tirsdag 5. juli 2011

Feiring!

 I går hadde vi selskap for min kjære svigerinne som fylte 30 år. Vi var superheldige med været og kunne sitte ute hele kvelden. Reker og hvitvin stod på menyen. Tidligere på dagen var jeg innom Åhlens for å lete etter lyslykter som går på solcellebatteri, det hadde de ikke lenger, så jeg endte opp med noen lanterner i stedet. Det ble skikkelig stemningsfullt når mørket falt på og de ble tent. Soppkrakken har jeg kikket etter en stund nå, og endelig hadde de fått den inn på Åhlens(hurra!). To stykker ble med hjem, og planen er at de blir perfekte utenfor storebrors fremtidig lekehytte.

6 kommentarer:

 1. Så koselig feiring dere har hatt! Så veldig fint ut med hageselskap. :) Nydelige bilder under fra hagen, plattingen og aller rosene.

  SvarSlett
 2. Godt med slike minneverdige dagar..
  Koselege bilete..
  Og soppkrakken var berre SÅ fin!

  SvarSlett
 3. Dette såg skikkelig koselig ut!! Det er så deilig når en kan sitte ute å kose seg nå på sommeren. Har ikke vært for mange av de dagene så langt....
  Så flotte sopp-krakker! Her perfekte for en liten krabat;o)
  Ha en fin morgendag.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 4. Så koselig det så ut :) Kjekt når man kan feire ute :) Vi har nettopp feiret 12årsdag i hagen. Kjempekoselig! Og for noen søte soppkrakker :) Det blir nok flittig brukt!

  Ang roser har du noen fine sorter :) Har noen av de selv også, og liker godt de gamle engangsblomstrende rosene, selvom hagen må ha litt av de remonterende også. Brother Cadfael er nydelig! Den har akkurat sprunget ut her, og jeg håper bare den ikke blir ødelagt av regn. Det er så utrygt! Må nyte hagen og de lyse dagene :) Ønsker deg en fin kveld :) Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 5. Fortsatt god sommer til deg, vakre kvinne! Er så glad for at DU er her!!

  SvarSlett
 6. Her har dere det Nesten like koseligt som vi har hatt det i dag.;O)))
  Tusen takk for besøk, og en kjempekoselig ettermidag. Håper vi snart ser dere igjen!!
  Stor klem fra meg til dere alle fra
  B og fra alle her ;O))

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.