onsdag 26. mai 2010

Sandkasse!

Storebror har endelig fått sandkasse. Det ble litt jobb for oss voksne med beising av kassen- for ikke å snakke om monteringen. Hva skulle man gjort uten drill? Jeg har kjøpt en hagestol som jeg tenkte jeg kunne beise i samme farge. Stolen må monteres først da- og siden bruksanvisningen begynner slik: "mist ikke motet selv om.."så har jeg beholdt stolen slik som den kom i posten- som en haug med pinner. Så får vi se om den ender opp som dyr ved- eller som trivselspunkt i hagen. Tusen takk for hyggelige kommentarer på mitt forrige innlegg- jeg setter stor pris på hver eneste en!

17 kommentarer:

 1. God morgen! :O)
  Veldig kjekt med sandkasse som kan lukkes, det har vi her ute også! Masse katter i område.
  Ha en fin dag,
  klem Fredrikke

  SvarSlett
 2. god morgen.
  så koselig med sandkasse .
  koselig å se han leker der,
  flott sandkasse,
  å det blir nok helt sikkert en kjempefin stol når du får satt den opp,ta en pinne av gangen .ler..
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Skjønner godt at storebror koser seg i sandkassen! :-) Her i heimen er det huskestativ som har kommet på plass. Eldstegutten kom hjem fra barnehagen rett før 17.mai og ba om å få snakke med bestefar - og det var rett mann for oppdraget..! :-) Huskestativ stod ferdig snekret i løpet av helga, til stor glede for både pjokk og vesla. :-)

  Kjempefine bilder av kontorplassen din, forresten - flott med litt gladfarger på stol! :-)

  SvarSlett
 4. God morgen min venn! Så flott sandkasse dere har fått! Har montert en selv så jeg vet at det er jobb med denslags:o)) Er spendt på stolen din også. Fargen ble kjempefin - er sikkert på at stolen også blir stilig!
  Har gått glipp av innlegget ditt under her. Så stilig!! Den stolen ble bare råfin sammen med resten. Du har virkelig evnen til å sette sammen farger og ting slik at det danner en flott helhet!!
  Ønsker deg en nydelig onsdag, kjære du.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 5. Sa fin kasse! Og sa kjekt med den stolen!

  ha en fin onsdag!

  SvarSlett
 6. Fine bilder av en flott gutt i sin nye sandkasse :o) Gleder meg til fortsettelse av bygge-stolen-historien. Litt av en begynnelse på en bruksanvisning må jeg si ...burde nesten stått på alle Ikea sine også det! Ønsker deg en kjempefin dag!

  SvarSlett
 7. Det er vel ikke noe som får en til å miste motet så til de grader av nettopp en bruksanvisning som begynner: mist ikke motet..... *lol* Men sandkassa var jo kjempe kjekk og spesielt den lille benken på siden. Den var fiffig :)

  SvarSlett
 8. Kjekt for storebror å få seg sandkasse då. Ser ut som han koser seg. Men, den bruksanvisningen var jo sjarmerande...hihi...det var då ein interessant måte å innlede på må eg sei... Men, må flire litt då... ;-) Er jo greit dei seie i frå først som sist liksom... hihi...
  Klems

  SvarSlett
 9. Du annlegger sandkasse.... eg strevar med å bli kvitt sanda etter den som har stått i hagen her ;-) Livet går i syklusar :D
  :o)
  ...og nei, eg har absolutt ikkje tenkt å nemne at eg såååå misunnelig på tolixen i siste innlegg ;-) hi hi

  SvarSlett
 10. Vi har en lik sandkasse til Sessa, men jeg har enda ikke fått sand i den. Jeg har heller ikke tenkt på at det knne være fint å beise den. Det må jeg lure litt på.
  klem yvonne

  SvarSlett
 11. Ja rom123 var det, bare elsket det huset, så utrolig lekkert....
  OG DU DA DIN HELDIGGRIS, DEN TOLIX STOLEN BLE BARE RÅÅÅ LEKKER på arbeidshjørnet ditt.... bare en smule misunnelig nå.... ;)
  Og flott farge du har beiset sandkassen i, hva heter den? her er også sandkasse en stor hit....
  Og gangen ble kjempe flott, og den svarte stolen, nydelig... Har selv malt spisestuestolen i svart bengalakk og elsker den, tenke å trekke den om i dag så er det bare 2 stoler til..... Ja ja bare å sette i gang;) Og flotte dører dere har....
  klem victoria

  SvarSlett
 12. Endelig er sommeren her! Får lyst til å arbeide i hagen sjøl, jeg! Ønsker deg og alle dine hyggelige lesere en fin dag! S

  SvarSlett
 13. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 14. Ah å koelig sandkasse:)Burde egentlig fått oss en her vi og. :)
  Stolen ubnder var bærre lekker!
  Du har en utrolig god smak og hele kontorhjørnet er en drøm! Venter fortsatt på å se deg i bolig pluss eller lignende jeg....

  Smiler og ønsker deg en fin dag:)

  Klemmer

  SvarSlett
 15. hihi...nei,nei..interiør er nok bare fortsatt interesse og hobby..
  skal ta videreutdanning i spesial pedagogikk...
  ...for en herlig sandkasse dere har mekket i stand - sikkert til masse glede utover sommeren vil jeg tro!
  ..fortsatt fin dag
  klem

  SvarSlett
 16. Herlig med sandkasse,
  - og utrolig fin farve du har valgt:-)
  Må bare si om innlegget under:RÅLEKKER stol!!
  Tusen takk for koselig hilsen,
  - godt å være hjemme:-)
  Ha en fortsatt fin dag,
  klem Hege.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.