søndag 16. mai 2010

Nymalt skrivebord...


Endelig fikk jeg malt skrivebordet Matteus fra ikea (det tok nesten tre år...). Det var i beiset furu og passet egentlig ikke til noe. Det er ikke så lett å se- men nå er det malt i en sart grønnfarge. Bordplaten er malt med hvit bengalakk. Det ser veldig blankt og fint ut, men hvor lurt det var gjenstår enda å se. Jeg må vel kalle dette et arbeidshjørne,og jeg kan trygt si at det aldri har fremstått så ryddig som nå. Egentlig skal det ligge en haug med ledninger på gulvet, men jeg har tapet dem fast bak på skrivebordet! Globusen tilhører jo storebror- det samme gjør stolen. Globusen blir nok stående en stund, men stolen skal byttes ut med en annen. Lampa er bursdagsgave fra mannen min til meg. Jeg bare bestilte den og informerte han deretter om at han nå ikke trengte å lure på hva jeg ønsket meg til bursdagen min;) Bugsbildene er fra hagendornhagen, det er kanskje ikke alle som orker å ha slikt krypende på veggene sine, men jeg synes virkelig de er med på å bringe naturen inn i stua;) Bildet til venstre hadde en umalt fururamme fra ikea- den fikk to strøk med bengalakk. Det er en plakat med et av de eldste ikonene vi kjenner- kjøpt i Frankrike. Fuglen er fra Bergen og det samme er GG-koppen. Gardinene er sydd i hvitt linstoff fra ikea, de har vært halvferdige en god stund nå- men endelig fikk jeg satt på maljer og sydd de to siste sømmene;) Her har det vært 20 plussgrader i dag, helt utrolig! Holder det til i morgen mon tro? Ønsker alle en riktig fin 17.mai.

22 kommentarer:

 1. For en flott arbeidsplass, det skrivebordet ble kjempe lekkert, pytt pytt om det tar litt tid, mye her som også har gjort det og ennå gjør ;) synes de bildene av buggsene er kjempe fine.... Åhhh misunner deg sola, kan du ikke sende litt sol over hit også, vi har nemlig ikke hatt annet enn regn i dag :(....
  Ha en flott feiring i morra...
  klemmer victoria

  SvarSlett
 2. God 17 mai til deg også. Du for et fint bloggsted du har laga deg. Kjempekoselig.
  Klem

  SvarSlett
 3. For eit koseleg arbeidshjørne du har her då. Lyst og lekkert. Her har det vore øs pøs regn i heile dag. Håper på betring til i morgon...
  Ha ei strålande 17.mai.
  Klems

  SvarSlett
 4. flott arbeidsplass,likte småkrypbildene dine,jeg ♥

  ~ vårklem ~

  SvarSlett
 5. Kjære deg,
  Jeg har hatt så lyst til å fortelle deg dette en stund, men har aldri funnet mot. I morgen er det en stor dag for barna, og jeg vet at dine tanker går til lillemann som ikke finnes på jorda mer.
  Når jeg har det skikkelig slitsomt og kjipt, bruker jeg bloggen din som terapi. Du vet ikke hvor mange ganger jeg har lest dine innlegg om "Sorg" for å få perspektiv på livet og hverdagen som føles tung selvom jeg har begge mine hos meg.
  Du er utrolig sterk, og en inspirasjon for meg.
  Camilla

  SvarSlett
 6. hei.
  så flink du har vært,såå nydelig en arbeidsplass,jeg må si jeg liker din stil veldig godt,så ren å vakker.
  ønsker deg og dine en flott 17mai,håper dere får beholde været,
  å ønsker oss sol her sør,vørt regn i dag.
  stor klem fra sylvia

  SvarSlett
 7. Å for noen flotte bilder.
  Masse flotte detaljer slik som verdens tøffeste lamper! Det hadde ikke gjort meg noe som helst å ha slike fine biller på veggen!

  Ha en herlig 17. mai... Heldige dere som har så herlig vær! Her øser det ned i dag!

