torsdag 17. mars 2016

Å lande....


 ...er ikke alltid like enkelt. Når det gjelder interiør så føler jeg ofte at det dukker opp det jeg liker å kalle problemområder i ett rom. Det er liksom noe som ikke helt stemmer, eller faller på plass. Noen ganger handler det om planløsning-og det er jo ikke alltid så lett å få gjort noe med. Andre ganger kan det være møbleringen som ikke går opp, årsakene kan være mye forskjellig med andre ord. Ofte føler jeg at jeg har fått f.eks åtti prosent til å fungere i et rom- mens det er tjue prosent som skurrer. Soverommet vårt har jeg vært veldig fornøyd med etter at vi pusset det opp, særlig synes jeg tapeten vi har på to av veggene er veldig fin. De andre veggene har vært malt i en veldig lys grønnfarge. En kveld jeg satt å ha så på et tvprogram der de malte et soverom mørkeblått gikk det imidlertid opp et lys for meg; veggene måtte bli mørkere! Etter å ha tatt med en bit av tapeten til malebutikken fant vi ut at aprilgrønn matchet tapeten perfekt Da var det bare å finne frem malelysten og sette i gang. Med de grønne veggene føler jeg at rommet endelig har landet. Grønt er skjønt;)

2 kommentarer:

  1. Vakkert rett og slett. Grønt er så beroligende og fint.
    klem

    SvarSlett
  2. collection in Prada replica the $3,000 – $3,500 range – but it has been a while since they had price points like that. The Breitling Aerospace Evo Night Mission has a retail price of $5,290, while the limited edition of 300 pieces Aerospace Evo Night Replica handbags Mission 30th anniversary watch is priced at $5,740.Cartier has a few lovely chronographs in their current watch collection Rolex Daytona but the .

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.