onsdag 18. april 2012

Kjøkkenhåndtak....

 Solveig- en av NIB jentene har pusset opp kjøkkenet.På rekordtid må jeg vel nesten si-og det er blitt kjempelekkert (ble veldig betatt av den stripete døren). Hun har laget noen kjempefine kjøkkenhåndtak/grep i skinn, og hun lurer på hva slags kjøkkenhåndtak vi har. Her er mine: skålhåndtak i messing, jeg har flere liggende som skal opp når kjøkkenet en veldig vakker dag er ferdig.Kanskje du også har lyst til å vise frem dine kjøkkenhåndtak- det kan du gjøre her. I dag er det faktisk ett år siden vi overtok huset- da var det varmt og fint i været og vi kunne sitte ute til langt på kveld. Nå snør det- og hagemøblene har fått et ekstra strøk med hvitt som ikke var helt tilsiktet. Så må jeg bare si tusen takk for alle gratulasjoner fra dere- det varmer;)

8 kommentarer:

 1. Hei, Helt nydelig - jeg elsker blått og disse blåfargene er jo så fine. Jeg har pusset opp mitt kjøkken, men trenger skålhåndtak med hullavstand 74mm, vet du kanskje hvor jeg kan finne det? klem Siv:-)

  SvarSlett
 2. Helt nydelig!!! diggbare detaljer og Kaffemadkinen et må på min ønskeliste!!!!:) god klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer med overstått! :) Kjøkkenet ditt ser helt nydelig ut!

  SvarSlett
 4. Så nydelig blå toner.


  Vi har en liten give away gående. Kom innom og trekk et lodd eller fler da vel :)

  SvarSlett
 5. Hei!

  Gratulerer med finaleplass på månedens Nib utfordring! Ditt herlige bidrag har fått min stemme :)

  SvarSlett
 6. Herlig kjøkken og vel overstått!!
  Kaffemaskina er jo midt i blinken i både farge og design.. blir jo nesten forelska i den!

  Klem

  SvarSlett
 7. Morsomt å se så mange forskjellige kjøkkenhåndtak. Jeg har noen ganske ordinære ovale metallhåndtak. De er veldig gode. Kjøkkenet er ganske nytt og først fikk vi noen runde håndtak som var åpne på baksiden og ikke gav godt grep. De var også i et sprøtt metall og skruene de var festet med knakk rett av, plutselig sto jeg der med knotten i hånda. Da dette skjedde flere ganger, også etter at vi hadde fått nye knotter, valgte vi å bytte alle håndtak. Det angrer vi ikke på.
  De må jo tåle bruk. Behagelige å ta på og se på må de også være.
  Viktige hverdagsting, kjøkkenhåndtakene!

  SvarSlett
 8. kjempe fint kjøkken! :) hvor har du kjøpt de håndtakene/halvmåne knottene som er på kjøkken skuffene dine? :)
  tusen takk på forhånd!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.