søndag 7. juni 2009

Meme- den som roper i skogen...

.....får kongler i munnen....Jeg er tagget!!! Den som har bedrevet hærverket (hihi) er Lisbeth med den fine bloggen Lisbeth sin lille verden!! Sånn ser det ut når man memeer..riktig søtt og franskt..

Jeg har prøvd å svare etter beste evne...også sender jeg memet videre til disse flotte damene : Nannis verden,
et glimt av M
og hverdagsgodteri. Vil dere ha spørsmålene i sammenheng- gå inn til Lisbeth..


Hva er du opptatt av for tiden? Den lille vennen vår, at han skal ha det bra.
Hva har du på deg i dag? Dongeribukse og blå topp som er fra Gudrun Sjøden

Hva skal du spise til middag? Grønnsaksuppe med grillpølser i...
Hva vil du gjerne lære deg? Møbelsnekring

Hva hører du på akkurat nå? Susing fra datamaskinen..
Hvordan er ditt favorittvær? Orkan og snøstorm- gjerne samtidig..haha..nei det er vel sol og sommer..men ikke for varmt..
Hva er ditt mest utfordrende mål akkurat nå? Bli ferdig med rommet til storebror...lite som skjer der..men har sydd ferdig gardinene- hurra!!


Hva syns du om den personen som tagget deg? Ja, hva skal man si? Hun er en sprudlende person som bobler over av gode ideer og prosjekter. Bloggen hennes er nydelig og informativ, samt spekket med skjønne bilder...kilde til inspirasjon for mange..m.a.o så blir ord fattige...ta en titt på bloggen hennes her.


Hvis du kunne fått et hus, ferdig innredet, hvor som helst i verden - hvor skulle det ha vært? Jeg er glad i Norge..så det måtte ha blitt en sveitservilla i en skjermet og lun del av lofoten (haha)...med en nostalgisk have, egen hvit sandstrand, ekte glassveranda, skjønt lysthus og lekestue..utsikt til himmel og hav...
Hva ville du gjerne hatt akkurat nå? En god og varm dusj og et nydelig dekket frokostbord...

Hva vil du gjerne bli kvitt? Alt som heter rot og ugress...
Hvis du kunne dratt hvor som helst i verden den neste timen, hvor ville du dratt? Til skottland og sett hvor de spilte inn Kar for sin kilt...


Hvilket språk vil du lære? Fransk...høres bare så nydelig ut...
Hva ser du etter i en venn? En som kjenner deg på godt og vondt, som ikke trekker seg unna når du sliter i ditt liv, men som er der uansett. Humor og ærlighet er også viktig.
Hvem vil du gjerne møte? Jane Austen

Hva slags musikk liker du? Liker det meste- bare det ikke blir for mye dunk-dunk og barbiepop..men setter mest pris på klassisk musikk, liker også Eva Cassidy kjempemye..og litt jazz topper det hele, en av mine favoritter her er Bill Evans- anbefales!!
Hva er favorittplagget i klesskapet ditt? Blå tunika med hvite blomster fra kappahl


Hva er drømmejobben? Tja, noe som var variert..gjerne med barn og unge...men ikke i skole sammenheng...pianolærer..blomsterdekoratør..statsminister..eller bestyrer av et fond som deler ut penger i øst og vest- det hadde vært noe!!
Har du noen favorittmodeller? Ikke som jeg vet om....

Hvis du hadde hatt 1000 kroner nå, hva ville du brukt det på? Kjøpt et gammelt rundt bord på loppemarked- bruktbutikk..sukk- har drømt om et slikt bord leeenge...
Beskriv stilen din? Mye blomster, mye ikea, litt slettvoll, litt brukt og bittelitt design-klassikere...Hvis det er snakk om klesstil- call 911...


Hva var det siste motebladet du leste? Er kamille et moteblad?- hvis ikke var det kk for lenge siden..hvis ikke det heller er et moteblad- så aldri.. interiørblad derimot...


Den siste cd-en du kjøpte? Her måtte jeg tenke lenge...har ikke ordentlig musikk anlegg--noen som vet om et som ser bra ut..uten fæle høytalere..etter å ha tenkt kom jeg på ;Torstein Sødal sin cd...kom før jul...
Hva hørte du på da du ble tagget? Null og niks..


Hva vil du akkurat nå? Strikke..strikke....strikke...


27 kommentarer:

 1. ),O
  lö,)
  l),
  l

  Halloooooooooo!!
  Selvfølgelig leser jeg alle kommentarene mine, og svarer så godt jeg kan. Jeg prøver å legge igjen en hilsen i alle blogger jeg besøker, for jeg setter sånn pris på når andre gjør det hos meg!

