fredag 25. mai 2012

Det gjelder...

 ....å nyte øyeblikket! For noen herlige dager vi har hatt nå! Når jeg har muligheten til det sniker jeg til meg noen øyeblikk i favorittstolen min sammen med hekletøyet. Glassene er et bruktfunn som minner meg om sommer. Håper dere nyter solen- fredag allerede og helg;)

9 kommentarer:

 1. Forelsket meg i ditt flotte innlegg. Herlig med den slitte stolen og d fargesterke teppet. God kontrast.

  SvarSlett
 2. Det ser så nydelig ut hos deg...og jeg hvet det er det og. Bildene bare illustrerer det så fint ;O)
  En litt trist dag i dag her... jeg måtte ta min kjære hund i dag ;O( snuffs!!!
  Takk for info om bilde, har vært inne og sett. Men bilde vi fikk av deg, henger allerede over sengen. Det var hyggeligere å få et av deg, en å kjøpe et på aksjon ;O)
  Tusen takk!!
  Ha en fortsatt strålende sommerdag ;)
  Klem fra B

  SvarSlett
 3. Nydelig stol og teppe! Ja, deilige dager i solen - helt fantastisk - måtte det vare LENGE!!!

  SvarSlett
 4. Åh, er det resteteppet du heklet? Så kult det ble! Også har du bare de fineste hagestolene. Slike har jeg også bare så lyst på. Til neste år kanskje...

  Du har helt rett, man må bare nyte.

  Klem

  SvarSlett
 5. Så herlig det ser ut. Jeg gleeeeder meg til sommeren kommer til oss i nord også :) Fortsett å komme med de fine innleggene dine, de er en humørspreder uten like ❤

  Kos deg med helgen, været og dine :)

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder. Det gjelder å gripe øyeblikkene ja. Nå har vi så hærlig vær og det er ikke hverdagskost...iallefall ikke her på vestlandet. Så flink du er til å hekle. Det teppet var bare nydelig. Jeg beundrer alle som har tålmodighet til å hekle og strikke på noe som tar mer enn et par kvelder å gjøre ferdig...hehe.

  Setter stor pris på din kommentar inne hos meg om reklame på blogg! Det er kjekt å få litt meninger i blandt om ikke bare interiør :)

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder- og det hekleteppet ser veldig fint ut!!

  Nå er det stålende vær ute, men unger har likevel bygget seg hytte inne, og viser ingen tegn på at solen lokker...men ut skal vi nå. For du har rett, man må bare se å nyte øyeblikkene :)

  Ellers må jeg si meg enig med kommentaren over; Det var veldig kjekt å lese dine meninger, hos meg kommenterte du om interiørblader. Og når du påpeker at du allerede har sett et hus presentert mange ganger før i andre blader så forsvinner jo veldig mye av poenget med disse bladene...

  Ønsker deg en fortsatt fin pinsehelg :)

  SvarSlett
 8. Hmmm...ja, det så deilig ut :)
  Jeg nyter også bildene dine og det flotte interiøret. Tapet med blått i ved grå vegg. Skikkelig lekkert!

  PS: takk for fin kommentar hos meg. Ja, det er av og til lettere med ting man kan se uttenpå tror jeg...
  Klæm

  SvarSlett
 9. Takk for det, og tro meg er veeeeldig lei, men prøver å nyte den siste tiden for dette er blir nok siste gang jeg går gravid ;) men lei er jeg, men er jo bra det, da er man jo litt mer motivert til å få ungen ut... he he....
  Og elsker stua di, fargene møblene ja rett og slett alt ;) ha en fin uke
  klem victoria

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.