torsdag 30. januar 2014

Nedsyltet..

 i influensa sitter jeg her og synes bittelittegranne synd på meg selv. Men det er da ikke bare dumt å ha huset for seg selv, selv om formen er så som så. Tid til å knipse bilder er mangelvare, og med bilder fra husets mest vårlige rom- soverommet- ønsker jeg deg som titter innom en fortsatt fin torsdag. Nå har jeg hatt kjøpestopp i litt over en uke- og bortsett fra at influensaen har tatt piffen fra meg, har det vært en oppløftende opplevelse. Det siste jeg gjorde var å rydde i garnlagrene mine, og et nytt votteprosjekt er påbegynt med nytt og gammelt garn i skjønn forening. Jeg kan kjøpe garn-men det skal være til konkrete prosjekter. Det blir nok mange slike prosjekter fremover;)

16 kommentarer:

 1. Jeg ligger også her på senga med influensa... kjedelige greier, men ser en positivt på det så gir det iallefall et pust i bakken!
  Flink du er med både kjøpestopp og strikking. Ingen av delene er for meg hi, hi.
  God bedring.
  Klem May Helen

  SvarSlett
  Svar
  1. God bedring til deg også May Helen. Vi får vinkle ting litt positivt så hjelper det på- og det går jo heldigvis over også;) Jeg tror forresten at alle hadde hatt godt av å prøve kjøpestopp en periode- det er jo ikke for evig tid- og jeg har lyst til å bli litt mer bevisst på hvorfor jeg shopper og hva jeg shopper..og ryker kjøleskapet så kommer det garantert inn et lyseblått smeg- selv om det ikke er det mest fornuftige kjøpet akkurat;) Håndarbeid er ikke for alle- hver enkelt får finne det som gir glede i hverdagen, jeg blir i alle fall glad av vakkert garn..hihi..Klem til deg;)

   Slett
 2. Nydelige bilder -som alltid fra deg. God bedring; måtte helga bli sykdomsfri. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk;) Håper på en sykdomsfri helg, og at resten av familien holder seg friske;)

   Slett
 3. I just Love these pictures <3

  SvarSlett
 4. Så nydelige bilder fra deg! Ønsker deg riktig god bedring! :)

  SvarSlett
 5. Nydelig bilder i et vakkert lys, godt med noen strikke prosjekt da:) god bedring kjære du:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt med noen små prosjekter- selv om det går tregt;) Vi har to vinduer på soverommet så det blir ganske lyst der- mye mer enn det var da vi flyttet hit- da stod det noen store trær rett utenfor som ble saget ned, og på det ene treet hang det en dyreskalle (hadde jeg visst hvor trendy det skulle bli- så skulle jeg ha tatt vare på den..men da syntes jeg bare det var skummelt..)

   Slett
 6. Jeg falt helt pladask for tapeten din! Linjekonvaller er jo bare såå nydelige. Kan jeg spørre hvor du har fått tak i den?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tapeten er fra Sandberg, og heter naturlig nok liljekonvall..på nett kan du få kjøpt den hos designoline.se og hos glassoginterior.no

   Slett
 7. Nydelige bilder hos deg:)masse god bedring❤️
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det. Er fortsatt nedsyltet men håper det er på retur;)

   Slett
 8. Ikke gøy å være syk, men fine omgivelser gjør det jo litt bedre ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.