelig prøve meg frem med og sette inn andre mål...
  Takk så mye for tilbakemelding,det var nok akkurat det svaret jeg ventet på:):)
  klemklem og ha en fn kveld...

  SvarSlett
 8. Synes det var et flott kjøkken jeg. Men forstår også at det er et kjøkken man kan bli lei av. det blir spennende å se hvordan det nye kjøkkenet blir.
  Klem

  SvarSlett
 9. Da får vi mye spennende å følge med på sant...ha en herlig kveld

  SvarSlett
 10. Så spennende med oppussingsprosjekt.
  Men synes det var flott med rødt kjøkken også.

  SvarSlett
 11. :)

  Synes det var veldig tøft med rødt. Jeg elsker rødt, men jeg hadde nok ikke gått for rødt kjøkken. Risken for å bli lei er for stor, ja. :) Blir spennende å følge med videre på alt dere holder på med! Håper du har det bare bra ellers også!

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.