torsdag 17. mars 2016

Å lande....


 ...er ikke alltid like enkelt. Når det gjelder interiør så føler jeg ofte at det dukker opp det jeg liker å kalle problemområder i ett rom. Det er liksom noe som ikke helt stemmer, eller faller på plass. Noen ganger handler det om planløsning-og det er jo ikke alltid så lett å få gjort noe med. Andre ganger kan det være møbleringen som ikke går opp, årsakene kan være mye forskjellig med andre ord. Ofte føler jeg at jeg har fått f.eks åtti prosent til å fungere i et rom- mens det er tjue prosent som skurrer. Soverommet vårt har jeg vært veldig fornøyd med etter at vi pusset det opp, særlig synes jeg tapeten vi har på to av veggene er veldig fin. De andre veggene har vært malt i en veldig lys grønnfarge. En kveld jeg satt å ha så på et tvprogram der de malte et soverom mørkeblått gikk det imidlertid opp et lys for meg; veggene måtte bli mørkere! Etter å ha tatt med en bit av tapeten til malebutikken fant vi ut at aprilgrønn matchet tapeten perfekt Da var det bare å finne frem malelysten og sette i gang. Med de grønne veggene føler jeg at rommet endelig har landet. Grønt er skjønt;)

2 kommentarer:

  1. Vakkert rett og slett. Grønt er så beroligende og fint.
    klem

    SvarSlett
  2. Bang Dynasty high quality fake watches Polo Equestrian Club Limited Edition watch in this glory, limited edition of 20 fake rolex watches pieces. The 44 mm diameter carbon fiber case carrying the first black ceramic bezel, intended replica womens handbags sale to create a polo sports watch is lightsome, comfortable to wear. Special replica prada handbag online this watch is bezel adding titanium metal fence, tightly bezel to replica patek philippe watches protect.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.