torsdag 22. oktober 2015

Høsten er her....

 ....og jeg nyter en kopp te i ensom majestet her inne i det snart utdøende bloggeland. Jeg kjenner også på et visst vemod når jeg tenker tilbake til den gang jeg begynte å blogge. Det var nesten som et slags lite eventyr...men nå er magien kanskje borte? Dette blir i alle fall mitt siste blogginnlegg på en god stund kjenner jeg.

5 kommentarer:

 1. Det var trist, men det er liksom lettere med Instagram.
  Klem

  SvarSlett
 2. Åh, håper ikke det blir det siste! Jeg har alltid likt bloggen din spesielt godt. Den skiller seg ut i mengden - med et variert og høyst personlig interiør, også tar du så nydelige bilder. Blir ikke så ofte tid til å legge igjen kommentarer, men vit at i alle fall jeg har fått med meg hvert eneste ett du har postet, og gledet masse over hver oppdatering. Lykke til videre - i alle tilfelle. Med familieliv, småbarnsfase og alt det fører med seg. Håper vi treffes etterhvert. Har ikke glemt det! ;-) Klemmer fra Beate

  SvarSlett
 3. Jeg håper du starter opp med blogging igjen med tiden. Jeg elsker å lese innleggene dine. Du har en helt unik stil: personlig, fargerikt og inspirerende.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.