torsdag 30. juli 2009

husmorferie

I går var jeg så heldig at jeg fikk en kjærkommen husmorferie, i min egen hage;) Nå har jeg endelig funnet en fin plass til hagemøblene, og en fin plass for å tilbringe små, men veldig hyggelige husmorferier. Fint reisefølge hadde jeg også; Storebror og Ralfefarfara. De satte også umåtelig pris på en aldri så liten ferietur utenfor huset.

Nykokt kaffe og nybakt bringebær-ripspai med vaniljeis stod på feriemenyen. Fuglesang og barnelatter i skjønn forening akkompagnerte måltidet. En herlig kombinasjon;) Ralfefarfara slappet av i godstolen mellom slagene...

Storebror løp og løp og løp..så fri og glad...

Mildt og fint, nesten ikke et vindpust var det, selv om stenene på duken forteller at vind kan det være nok av i bøtter og spann..men ikke når man har husmorferie...

Litt håndarbeid hører med, det er mange tråder som skal festes på buksen til storebror.

Kanskje blir det tid og vær til flere husmorferier? Det håper jeg det blir - snart;)

36 kommentarer:

 1. Så deilig det så ut;o) Nydelige bilder, og en skjønn plass;o)
  Idag skal vi ha noe som kan minne om den første høststormen;o((
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 2. ååå skulle ønske jeg var der nå! Sitter her og det pøsregner ute... Da var det så koselig og se disse bildene fra hagen din:) Så fint du hadde laget det til med benken utpå marken. Skjønner godt at både store og små liker seg der. Og så fin utsikt:) Ønsker dere en vakker dag der ute på marken!! Sommerklem

  SvarSlett
 3. Heiii :) åhhhh, kanskje jeg heller skal komme med kaffen til deg? så deler vi pai, is og kaffe og interiør-snakk? hehe ;) Så herlig med hage da, så veldig deilig ut å sitte slik og bare nyte lydene og frisk luft!

  Men du, jeg måtte le når jeg leste gjennom det forrige innlegget ditt! Jeg har jo bestilt AKKURAT den samme badematta fra h&m!!! haha...litt komisk ;) har ikke fått min enda jeg..vi har bare ett bad, og der skal den få ligge! syns den var superkul med den teksten! Økologiske håndklær har jeg og hørt mye bra og...generelt økologiske klær, spesielt klær av økologisk bomull, er visst ikke særlig miljøvennlig sånn som "vanlig" bomull blir dyrket, + det er bomullsbøndene og de som jobber på markene blir drevet ganske hardt..men så er jo ikke utvalget i økologiske klær/tekstiler så bra enda. Men jeg prøver å velge det om jeg kan :)

  Sofaen har kommet jo...og den forrige er shippet avgårde til nye eiere! Men, den er ikke bloggifisert enda, pga jeg venter på dette nye møbelet..og det vil ikke se kult ut før alt er på plass, hehe! Men jeg venter dette nye møbelet levert på fredag! Det kommer fra Brumunddal!! haha ;) nå ble du nysgjerrig tenker jeg ja....
  klem

  SvarSlett
 4. Åhh- det så da deilig ut! Eneste som manglet der var jo sola... Pusekatten din er bare så skjønn. Nydelig farge på duken din også-
  er det Stoff og stil?

  SvarSlett
 5. Å! dette så koselig ut. Det oser stemning og kos av hele innlegget. Fortsatt god husmorferie!

  SvarSlett
 6. Så utrolig flott du har det!! Jeg drømmer om akkurat en slik gruppe med tilbehør! Men etter fjorårets ufattelig bomkjøp på hagemøbel-fronten, kan jeg glemme det!!Blir irritert bare av å tenke på hvor fint jeg kunne hatt det på plattingen min uten de grusomme møblene i sort og eik!

  ha en flott dag!! Klem AK;)))

  SvarSlett
 7. Så utrolig koselig :) Drømmer om en spiseplass i en hage – under et tre, akkurat slik som din plass :)

  Anna

  SvarSlett
 8. Åhhh det så jo bare så herlig ut å sitter der å kose seg med litt håndarbeid :) Skulle gjerne hatt en sånn krok! Flotte bilder du har tatt!

