mandag 13. januar 2014

Børnestrik....

 ...på pinde 3 1/2 -4 er ett strikkehefte fra Lene Holme Samsøe. Der er det veldig mye fint- og oppskriftene er ganske enkle å strikke. Jeg har strikket tre forskjellige modeller fra heftet, Harlekinjakken var den første..den strikket jeg tre av..men to av dem er gitt bort. Den tredje har lillebror A i eie. Tre Siggis slipover har det også blitt, og disse synes jeg ærlig talt var slitsomme å strikke..men fine det er de jo absolutt. Bella tunika har jeg strikket to av, samt en Bella topp- og dette mønsteret er artig og enkelt å strikke. Så er det jo gøy å strikke til barn..det går ganske fort å se ferdigstille et plagg. Kjenner på meg at 2014 vil bli et år med mye barnestrikk.

4 kommentarer:

 1. Så flotte plagg du har strikket, helt nydelige farger, så gøy det ser ut!
  Ha en fin ny januaruke!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 2. Akk, så nydelig. Digger alt, og de nydeligste farger da du;)Harlekinjakken ble jeg helt forelsket i;)
  Flinka!
  En vakker dag MÅ jeg også prøve........

  Ha en finfin dag:)

  SvarSlett
 3. Vakre plagg! Du er jo superflink til å strikke så det skjønner jeg godt at du vil gjøre mer av:) Har alltid hatt lyst til å kunne "trylle" frem slikt..

  SvarSlett
 4. Slik en fin samling! Har og hatt lyst til å strikke harlekinjakken men orker ikke mønsteret frem og tilbake. Må muligens revurdere!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.