onsdag 11. september 2013

Problemområde....

 Hjemme hos oss har vi en mellomgang som leder inn til lekerommet og barnerommet. Og dette området har jeg aldri helt klart å finne ut av. Jeg kunne selvfølgelig bare hatt luft her- det hadde i alle fall vært veldig ryddig. Først hadde jeg en stor gammel sjenk her. Over den hadde jeg insektbildene mine fra Hagendornhagen....sjenken var for det meste tilholdssted for masse rot- og det var ikke akkurat det jeg var ute etter. Jeg syntes også at den tok for mye plass. Så satte jeg en skrivepult fra ikea her- og hang opp to hvite hyller- det har jeg vist på bloggen før. Men jeg var ikke tilfreds med det heller- og jeg hadde også lyst på en annen og litt nettere skrivepult. Tilslutt fikk jeg for meg at en olapult var det som manglet. Men olapulter vokser ikke på trær- så jeg lette lenge,lenge på finn før denne dukket opp. Den trengte litt kjærlig omsorg. Bordplata var ganske hakkete og stygg på kanten- så derfor har jeg malt en tynn stripe her- og ellers beholdt mest mulig at det orginale. Siden både skuffer og bakplate var overmalte fra før av- så malte jeg dem på nytt, og ellers behold jeg det ene feltet under hyllen slik det var malt fra før- for å spare meg selv for litt pirkemaling. Nå har jeg et hyggelig sted (så lenge jeg ikke ser mot den grusomme trappen vår...) å skrive mine memoarer på. Har du noen problemområder i hjemmet?

10 kommentarer:

 1. Fantastisk pult. HAY har kommet med en ny pult som jeg tror er inspirert av denne. Synes den gjorde seg veldig fint i gangen jeg. Håper på å få se den i real life engang:) Klem Julie

  SvarSlett
 2. Herleg når det legg seg til rette! Eg har haugevis med slike område som treng seg litt shine, men som du ser ein får vere tålmodig så kjem ein i mål te slutt.

  Klem!

  SvarSlett
 3. Masse problemområde ;-)

  Men ditt vart SÅ fint!

  klem din veg

  SvarSlett
 4. Olapulten ble jo helt perfekt der:) Du var heldig som kom over denne,- de vokser ikke på trær om dagen;-) Ser ut som en spennende farge på veggen også! Tror du kan senke skuldrene over at problemområdet er saga blott!

  klem Cat:)

  SvarSlett
 5. Synest du har løst det veldig bra og den pulten og stolen var kjempefine:)
  Ønsker deg ein fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 6. Å så stilig skrivepult, dette rigga iallefall veldig bra! Godnatt:-)

  SvarSlett
 7. Heisan
  Herlig arbeidssted! Fin olapult og den herligste Eames-stolen som har stått på min ønskeliste i sort eller hvitt i flere år. Det hele var lekkert til de mørke veggene.
  Hos oss tror jeg det blir litt hodebry om hva vi skal ha nede i hallen før kjellerstua. Det området er nå under oppussing. Skal det bli et arbeidsbord der, stoler og bord, en gammel rokokkosofa vi har osv..? Time will show!
  Glad dag til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 8. De fleste har vel en gang eller mellomgang hjemme der man ikke helt vet hva man skal gjøre. Masse dører og vinduer gjør ikke saken enklere. Jeg synes dette så bra ut, og det var jo en lur måte å kamuflere skjønnhetsglekker på.

  SvarSlett
 9. Har også en mellomgang. Hos oss er den fylt med hyller med kurver. Skikkelig deilig når man finner ut hva man skal bruke et litt vanskelig område til. Ble supert med en pult der da.Har blitt lite blogging hos meg om dagen også. Lett å ta litt instagram bilder gitt. Måtte ta bilde av epler til bloggen. Har aldri hatt så mange epler som i år. Neste år får nok du like mange epler. Da kan du kose deg med eplekaker i alle varianter.
  Så dere var i Sarp også. Si i fra neste gang :)

  SvarSlett
 10. Olapultelsk!
  ...og fargen på den stolen var helt fantastisk!!

  I utgangspunktet har vi ikke så mange problemområder tror jeg.
  Det er mer det at jeg ikke har klart å få ting i system i det nye huset enda,
  og da blir det mange problemområder hvor ting hooooper seg opp. Gleder meg til å komme
  mer i orden, samtidig så må jeg prøve å glede meg litt over prosessen å...

  Fin fin hælg!

  Klæm Siw

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.