  SvarSlett
 9. Å det så virkelig flott ut! Du fristet meg virkelig med de fine møblene og putene dine! Katta di var jo også bare vakker! Herlig! Ha en kjempe fin dag:D Håper det ikke regner hos dere. Klem fra Linda

  SvarSlett
 10. Vet du hva? Hadde jeg ikke bodd der jeg bor - med utsikt og nesten uten mulighet til å få opp et eneste tre. Da hadde jeg ville bodd slik du viser på bildene: med hage med store trær - og nettopp hagemøblene inni mellom trærne! Det er SÅ vakkert!

  Så nå er jeg skikkelig misunnelig. Så nydelig og fritt, med gratis solskjerming.
  Nei, vet du, møblene, putene, Ralfefarfara, rips/bringebærpaien, de flotte putene, og krukken med pelliser. Du smeltet meg helt!

  Nydelig nydelig nydelig! ♥

  Skulle ønske det var min hage!

  Ha en god dag!

  Klem, cecilie ♥

  SvarSlett
 11. Så deilig det ser ut i hagen din!
  Jeg kommer på pai og kaffe!
  Hent svigerfar og saften!
  Klem,M
  ;D

  SvarSlett
 12. Veldig sommerslige og fine bilder du viser! Ja, ferien er ofte mest avslappende hjemme :-) Forstår godt at du koser deg i en slik fin hage!
  Og så ser jeg at du har evnen til å glede deg over det du har rundt deg - lett å glemme, men kjempeviktig :-)
  Ønsker deg en flott sommerkveld!
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 13. Hei A-L... Så nydelige bilder, likte godt hagebenken din og de fine stolene.. For ikke å snakke om den store flotte hagen din! Kan tenke meg du nyter ferien der ja.. : ) Her er det pyton vær, regnet og tordner om hverandre.. Men jeg nyter ferie innendørs også jeg!: )

  Ha en fin kveld, klem til deg: )

  SvarSlett
 14. Nyt den mens du kan - syntes ikke jeg rekker å få på meg skoene en gang jeg - før en ny regnbyge setter inn.....

  SvarSlett
 15. Fantastiske bilder :o)
  Glad-bilder...

  Kos deg videre!

  Klem J.

  SvarSlett
 16. så ut som en deilig husmorferie!
  og for noen bra bilder.
  du er jammen flink!!!

  SvarSlett
 17. Ja takk, tror nesten jeg kommer (på husmorferie hos deg) så koselig en plass da...og nam nam, den paien frista noe voldsomt, glad i søtt som jeg er.

  Her bare regner det ustansleig....
  Nyt den fine plassen din.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 18. hei,hei...
  ååå - for noen herlige bilder i de skjønneste farger...sol, sommer, barnelatter, pusekatt,kaffe, håndarbeid mmmmmm....
  kan man ha det bedre...?

  moaklem

  SvarSlett
 19. Nydelige bilder!
  Ser ut som en skjønn husmorferie i vakre omgivelser!
  Kos dere videre i finværet, her kommer det endel regnbyger innimellom, så det er helst innevær...
  Klem Anita

  SvarSlett
 20. Så deilig det så ut. Flotte farger og herlige bilder. Er Ralfefarfar rase, eller har noe rase i seg? Ufattelig nydelig pusekatt!:)

  SvarSlett
 21. Så du har ikke fått med deg at Brumunddal er Norges nye interiørmekka...ai ai, du har gått glipp av noe her altså ;-)haha...neida, det er nok ganske tilfeldig at det er Brumunddal..finn.no lar jo folk fra hvorsomhelst legge inn annonnser nå om dagen! og om det jeg bare MÅ ha finnes til rett pris i Brumunddal, ja - da er det bare å legge i vei! Eller, dvs. få noen som skal fra Oslo til Trondheim til å svippe innom! Og som sagt skal jo varen leveres i dag etter planen, så spørs om det ikke kommer et bloggeinnlegg i løpet av kvelden ;-) stay tuned!! hehe...

