fredag 18. september 2009

Sjarmerende blått. Del 2

Så er jeg kommet til del to i den spennende sagaen om sjarmerende blått. Til mine store glede er det mange av dere som har tatt utfordringen;) Så langt har Bestemor Drillo, Hjerterommet, Tankespinn og fargeklatter, Verandasol, Myhome, Margrethes hus og hage, og La ville de Mille, laget innlegg med sjarmerende blått som tema. Klikk på navnene for å komme til de fine innleggene deres!

Denne blå muggen med en enkel hvit dekor har tilhørt min mormor. Den skulle egentlig kastes, men så fikk jeg overta den. Jeg synes blåfargen på den er helt vidunderlig. Skikkelig lyse-lyseblå. Glasuren er full av krakeleringer, en skikkelig shabby mugge. Laget for hverdagene tenker jeg, og det er jo hverdagene det er flest av. Livet har lært meg at hverdagen er undervurdert...

Rosene er fra hagen. De stammer fra noen rosebusker som ble plantet i fjor, nå blomstrer de for andre gang. Jeg aner ikke hvilken sort det er, men jeg mener det er historiske roser- de lukter i alle fall nydelig!
God helg til dere som titter innom;)

20 kommentarer:

 1. Vakkert... enig angående hverdager : Det er de beste dagene :o)
  Ha en riktig fin helg!!

  Klem J.

  SvarSlett
 2. Vakkert, nydelig....innlegget under her også! Koser meg her inne hos deg..

  God helg klem
  fra meg :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig vakre bilder! Kunne ha lagd bilder av de for å ha på veggen! Tusen takk for oppmuntrende ord på bloggen min! Setter pris på det! Ha en kjempe fin helg! Klem fra Linda

  SvarSlett
 4. God helg til deg også!

  Så vakkert innlegg...nyyyyyydelig blå mugge:)
  Den var virkelig sjarmerende ja...

  Stor klem fra meg

  SvarSlett
 5. Vakker mugge, med en sart og herlig blåfarge.
  Ønsker deg god helg.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 6. Hallo du ralfefarfareier!
  Ja, her er jeg innom, jobbstart hadr gjort hverdagen travel, sammen med salg av nannimannens leilighet, kjørehentebringe, kameraet som gikk føyken.... alt har bidratt til lite bloggings på mor. Men je lever!
  Ha en deilig helg med deilig blått og vakre roser! Burde vel henge meg på den blå greia, har masse blått, gitt... ikke så mye fremme nå, men i det gamle huset vårt som jeg for øvrig har tenkt å bloggifisere. Nuvel... vi får se hva tiden rekker til,
  Nanniklem

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder!!!
  Så skjønn og nostalgisk mugge også!!
  Ang oppussing, så er det så lett å utsette, sånn har jeg det også..men plutselig en dag kommer "ånda" og da er det bare å hive seg idet:)
  God helg!!!
  Klem Anita

  SvarSlett
 8. Så sjarmerende mugge!! Nydelig rose du har, og at den blomstrer for 2 gang er jo fantastisk :)

  Våknet i dag at jeg ble blendet av solen, men nå når jeg endelig har stått opp er himmelen nesten svart.. dette er helt typisk Bergensvær;) he he.

  Ha en fin lørdag!!

  SvarSlett
 9. For noen fantastiske bilder!! Lekkert og dust :) Me like! Helt nydelig farge på den muggen, elsker de herlig lyseblå tingene. Gleder meg til flere sjarmerende blå innlegg ;)

  SvarSlett
 10. Den muggen var skikkelig fin!
  Sånn skulle jeg gjerne hatt! Tror faktisk ikke jeg har noe blått jeg! Får ta en lete runde i morgen ;)
  Ha en flott lørdagskveld!

  SvarSlett
 11. Flotte blå ting du viser fram! Nå har jeg også tatt utfordringen din.:)

  SvarSlett
 12. Bildene er ute ;-)

  Men ikke bildene av ferdig resultatet, de kommer i morgen etter at jeg har fått tatt bilder i daglyset!:-) Gleder meg til å vise!

  Er alt bra?
  Planer for denne helgen??

  klem klem

  SvarSlett
 13. Kjempesøt mugge i lyseblått :) Og rosen var også vakker! Du får nyte den mens den enda blomstrer. Det er herlig med roser om høsten. Noen kan også blomstre langt utover vinteren om temperaturene holder seg på plussiden av gradestokken :)

  Ønkser deg en fin lørdagskveld! hilsen Margrethe

  SvarSlett
 14. så koselig den Sissel-muggen din var ! Elsker det serviset, og har det i gult :-)

  Så kjekt når det er arvet og fylt med gode minner.

  Ønsker deg en fortsatt deilig helg :-)
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 15. Herlige roser og søt gammel mugge. Jeg har tatt utfordringen din "sjarmerende blått"

  SvarSlett
 16. Kjempefine blå-blåe bilder :)
  - det var en gang jeg kun forbant blått med guttebabyer eller politikk men de siste årene har vært ganske så blå både i klær og interiør - liker det!
  Hyggelig at øredobbene falt i smak, gleder meg til skjerf :) men ikke stress, det er fortsatt milde gode dager her i sørnorge.
  Goood søndag!
  Klemmer Hilde Iren :)

  SvarSlett
 17. Nydelig mugge, og flotte roser!!
  Ha en fin søndag :o)

  SvarSlett
 18. Så sjarmerende, vakre, stemningsfulle, morsomme og fine bilder i "sjarmerende blått" innleggene dine, du er en flink fotograf, AL! Håper du nyter høsten og at du har hatt en nydelig helg, klem fra meg: )

  SvarSlett
 19. hei,hei..
  enda flere vakre bilder i sjarmerende blått fra deg mmmm...nyter de jeg!
  vet du at den kannen/muggen du viser er i samme serie som koppen jeg viser...på skålen og asjetten som hører til koppen, er det samme "rismønster"..artig :0)
  ..ha en fortsatt fin søndag -
  moaklem

  SvarSlett
 20. Dette var morsomt. Blått,tenkte eg....,har eg noko blått? Får ta meg ei runde med kameraet...Og jammen trur eg det skal bli eit blått innlegg, ja. Fine ting du viser, koseleg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.