onsdag 22. desember 2010

Strikkebølgen...

Det er mye man burde gjøre nå rett før jul, og mye man ikke burde gjøre. Å hive seg på strikkebølgen rett før jul- det er kanskje ikke så lurt. Men veldig , veldig fristende.... Dette bølgeteppet ble påbegynt for noen dager siden. Jeg synes det er mye lettere å begynne på et nytt håndarbeisprosjekt- enn å avslutte noen av dem jeg allerede har liggende. Det er kanskje flere som har det slik? Nå er både pinnekjøtt og lutefisk i hus- nå trengs det bare litt (eller kanskje mye..) shining i hjemmet- så kan jula bare komme!

10 kommentarer:

 1. Ha-ha- det er derfor jeg til stadighet begynner på nye ting???? Jeg skal helst være ferdig med ting, FØR jeg starter:DDDDD Neste år skal jeg kunne gi en stykk selvstrikket Mariusgenser i kløfritt garn til min kjære Gubbe. På tide etter og ha vært gift i snart 28 år, at han får en genser, som er kjærlig strikket av sin "lille" ekteviv. Må begynne 01. januar, for og bli ferdig til 24. desember. Særlig dersom jeg skal strikke den i all hemlighet, he-he. Gledelig jul:DD klemz

  SvarSlett
 2. Ja, hvorfor ikke begynne med noe nytt... :) Jeg ønsker deg og dine noen gode dager framover.

  Klem

  SvarSlett
 3. Så nydelige farger på det nye teppet ditt! Du er så flink med fargesammensetninger, alltid så vakkert og spennende farger du viser!!
  Kjenner til det med å begynne på noe, framfor å avslutte noe...

  Benytter anledningen til å ønske deg og dine en riktig koselig juletid - nå er det tid for å nyte dagene med familie og venner! Kos deg!

  Juleklem fra Li

  SvarSlett
 4. Ser superfint ut. Oppskrift?

  SvarSlett
 5. Nydelige farger....og godt at det er andre som har det som meg det er utrolig kjekt å begynne på noe nytt men å avslutte noe det er .....:(
  Har satt meg et nyttårsforsett å gjøre ting FERDIG

  Ha en fin kveld

  Klem

  SvarSlett
 6. Så vakkert! Nydelige farger.
  Ja det rart hvor mye enklere (og morsommere) det er å starte nye prosjekt i stedet for å avslutte gamle...

  Klem fra Igi

  SvarSlett
 7. Nydelige farger...holder på med et jeg og..men det går ganske seint med meg..

  Ønsker deg en riktig fin og fredfull julehelg..

  klemmer =))

  SvarSlett
 8. God jul, flinke dame! Ser ut som du har gjort det så fint til jul nedover bildene her! :) Håper du og familien får en fin julefeiring!

  Klem fra Solrosa

  SvarSlett
 9. Kose dere masse i jula! Lekkert teppe og lekre bilder som alltid:)

  Nyt familien og så sees vi kanskje i 2011?;)

  SvarSlett
 10. Godt nytt år! :) Du har et veldig flott hjem. Teppet du strikker har jeg lyst å prøve meg på. Har du oppskrift på det? :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.