  SvarSlett
 22. God dag! Og happy french friday til deg! ja, de har masse fint! Jeg falt helt for ballett-barna og Paris-printene! Jeg snakker ikke fransk,dessverre i så fall bare un peu! Jeg kan nok bestille det meste av mat, men det er bare fordi jeg er matvrak! ha ha! HAr planer om et kurs i høst, men da må jeg droppe balletten...så vi får se!! ha en flott dag, klem AK;))

  SvarSlett
 23. Forhåpentligvis trenger du ikke smøre tålmodigheten din alt for lenge da... ;) men, jeg kommer faktisk til å ta frem symaskinen i helga! Må sy noen nye puter til den nye sofaen...så da spørs det om jeg slår deg, eller har du hatt din fremme og startet på puta du skulle sy?

  Avisen kommer på tirsdag, så har 4 dager på meg...og det holder sånn akkurat tenker jeg, i forhold til den lista jeg og samboer har laget oss over hva som må gjøre innen det...hehe ;)

  SvarSlett
 24. Så utrolig flott uteplass!!! Fargene var bare helt skjønne! Her kan man virkelig nyte noen fine sommerdager :)

  SvarSlett
 25. Høres DEILIG ut med husmorferie :-) spm alltid masse lekre og inspirerende bilder hos deg !

  Jeg har trukket vinner av min Giveaway for juli, og det ble deg kjære du :-)
  Premien er boka til Anna Örnberg.
  Sender du meg adressen din til synh@online.no

  Grattis og ønsker deg en deilig kveld !

  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 26. Det så jammen koselig ut du.

  håper dere får en deilig helg også.

  Klem

  SvarSlett
 27. Hei :) Så nydelig du skriver om livets hverdagsgleder. Det er jo de små øyeblikk av lykke som betyr så utrolig mye her i livet. :) DUhar en sjarmerende blogg, så takk for titten og en god helg ønskes deg og dine. :)

  SvarSlett
 28. Syns og landtorget er veldig bra ja!!
  Gjett hva? Jeg sitter her i stua mi med det nye møblet her! Og gjett om det ble bra!!? JAAAA - storfornøyd!! Orker ikke bilder i kveld, men de kommer i morgen, I promise ;-)
  fortsatt fin fredagskveld!!

  SvarSlett
 29. Den blå blomsten i buketten kalles for ridderspore, og er en staude. Nydelig!

  Takk for koselige kommentarer på bloggen - setter stor pris på det! :)
  klem!

  SvarSlett
 30. Så deilig med et eget sted i hagen for husmorferier, da :) Nydelig uteplass dere har, og pus er jo bare vakker!

  Regnet kommer og går hos oss hele tiden, så dette er ikke morsomt. Men det ser ut som dere har deilig utevær?

  -Og nei, vi tar ikke maleroppdrag, hihi... har mer enn nok her vi er... Det er virkelig mye å ta fatt på, men det begynner å komme seg i underetasjen :)

  Kos deg med pai, is og sommerens goder :) Ønsker deg en god helg!

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 31. Så nydelig sitteplass du har fått til der, Ser ut som en plass man kan nyte :D

  SvarSlett
 32. Hei på deg, Ralfefarfar! Dette innlegget er noe av det herligste jeg har sett på lenge! Rett og slett! Helt nydelig og med de friskeste og vakreste farger. Flink er du! Og takk for at du deler!

  SvarSlett
 33. herligt innlegg...
  ha en skjønn helg videre..
  magny

  SvarSlett
 34. Sykt fine bilder. Elsker stilen, og fargene!!! HELT etter min smak :)

  SvarSlett
 35. Her var det Idyllisk !♥
  Nydelige bilder.

  Ha en fin kveld,
  Klem fra Jatte♥♥♥

  SvarSlett
 36. Kjempekoslige uteplass :) Likte den godt :) Nyt vårdagane :) Godklem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.