onsdag 4. september 2013

En aldri så liten ommøblering...

 ..på barnerommet. Det er veeldig stile her på bloggen, jeg er litt hekta på instagram for tiden, men satser på å komme sterkere tilbake på blogg etterhvert. Siden lillebror A og storebror for tiden sover på samme rommet, fant jeg ut en kveld at det hadde gjort seg med en ommøblering...jeg har en tendens til å ommøblere litt hvis jeg for en gangs skyld har funnet frem vaskeutstyret. Denne gangen var mannen borte- så det var en veldig flink storebror som hjalp meg med å flytte seng og diverse. En ivrig lillebror hjalp også til så godt han kunne, godt man har gode hjelpere sier jeg bare. Sommerens store prosjekt har vært vaskerommet, det har skjedd mye der- men selvfølgelig mangler de siste detaljene..men jeg håper det blir helt-helt ferdig i løpet av noen uker. Skal selvfølgelig vise dere det også (og noen bilder har jeg av det på instagram).

8 kommentarer:

 1. Ja, instagram har vel tatt litt over. Så mye enklere og mindre tidkrevende...
  Tove

  SvarSlett
 2. Nydeleg!
  Kjekt om du fortsette å blogge, litt i allfall ;-)

  SvarSlett
 3. Lovely picures :-), i love the soft colours in it!

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Fint rom. Hvis du ser over her så skrev jeg først et innlegg og så var gubben min innlogget på min maskin. Måtte slette den da,men han ble hengende. Jeg er også på Instagram og det er gøyt,men kjekkere med blogg allikevel synes jeg. Jeg er mariannbru på Instagram. Du er velkommen til å følge meg. Nå skal jeg prøve å finne deg.
  Klem

  SvarSlett
 6. For et nydelig barnerom :) jeg liker så godt den litt nostalgiske stilen din <3 Du er god og jeg er gla for å se deg på bloggen. ikke forsvinne helt til insta er du grei...vi trenger deg her :) ønsker deg en fin helg, fineste du. mange klemmer

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder hos deg, som alltid. Bloggen din har vært en av mine inspirasjonskilder til fargeseitting :)

  SvarSlett
 8. For ei tøft skap med fin farge, og herleg tapet! Trur eg snart er den einaste som ikkje er på instagram:-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.