fredag 11. oktober 2013

Rundt omkring....

 ...i huset. Jeg føler at hele bloggingen har gått i dvale, og etter at jeg oppdaget instagram har det bare blitt verre. Men det har skjedd små ting her og der i huset. Det tar selvfølgelig lang tid før ting blir heelt ferdige, men man er jo alltid underveis. Oppe har vi en liten mellomgang inn til soverommet vårt- og denne har vært hvit og upersonlig. Jeg hadde en rull med sommerfugltapet til overs- og nå er den kommet opp. Den passer ganske godt til tapeten på soverommet som man skimter i bakgrunnen. Tapeten kjøpte jeg for å ha på en vegg nede i gangen. Denne veggen var  mur med struktur og temmelig stygg. Etter sparkling og pussing, maling og tapetisering tilslutt- ble den mye bedre. Den gamle sofaen fant jeg gratis på finn- og mannen fikk den akkurat inn i bilen. Den er slitt i trekket enkelte steder- men et heklet teppe skjuler det meste;) Vaskerommet er også på god vei til å bli ferdig. Det meste er på plass, og det kommer nok et innlegg viet i sin helhet til vaskerommet når det er heeelt ferdig. Ha en fin fredag der ute;)


8 kommentarer:

 1. Hei på deg, trodde jeg la igjen en kommentar i stad, men borte ble den. Så koselig med innlegg fra deg igjen, og du er altså så flink og tøff med tapet, liker! Og den olapulten i forrige innlegg er bare så fin, vi har prøvd å fa tak i en slik superlenge.
  Er fortsatt ikke på insta, men ser jo alle "forsvinner" dit mer eller mindre. Så kanskje bare et spørsmål om tid.
  Ønsker deg en finfin helg;)

  -malla-

  SvarSlett
 2. Spennende effekt med sofaen og putene/teppet mot tapetveggen.
  Ser fram til inlegg om vaskerommet, og håper du holder på bloggen! (",)

  SvarSlett
 3. Nyyyter bildene dine! Blir ikke d samme m insta uansett! Ha ei fin uke! I :)

  SvarSlett
 4. Nydelege tapeter dokke har brukt! Klem

  SvarSlett
 5. så nydelig hjertevarmt det er hjemme hos dere!
  kan jeg spørre hvor alle de fantastiske tapetene er fra?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Fredrikke. Sommerfugltapeten er fra Nina Campbell-resten er fra Sandberg der de fleste tapetene jeg har er fra;)

   Slett
 6. Tusen takk for gratulasjonen:) Sommerfulg tapeten ble jo helt nydelig i gangen din, og for en sofa du har fått tak i! Finn er jammen fin;-) Herlig stilmix som gjør det hele lekent og levende! Lurer på om vi har valgt samme tapet som dere har på vaskerommet til Agnes sitt rom,- Sandberg og den finnes også i rosa?Knallfin! Ønsker deg en flott helg!

  SvarSlett
 7. Hei på deg, trodde jeg la igjen en kommentar i stad, men borte ble den. Så koselig med innlegg fra deg igjen, og du er altså så flink og tøff med tapet, liker! Og den olapulten i forrige innlegg er bare så fin, vi har prøvd å fa tak i en slik superlenge.
  Er fortsatt ikke på insta, men ser jo alle "forsvinner" dit mer eller mindre. Så kanskje bare et spørsmål om tid.
  Ønsker deg en finfin helg;)
  شركة تنظيف بالدمام
  شركة تنظيف شقق بالدمام
  رش مبيدات بالرياض
  تسليك مجاري بالرياض
  تنظيف منازل بالرياض
  شركة نقل اثاث بالقاهرة
  شركة كشف تسربات المياه تبوك
  ابي وايت صرف صحي بالرياض
  اضغط هنا
  اضغط هنا

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.