mandag 28. mai 2012

Dette har jeg drømt om:

 ....å kunne plukke inn syriner fra hagen. Vi har ikke mengder med syriner- men nok til en stor, duftende bukett- det har vi heldigvis;) Nå skal jeg gjøre noe jeg ikke har drømt om; vaske opp! Håper dere har hatt en fin pinse;)


16 kommentarer:

 1. Utrolig stilig stue du har! Flott med den tapeten, og med vinduene som viser vei rett ut i den grønne dagen. :) Supre bilder! Skjønne syriner! Hos meg blomstrer syrinene i juni og juli.

  SvarSlett
 2. Kjempe flott og syriner dufter så deilig, har ingen selv men naboen har.... og den utrolige nydelige stuen din da, som elltid bare elsker stilen din, helt perfekt....
  Ha en fin fridag, klem victoria

  SvarSlett
 3. Så fine bilder! Heldig du som har naturen nesten i stua. Syriner er helt fantastiske:) Må stoppe å lukte hver gang jeg går forbi noen, hihi:)

  SvarSlett
 4. Ja,de er flotte.Jeg bare nasker de i nabolaget jeg:)Men jeg får de ikke til å stå noe særlig lenge,ennå jeg knuser stilken.Har du noen goe råd?
  Ha en fin kveld
  klemklem

  SvarSlett
 5. Syrinar er sommar. Vakkert og stilfullt hjå deg!

  Klem!

  SvarSlett
 6. heldige deg! eg har planta vår fyrste syrinbusk i dag faktisk. gler meg til eg kan hente inn ein bukett :)

  kvar har du fått tak i skinnpuffen din? skulle gjerne hatt ein slik! :)

  SvarSlett
 7. ååå.. det er min drøm også :) Mitt neste hus skal ha en stor, gammel hage, full av enorme syrinbusker.. ;)

  Alt godt til deg!
  klem

  SvarSlett
 8. For en fantastisk stil du har! Helt særegen, og den utsikten i stuen. Eventyrlig! Jeg er enig med deg. Viktig å slappe av også :)

  SvarSlett
 9. Så herlig!! Syrin er en av mine absolutte favoritter. Når den stakkars lille hagen vår en vakker dag er ferdig (utbygger som ikke har gjort jobben sin), så vil jeg veldig gjerne ha syrin der. De ser bra ut og lukter jo helt fantastisk også.

  Nydelige bilder! Klem

  SvarSlett
 10. Det er bare så spennende hver gang jeg får titte inn i hjemmet ditt! Du har din egen stil - så koselig og stilrent på samme tid. Og helt annerledes enn det en elles ser;o)

  Nydelige bilder, vennen! Jeg elsker også syriner og tenker som deg; bare jeg får nok til en liten bukett fra hagen, er jeg fornøyd;o)
  Ha en fin uke.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 11. Så herlig!
  Min mormor hadde ein hage med store, gamle syrinbusker. For å komme opp på verandaen måtte jeg hver vår smyge meg under tunge klaser av syriner.
  Plantet mine egne, små syriner i dag. Kanskje jeg om noen år kan plukke inn ein like fin bukett?
  Stina.

  SvarSlett
 12. Ja en nydelig pinse har gått. Helt herlig med varme. Enig med deg om at syriner er flotte å ta inn. Romantisk. Absolutt.
  KLem

  SvarSlett
 13. Så vakkert du har det, personlig og stilfullt!

  SvarSlett
 14. Underbart fint.
  Jag väntar på att mina syrener ska slå ut så att jag kan ta in på bordet. :-) Stina

  SvarSlett
 15. Hadde nok blitt plater i taket her og..om jeg ikke hadde hatt den evindelige trangen til å flytte på ting. Blir liksom store hull når jeg bestemmer meg for å flytte lamper i taket ;) Da er det lettere å pusse og sparkle tre synes jeg.
  Men....takplater er fint altså!

  SvarSlett
 16. Nydeleg rom med store vinduer med utsikt til skogen. Og for ein lekker tapet.
  klem frå din ferskaste følger:-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.