søndag 26. juli 2009

Du vet du er interiørblogger når...

Du foretrekker oppskrifter fra andre blogger fremfor oppskrifter fra kokeboken til Ingrid Espelid;) Du kan også være rimelig sikker på at du er interiørblogger når du smiler ved tanken på å lage pai, fordi du har en paiform som du synes er lekker. Når mannen din spør om du har tatt bilde av kaka før den skal inn i ovnen - ja da kan du også være rimelig sikker på at du er interiørblogger. Og slik kunne jeg ha fortsatt og fortsatt;) Noen ganger lurer jeg på om jeg begynner å miste grepet helt ;) Da jeg var på den før omtalte hurtigshoppingen i Trondheim, grep jeg meg i å se på damemennesker mens jeg tenkte," skal tro om hun har blogg?" ja alle vi damene her inne, vi må jo være et sted der ute også? Tenker dere slik? Lurer dere på om naboen har interiørblogg? Lurer dere på om naboen vet at du har interiørblogg?

Denne ripsbærpaien som hos meg har fått noen innslag av solbær fant jeg oppskriften på inne hos Cecilie som har den fine bloggen Den blå halvkule. Dette må være den perfekte kake for den sesongen vi er inne i nå. Den smakte utrolig godt og er allerede en saga blott- og vi har ikke hatt besøk i dag, for å si det sånn;) I bakgrunnen på bildet over kan dere også se mitt forsøk på ripsgele. Den måtte omdøpes til ripssaus- passet perfekt til paien med andre ord. Oppskriften på paien finner du her. Jeg stekte min midt i ovnen på 200 grader. Tro meg, denne kaken bør du lage!! Mannen min lurte seriøst på hva jeg hadde gjort for å få den såå god...
Så er jeg så kjempeheldig at jeg har fått hele tre awarder (rødme..)
Tusen takk til M i et glimt av M som har gitt meg disse to;

Og tusen takk til snille Solrosa som har gitt meg denne;

Siden ripspaien ble nydelig god velger jeg å sende alle tre til Den blå halvkule;)
Jeg anbefaler absolutt alle som leser dette å lage denne kaken, den er ikke vanskelig å få til, og smaker veldig,veldig godt!

19 kommentarer:

 1. Så utrolig god denne så ut! Og lekre bilder du har tatt av den. Er enig med deg at man blir litt nysgjerrig på hvem alle bloggerne er. Og så det med bilder ja. Nå må alt tas fine bilder av (prøve å ta fine bilder). Morsomt at din mann engasjerer seg og passer på om du har fått tatt bilder :)
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 2. hei på en søndag!
  oj - den så bare kjempegod ut!
  og så skjønne bilder du har tatt!
  grattis med awarder - velfortjent!

  ha en herlig søndag -
  moaklem

  SvarSlett
 3. Den så jommy ut;o) Synd jeg ikke er venn med stekeovnen;o(((, men svigermor er;o)))))

  Lurer også ofte på bloggedamene, og innimellom finner jeg faktisk kjentfolk. Det er veldig moro.
  Sommerklem
  Linda;o)

  SvarSlett
 4. Det så godt ut. Og ja, jeg har også tenkt som deg, om det er noen jeg treffer på ute i byen som kanskje også er bloggere :)
  Noen ganger kan en komme over ting eller butikker og tenke at her ville den og den i blogglandia ha elsket å shoppe ;P

  Ang. lavendel og roser synes jeg først og fremst at de passer godt sammen. blått går til alle rosers farger, og binder sammen ulike rød/rosatoner. Den dufter herlig, og som et pluss er det en plante som lusene ikke er så begeistret for :)

  Ha en fin søndag :)

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 5. Omsider back in business her!
  En uke uten nettilgang krever sitt, men litt deilig også... Innlegg kommer!
  Jeg kjenner meg igjen i det du skriver og jeg ertes vennlig av familien der jeg freser rundt med kamera og tar bilder av det meste... Og jeg har også tatt meg i å lure på om den og den blogger.... Jeg lurer på om blogging etterhvert blir en DIAGNOSE??? Hehe....
  Blogges!
  Klem

  SvarSlett
 6. Nam nam det så utrolig godt ut :-)
  Det må jeg prøve..

  Jeg tenker på samme måte, har vært flere ganger i interiør butikker der jeg tenker " har hun og interiør blogg?" eller " hun så kjent ut" hehe det er jo litt moro da.. :-)
  Men kjenner meg igjen i det andre du skriver å, at samboeren min sier alltid, ja har du tatt bildet av dette da, til bloggen din? eller hva har du skrevet om i dag.. hihi
  Ha en flott søndag!
  Stooor klem fra meg

  SvarSlett
 7. Vilken fin blogg du har, jätte mysig.
  Pajen ser så god ut.
  Hanna

  SvarSlett
 8. Å, så grei du er! Nå ble jeg kjempeglad! :) *skikkelig rørt*
  Tusen hjertelig takk for awarder! Og så tre i slengen - tusen tusen takk! :)

  For å være ærlig, såg faktisk din ripspai enda bedre ut enn min! Min er fortært for lenge siden, fristet jammen igjen! Gøy at du prøvde oppskrifta mi! :) koselig!

