tirsdag 7. februar 2017

En blomsterbukett...

...som jeg kjøpte til åtteårsdagen til den lille vennen vår . Det er rart å tenke på at det faktisk er så lenge siden han ble født, og siden han døde. Det kjennes både veldig nært og veldig fjernt ut på samme tid.

Nå har vi endelig fått litt skikkelig vinter ute, og pus synes nok det er i kaldeste laget, men ungene koser seg med å være ute og base i snøen. Jeg gleder meg over lysere dager og har snart tenkt å begynne å så litt frø til å plante ut i drivhuset når den tid kommer. Skal prøve å begrense meg litt- for det ble litt mye å holde styr på i fjor, med massevis av planter.


3 kommentarer:

  1. En veldig spesiell dag, det er lett å skjønne. <3.

    SvarSlett
  2. that Breitling Replica Handbags Alexander Wang doesn’t have its fair share of “retro-themed” pilot watches, but at least they also have modern ones. I get as nostalgic as most about the past, but sometimes, I crave stuff which is a lot more modern. Rolex Daytona Speaking of that, modern Aerospace replica watches are typified by their “ana-digi” dials which combine analog hands Replica Watches and two LCD screens.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.