  Litt av en utfordring du kommer med her.....
  Tusen takk for at du tenkte på meg!
  MASSE spørsmål....og jeg som ikke vil si for mye om meg selv.....hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....jeg må få tenke litt på det, så tar jeg det en dag i uken.
  Hva betyr MEME?
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 2. Dette var koselig lesning! Litt gøy med et slikt meme... Fikk skrivekrampe da jeg holdt på i går!!! ;o)
  Ha en deilig søndag, med masse sol og strikking! J.

  SvarSlett
 3. Tudelu på en søndag!!
  La meme er noe nytt, skjønner jeg, har sett på bloggroll, men ikke skjønt... Aha!! Nå er jeg mer innvidd og jepp, jeg skal svare, så gøy :)
  Så nå er jeg memet.., fint å lese litt mer om deg!
  Lyden jeg hører på nå er fra tven, Nannimannen ser damefotball og mor blogger... ;o)
  :)

  SvarSlett
 4. Hyggelig å bli litt bedre "kjent" med deg og dine ønsker & drømmer.
  Du ga så utfyllende svar, at jeg føler nesten jeg må gå inn til meg selv og besvare spm litt mere dyptgående.

  PS! Liker både bloggen din og personligheten din :-)

  Klem

  SvarSlett
 5. Det var gøy å bli litt bedre kjent med deg!
  Herlige farger på blomstene, vakkert...

  Klem
  Vibeke :)

  SvarSlett
 6. Meme-Nanni er et faktum, utfordringen er tatt og innlegget ble laaaaangt! Sjekk innom ;o)

  Ellers gleder jeg meg til å se resultatet av at du møtte din symaskinangst..., du er et forbilde, jeg sloss med min. Men tenker jeg skal sy et par sømmer snart. Det klarer jeg. Jepp.

  Og ellers igjen, koselig å lese ditt meme-innlegg, man blir litt mer kjent, hyggelig!
  Ha en deilig søndagskveld!
  Klemmer

  SvarSlett
 7. Kjekt innlegg, føler jeg blir mer kjent med deg! Hyggelig! Og så vakre bilder du viser!
  Tusen Takk for tips med pionene, ja jeg har nok dyttet dem altfor laang ned i jorden, som med rosene! Skal fikse det til høsten!
  Ja det er tolix, den er hard, men jeg liker komforten, tenkte å kjøpe puter som passer til den, om vinteren bruker jeg saueskinn, som varmer godt.
  Ha en fortsatt god søndag!
  Klem Anita

  SvarSlett
 8. Hei, hei :o)

  Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min!! Nå er eksamen ferdig for denne gang. Håper bare at innsatsen holder..... ;-D

  Så artig å lese innlegget :o) man blir litt mer "kjent" på den måten :o)

  Håper du har hatt en fin helg og ønsker deg en fin søndagskveld!!

  klem :o)

  SvarSlett
 9. Takk for din hyggelige kommentar (:
  Javisst blir man påvirket her i blogglandia, men det er jo bare flott! Fint å kunne dele tanker, idèer og hente inspirasjon hos hverandre.
  Jeg "oppdaget" ikke Jeanne d`Arc magasinet før nr 2 kom i salg, men ble så innspirert at jeg bare måtte få tak i nr 1 også og siden har jeg vært "hektet" (:
  Stilen er kanskje litt mere "avskallet" (eller hvordan jeg skal forklare det..) enn det jeg liker, men magasinet har så mange nydelige bilder som gir meg masse interiøridèer.
  Det handler jo om å finne sin personlige stil, så får man hente litt her og der ;)

  Nå skal jeg jammen prøve å bli venn med min symaskin også!
  Klem til deg <3

  SvarSlett
 10. hei,takk for besøk på bloggen min.
  det er samme trapp. ser av veggen på de to bildene er lik ulik,pga lyset i rommet :)

  gleder meg til å følge bloggen din.

  SvarSlett
 11. Hei:) Tenkte eg skulle stikke innom og takke for koseleg helsing i bloggen vår:) Kjekt å "treffe" nye folk, og ikkje minst komme på "besøk" å sjå på bloggen din også! Koseleg! Håper du får ei retteleg fin kveld videre:)
  Klem fra Linn:)

  SvarSlett
 12. Koselig å lese innlegget ditt og bli litt mere kjennt med deg.:) Jeg tar gjerne utfordringen fra deg, men tar den en annen kveld.;)

  SvarSlett
 13. Ånei og ånei, knekt lever på alvor og ordentlig??? Vil du fortelle?
  Jeg hadde en slags betennelse i leveren for noen år siden pga galle som slo feil vei og jeg var grundig syk lenge..., slike organer er viktigere enn hva man tenker (ihvertfall var det slik for meg) før noe plutselig ikke fungerer...
  Nuvel ~ butikk...vel, tenkte jeg kunne legge ut litt brukt, har bl.a. et par lekre sko, brukt en gang og ikke mer, fin dress etter yngste Nanniunge, slikt noe, ikke noe mer seriøst.. ;o)
  Sømmene mine kan ta tid, skal sy noe småstæsj på et sjal jeg holder på med, men hekleånden er ikke over meg for tiden... monne måtte den dukke opp igjen..
  No shokkis til kvelds, Nannimannen fikk nok av Nannis sjokolademiddag og disket opp med hjemmelagede medisterkake i brun saus og nypoteter...jeg tror det var lurt!
  Nå venter krim og kos,
  ha en deilig kveld!

