lørdag 26. november 2011

Advent....

 ...i morgen er det første søndag i advent. Jeg skjønner ikke helt hvor tiden blir av, men jul blir det vel uansett. Min svigerinne satt barnevakt for storebror i går, og da hadde hun med seg nydelige blomster. I dag fikk jeg plantet dem sammen og satt dem på spisestuebordet. Ønsker dere alle ei fin adventstid!

søndag 13. november 2011

Krans...

 Forrige helg var jeg og storebror på kranseverksted og laget en krans til lillebror sin grav. Jeg har aldri laget en ordentlig krans før, men dette var en fin og meningsfull ting å gjøre. Barnestolen har tilhørt mannen, og nå er det storebror som har den, men jeg ser jo at den trenger å bli litt fikset på. I dag er det farsdag, men det ble ikke mye oppmerksomhet på far, det får vi ta igjen siden. Under ser dere "diamanten" min, en ring som storebror mener han har gitt meg - og som altså er en ekte diamant i tillegg...(i virkeligheten er det rav og mannen kjøpte den for mange år siden i litauen(?)..lenge før vår tid) Koppen er min siste forelskelse;)

søndag 6. november 2011

Soveromsglimt

....fra leiligheten vi bodde i fra januar til april. Det soverommet vi har nå er veldig lite bloggbart(mest på grunn av mitt eget rot...), og vi skal snart gå i gang med å fikse det litt opp. Vi skal ha tapet på en vegg, og skyvedørsgarderoben skal skiftes ut med vanlige garderobeskap, gulvet har jeg lyst til å skifte ut etterhvert- men i første omgang skal vi male det lysegrått. Mannen min malte vinduskarmene hvite for ikke så lenge siden, og det ble riktig pent. Nå er det ikke fullt så pent lenger, siden storebror har dekorert dem med sort tusj. Han er virkelig en kreativ sjel;)