  Enig i at man tenker ofte over hvem som blogger. Tror nok ikke at naboene mine interiørblogger, men tenker ofte over hvem som vet at jeg blogger. Tror nesten ikke noen i bygda mi vet at jeg gjør det.. Hmm..

  Du skal vite jeg satte stor pris på awardene, og blir alltid glad når du har lagt inn kommentarer på bloggen min. Kjempekoselig! Så takk igjen, og ha en flott søndag! :)

  Klem, cecilie!

  SvarSlett
 9. Mmmmm kake! Den så god ut..kanskje jeg skal prøve meg på den en dag... :)
  Ja jeg tenker også slik..undrer meg på om jeg møter noen kjentfolk her snart...Har du møtt noen du kjenner? :)
  Ha en fin kveld:)
  Klem til deg:)

  SvarSlett
 10. mmm, det så deilig ut! Nå fikk jeg også lyst på pai :O)

  SvarSlett
 11. Mm, den paien så jo bare utrolig god ut!. Kunnne tenkt meg å prøve meg på både ripspai og ripsgele. Har nok av rips å ta av, for å si det sånn. Men mangler andre bær å spe ut med da. Gratulerer med vel fortjente awarder!

  SvarSlett
 12. Ja den kaken så rååå god ut. Må prøves ut. Kjøpte meg en paiform på ferie faktisk.
  Flott på Cornelias Hus ja, liker meg godt der. Synd at Giving & Living er gått konkurs da.

  Klem

  SvarSlett
 13. Hei du! Ja, ho mor kan hekle! Har nylig fått to poser med masse duker og diverse, pluss et nydelig sengeteppe og to pynteputer til Olivia, (de kommer i bloggen snart, jeg skal vise frem litt nytt på barnerommet!) Men jeg har så mye ideèr om dagen, så det blir ikke før neste uke! Ha en fin kveld videre! Klem AK

  SvarSlett
 14. Ja, jeg tenker absolutt slik.. Spesielt når jeg går rundt i interiørbutikker ;o)..

  Den paien så utrolig god ut.. fikk lyst å bake den en dag ;o)
  Takk for tips!
  Klem J.

  SvarSlett
 15. ..har nå skrevet av oppskriften,
  men hvor lenge stekte du kaken???

  SvarSlett
 16. så herlige bilder,- sikkert lekker pai...
  takk for koz hilsen, ble så happy...
  klem, magny***

  SvarSlett
 17. Den paien så helt nydelig ut!! Synd buskene mine har blitt plukket helt tomme for bær. Får ha den i minne til neste år:) He he, det er vel ingen tvil om at man er interiørblogger nei:) Tar meg i det selv, når jeg flyr rundt her med kameraet og pynter og stæsjer. Naboene må jo tro jeg er gal;) Men for en herlig galskap det er:) Ønsker deg en flott ny uke, og takk for hilsener hos meg! klem fra silje.

  SvarSlett
 18. Heiii bakedame ;-) den paien så himmelsk ut! Om jeg inviterer deg på kaffe hjemme hos meg så tar du med en slik? hehe..hadde vært en bra deal syns jeg!

  Har vært borte fra bloggeland i helga, og det er jo nesten litt rar å være borte bare ei lita helg? føler jeg har gått glipp av noe, så nå må jeg bruke litt tid på å oppdatere meg! Søt mugge du har kjøpt deg da...hehe, vi ser jo masse GG her inne ja, men jeg har faktisk ikke kjøpt noe enda. Usikker på om det kommer til å skje...men man vet jo aldri ;) Jeg syns alt fra GG er supersøtt, men det er muligens det blir litt for søtt hos meg...jeg syns det er kjempefint hos mange andre, men ikke sikker på om det hadde passet hos meg...hehe ;)

  I helga har jeg som sagt vært bortreist, til hjemlige trakter... I STavanger på gladmat-festival. Har spist så masse godt! Og handlet litt og :-D På Søstrene Grene bl.a. åhhh...mye digg der ja! Funnene skal blogges senere ja ;)
  Ønsker deg en fiin start på uka bloggevenn!
  klem

  SvarSlett
 19. Aaaaah, perfekt! Jeg som har så mye rips i hagen og får overnattingsbesøk i morgen, må nok prøve meg på denne paien :) Takk for tipset!!! Du er herved Google Reader'et av meg - så nå skal alt leses :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.