  SvarSlett
 14. Så flotte blomsterbilder, og fine svar. Ha en fin kveld :)
  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 15. Hei på deg! Takk for at du svarte , meme er kjekt å lese og knytter oss bloggere litt mer sammen. At de går på tvers av bloggesamfunn synes kanskje jeg er gøyest, politisk bloggere,mote,ja alle kategorier.
  Ikke for ingenting at mange har meme liggende under etiketten "oss bloggere i mellom"
  Ordet meme er ukjent registrerer jeg rundt om, men betyr noe som sprer seg fort fra person til person på nettet, kan være en vits, en tegning eller altså en haug med spørsmål type denne utfordringen.
  Ha en videre fin kveld og ny uke.
  Klem

  SvarSlett
 16. Se der over her, ser ut som bloggifiseringens meme...en litt annen betydning enn malurt, godt er nå det ;o)
  Nei vet du, jeg tenkte kanskje du hadde fått ødelagt leveren av f.eks sopp, noen har jo spist feil type sopp (og slikt jeg ikke har peil på) og blitt ødelagt for livet, GODT DET IKKE VAR SLIK! ;O)
  Det tok tid å bli frisk fra type leverbetennelse, men nå er verdiene fine, takk og lov. Jepp!!

  SvarSlett
 17. Tusen takk for koselig besøk inne hos meg :)
  jeg har lagt merke til at du er så flink til å kommentere og synes det er veldig hyggelig :))

  Veldig moro å lese her og bli bedrfe kjent med deg :))

  Ønsker deg en fin uke
  Klem,Kari

  SvarSlett
 18. Hei! Så hyggelig og morsomt å lese kommentar fra deg! Vi har nemlig humret godt av historien din om opphavet til Ralfefarfars navn de siste par dagene:) Veldig morsom historie, og veldig morsomt navn! Artig at du skulle stikke innom meg:) Spørsmål-svar seansen her var fin, ha en glad uke!

  SvarSlett
 19. Hei! Takk for hyggelig hilsen:) Så flott blogg du har!! Lekkert design:)

  Gøy med en utfordring ... da blir en bedre kjent med personen bak bloggen!

  Ha en strålende mandag!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 20. Hei navnesøster!!: )

  Så flott å lese om deg, følte jeg ble litt bedre kjent med deg gjennom denne memèen: ) Har du ny bakgrunn eller eller er det bare jeg som ikke har lagt merke til den før? Den var hvertfall kjempefin!: )

  Ønsker deg en herlig uke,

  Klem fra meg: )

  SvarSlett
 21. Heisan...
  så koselig å lese det du har skrevet:) Fikk vite litt mer om deg,...nydelige bilder!
  Ha en fin kveld, klem

  SvarSlett
 22. TUSEN takk, du er så SNILL!!!!
  Jeg vet ikke om jeg får drømmejobben, jeg gitt....men jeg jobber med saken....
  I mellomtiden så har jeg altså en jobb jeg er veldig glad i!
  Ingen i min sfære vet at jeg skriver....
  Hemmeligheter.....
  :D
  Klem, M

  SvarSlett
 23. så koselig å lese svarene dine...også koste jeg meg så klart også med alle de nydelige bildene:))))

  fortsatt fin kvald til deg...klem tara:)

  SvarSlett
 24. Fine bilder da, du !
  Og " artig " utfordring, det der. Det er jo hyggelig å lese litt om andre ting enn det man vanligvis leser her inne også.

  Kos deg !

  SvarSlett
 25. Javakkedenlekker? Eller det. Nattbordet :o)
  Jeg ble helt sliten etter mine egne utlegninger etter forrige innlegg, så derfor mer bilder denne gangen, haha...
  nattananniklem ~

  SvarSlett
 26. Så koselig innlegg, alltid kjekt å bli litt bedre kjent med alle bloggere man er innom her i blogglandia ;-D
  Ønsker deg en super onsdag!
  p.s. det ble kreativ aften igår ja, i showrommet!! Det er jo så gøy å sy...hehe
  klem

  SvarSlett
 27. Uutrolig herlig blogg du har med nyyydelige farver. Ja hit kommer jeg gjerne igjen :-)
  Takk for hyggelige kommentarer inne hos meg :-)

  Klem, Nostalgia

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.