  Klem,I

  SvarSlett
 8. Kjempe fin arbeidsplass og ikke mins nydelige bilder. Du har alldig fine detaljer og vakkert lys i bildene dine.
  Ønsker deg en koselig 17.mai feiring i morgen. Klem

  SvarSlett
 9. ...håper været holder hos dere.. her håper jeg imidlertid på væromslag : akkurat nå er det øs pøs...

  Kjempefin skrivebordet var blitt!

  GOD 17.mai til deg og dine..

  Klem J.

  SvarSlett
 10. FOR en fin arbeids-plass!
  - og likte bugs-bildne veldig godt:-)
  Min arbeids-plass sier vel mer...kreativt kaos?,kremt;-D
  Riktig god 17-Mai til deg og dine vennen,
  klem Hege.

  SvarSlett
 11. utrolig koselig arbeidplass du har laget deg!! Så mange lekre detaljer! som tatt ut fra et inetriør blad jo, imponert jeg!!

  Ha en strålende 17 mai, håper du koser deg masse:))

  SvarSlett
 12. Hei på deg! Du har så fin stil, og tar så fine bilder!:))

  Gode ønsker for morgendagen til deg:)

  SvarSlett
 13. Heisan..

  Så fine og smakfulle bilder fra stuen din. Skrivepulten ble flott med svak grønn, så lurt det var! Lampen var bare lekker,helt knall i den fargen.

  Ønsker dere en fin 17 mai, håper solen titter frem:) Stor klem

  SvarSlett
 14. Kjempe fint arbeidsplass. Som sagt ovenfor, nesten som tatt ut fra et interiørblad.

  Ha en flott morgendag!

  Klem Madelén

  SvarSlett
 15. Jeg må si med en eneste gang at Jielde lampen var det første jeg festet blikket på, dernest globusen. Herlige ting på et herlig og nyoppusset skrivebord. Jeg likte dette her jeg. Perfekt setting og et perfekt arbeidssted. At du tilogmed har "gjemt" ledningene er et stort pluss. Ha en fin feiring i morgen. Hilsen en Minmill som nå er på vei til sengs. Klem....

  SvarSlett
 16. Du kan virkelig være fornøyd med jobben! Dette var nydelig. Så lekkert skrivebord, likte veldig godt alle bildene du har tatt, får fram mange fine detaljer. :)

  SvarSlett
 17. Ååå dette ble bare så ordentlig og flott! Så herlig med det lilla som bryter i det lyse. Du er så flink å få ting i system - skape en helhet ut av interiøret ditt! Disse ledningene du snakker om.....tror min mann skulle hatt et kurs der:o)))
  Ønsker deg en flott 17 mai kveld.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 18. Wow så lekkert ! Skrivebordet ble kjempefin og den lampen var jo bare super ! Masse flotte detaljer :-)

  Ønsker deg en fin ny uke :-)
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 19. Det ble jo kjempebra. Deilig å bli ferdig med prosjekter man har tenkt på lenge. De lampene er jo stilige, heldig du som "fikk" en sånn til bursta`n din ;)

  Marte

  SvarSlett
 20. Så mye fint :) Har kjøpt et nattbord som må males - lurer på hvor mange år det vil ta!! Ja vi har mange muligheter på 17.mai her. Det er jo litt hva vi gjør det til selv - vet mange som bare så vidt stikker nesa ut. Ungene mine er vant til å bli slitne, så da de bir eldre, må aktivitetene bli flere vet du :)
  Ha en fin uke!
  klem nufse

  SvarSlett
 21. Hei igjen du.

  Jeg kan ikke annet enn å si meg enig i alle de rosende ordene du får. Kjempefint og veldig hyggelig ! Flink er du :-)

  SvarSlett
 22. så flott det ble! har noen maleprosjekter jeg også men får liksom ikke ut fingeren!! vel vel, Håper dere hadde en deilig 17.mai :)
  Klem Hilde Iren

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.